Canim sen pirinçten bir vazgeç hemen farkı göreceksin. Menülerinde cok sık pirinc oluyorHiç sorma daha başlamadım tam. Psikolojimi hazırlıyorum. Bikaç güne düzene girer inş.
Tabi canım ben de zaten yağsız haşlama şeklinde yapıyorum 2-3 kaşık kadar yiyorumŞuan şekersiz 21 gune basladigim icin paketli yok. Bulgur iyi aslinda ama mideme cok dokunuyor. Tabi onuda porsiyon kontrolü cok onemli
inşallah canımYarın sabah şöyle 84.5 goruversem amma motive olurdum
Teşekkür ederim canımBence guzel afiyet olsun
Akşam ki tavukta krema yoksa cok guzel. Spor da iyi
Yufka olmasa daha iyi gibi. Telafi edilir, afiyet olsun
Bence guzel menu afiyet olsun
Güzel menü afiyet olsun
Gozleme kek ve hingel birlesmese daha iyiymiş, afiyet olsun
Afiyet olsun gayet iyi menü. Sadece sabah ekmegi fazla geldi bana
Spor ve menude cok guzel
Gayet guzel menu afiyet olsun
Geçmiş olsun canim. Menün güzel
Bende yarin derli toplu yazcam. Parca parça yazmistim bugun. Bugun kacamagim yoktu. Ama aksam porsiyon ayarim kacti biraz
Aynen biliom canım bakalım nolcak :)Buraya yazıyoruz direk sonra topluyorum onları.
Cuma günü bildirim günü biliyosun zaten
İs yerinde yapıyorum 07.30 is basi 7de is yerindeyiz yarim saatim var evden taşıyorum sabah oglen yemeginiGayet olmuş. Kahvaltıyı evde mi yapıyosun sabah?
günaydın canım
Ben if ye başladım ya. Akşam ton balıklı salata yaptım içinde 3-4 yk kaldı. Biraz küçüğe yedirdim. 1 kaşıktan biraz fazla kaldı. Evdekileri tek tek gezdim kimse yemedi. Benim o alt dunyamdaki ben ye bı kaşık salata sonuçta dedi. Sonra dedim yeme sürem bitti. Ve o salata yenmedi. Evde kimse kendi canına kiymadi salata için. Ben kendimi feda etmişim hep. Ama neye ettim bilmiyorumAslinda bir tabaga normal olculerde koydum. Ama sonra cocuklarin kalan bezelyesini ve 2 catal makarnasinida yedim.onlar olmadi
Günaydın
Nerdesin sen
Evde kimse kendi canına kiymadi salata için
Cnm köye gittik geldik iş güç derken yazamadım bı bı kaç günde çok dikkat edemedim bugün niyetlendim bklm borçlarımı tutayım hem de yeniden bı düzen oluşturmak adınaNerdesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?