Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dişindi dimi çok geçmiş olsun

Gayet olmuş. Kahvaltıyı evde mi yapıyosun sabah?

Kremayı koymadan kendiminkini ayırdım canım
Ay ne guzel kalabalik olmuşuz boyle değişik fikirlerde alabiliriz birbirimizden

İkindi de kahvem vardı.
Akşam
Bezelye ve kepekli makarna vardi. Ama dedigim gibi porsiyonu pek ayarlayamadim.

Az once de tarcinli kefir içtim
menün güzel aslında canım ama tabi ne kadar yediğini bilemedim olsun ama en azından sağlıklı besinler

İş yeri yemeği malesef

Cok güzel

Kremayı koymadan kendiminkini ayırdım canım

menün güzel aslında canım ama tabi ne kadar yediğini bilemedim olsun ama en azından sağlıklı besinler
Aslinda bir tabaga normal olculerde koydum. Ama sonra cocuklarin kalan bezelyesini ve 2 catal makarnasinida yedim.onlar olmadi

İyi akşamlar bugünün menüsü
Kah kavrulmuş biber dom
1.2 d ekmek salatalık

Öğlen 1 kase etli pirinç pilavı
Cacık turşu
Ara(parkta oturduk arkadaşla)
Yarım çörek 1.2 kuru kayısı çekirdek badem
Akşam 1 kaşık pilav
Taze fasulye çilek cacık

Ara sade kahve 1 lokum minik çikolata 1 kuru incir

15 bin adım yürüdüm

kızlar bende dizi e takıldı. yine o kahrolası açlık duhgusu geldi gelmez olsun inşallah neyse fazla zararlı diil yediklerim
2 yk yoğurt içine az domates salatalık ve pul biber koyup yedim beni kesmedi 1 tanede orta boy havuç yedim en iyisi uyumak iyi geceler

Ay ne guzel kalabalik olmuşuz boyle değişik fikirlerde alabiliriz birbirimizden

İkindi de kahvem vardı.
Akşam
Bezelye ve kepekli makarna vardi. Ama dedigim gibi porsiyonu pek ayarlayamadim.

Az once de tarcinli kefir içtim
Hem bezelye hem makarna yerine makarna salata ya da bezelye yoğurt süper olurdu
Harika valla
Yarım hurma nedir ona takıldım :))
Adımlar süper ama kahvaltı hariç çok şey söylenebilir zaten farkındasındır

Hiç sorma daha başlamadım tam. Psikolojimi hazırlıyorum. Bikaç güne düzene girer inş.

Bu saate sarkıtma. Eger illa acikiyorsan saat en geç 22.00 gibi ara öğün yap. Bende o saatlerde kefir içtim tarçınlı
Şuan aç ta değilim ama yeme istegi geliyor. Birde sekersizlikten hafif baş agrim var..

Acaba yarin kahvaltida ne yesem

Hem bezelye hem makarna yerine makarna salata ya da bezelye yoğurt süper olurdu

Harika valla
Yarım hurma nedir ona takıldım :))

Adımlar süper ama kahvaltı hariç çok şey söylenebilir zaten farkındasındır
Sebze olunca cok takilmiyorum o kadar. Çünkü zaten sekersiz beslenmeye girdim. Paketli gida sifir, seker iceren hic bir sey yok. Makarna da kepekli olduğu için yedim. Pirinc bulgur tuketmiyorum. Salata da yapacaktim ama eşim mesai kaldi hiç uğraşmak istemedim cocuk durmuyordu

A
Aslında bulgur makarnadan daha iyi değil mi ya da ben mi yanlış biliyorum ay bugüne kadar bulgur yiyerek hata mı ettim paketli gıda ben de tüketmek istemiyorum ama lifalif züber nesfit gibi markaların barları tatlı ihtiyacıma çok iyi geliyor

Şuan şekersiz 21 gune basladigim icin paketli yok. Bulgur iyi aslinda ama mideme cok dokunuyor. Tabi onuda porsiyon kontrolü cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…