Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haftada 3 gün reformer pilates yapıyorum yoksa bıngıl bıngıl sarkıyorum ben ya Ben de 13 de kahvaltı en son 20 de akşam yemeği yapıyorum aralıklı oruç cidden iyi ya. Eşim de öyle yapıyor 2 ana öğün 1 ara öğün. Ama tabi onun boyu uzun kilosu gidiveriyor Bir de en çok çocuk yapacak olursak zayıf bir hamilelik geçirmek istiyorum ya spor hocam 6 aylık hamile ve çok fit görünüyor darısı başıma

Günaydın kızlar
Hastaneye gidiyorum smear sonucumu almaya
Hayırlı haberler alalım inşaAllah
Günaydın

Dun gece basim agriyarak uyudum bi tane parol aldim. Sabah daha cok agrirken uyandim gozlerimde yine hafif bulanik gibi. Ne oluyor böyle arada bir anlasam
Geçmiş olsun canım

Ben bugün niyetliyim
Sahur yapmadım Dün akşam biseyler atıştırdım o yüzden
İftara corba yoğurtlu semizotu salatası düşünüyorum bakalım

Hoşgeldiniz taze gelin Allah mutlu etsin kg da çocuk yokken çok güzel veriliyor

Bizde bayram sonrası yeni başladık grupça tabi daha alışma evresi çok dolu öğünlerden çıktık anca düzen oturuyor.

Ben ekmeği hemen kesmedim mesela ekmekli evdeki yemeklerden yediğimde ne olucak 1-2 hafta görim bakim

Ben de reformere başlamak istiyorum ama en azından 80 kiloya ineyim diye bekliyorum bir de pandemi güvenemiyorum açıkçası ay sorma ben de çocuk için zayıflamak istiyorum yılbaşına kadar kendime süre tanıdım 6lı rakamlara inebilirim inşallah o zamana kadar çünkü kiloyla hamilelik çok stresli olabiliyor

Kesinlikle katılıyorum ya. Ben hamile değilken aşeren bir insanım hamileyken kesin rahat 20 kilo alırım

Kesinlikle katılıyorum ya. Ben hamile değilken aşeren bir insanım hamileyken kesin rahat 20 kilo alırım
Ben de rahim ağzı yetmezliği var canım bütün hamileliğimi yatarak geçireceğim herhalde rahat 30 kilo alırım o yüzden çok kilo vermem lazım

Hayirli haberlerle gel inşallah

Günaydın kuzum nasıl toparlandın mı?

Güzel sonuçla gel inşallah lotus ❤

Tşk ederim kızlar
Çok şükür temiz sonucum ❤

Allah kabul etsin canım detoksu nasıl yapabiliriz tarif verirsen çok mutlu olurum
Saol cnm amin insAllah tabi cnm vereyim Instagram hesabin varsa dyt.esmanur kaya var onun bayram sonrası kaçamakları telafisi için 3 günlük detoksu var onu yapasim var instagramin yoksa ekran görüntüsü atayım
Yürüyüş mu süpersin cnm ben niyetliyim yine dükkandayiz oğlanla dükkanın içinde adımlıyorum akşama halim vaktim kalırsa sporda yaparım artık
Hg cnm bnece o tarz diyete yönelme direk duraksama olduğunda vücudu şaşırtmak için yap yeni basladiysan zaten gereksiz karbonhidrati paketli gidayis tatlıyı kesersen hızlı gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…