Haftada 3 gün reformer pilates yapıyorum yoksa bıngıl bıngıl sarkıyorum ben yaBen aralıklı oruç yapıyorum canım 2 ana öğün 1 ara öğün şeklinde saat 12 ile 20 saatleri arasında besleniyorum spor olarak da Leslie yapıyorum geneldebu arada o tombul gelin benim işte 96 kiloydum evlenirken insan bir evleniyorum zayıflayayım der yok yedim durdum o yüzden seni tebrik ediyorum canım eğer diyete yeni başladıysan ilk ay güzel kilo kaybedersin ama sıkılaşmak için mutlaka spor yap
Hayırlı haberler alalım inşaAllahGünaydın kızlar
Hastaneye gidiyorum smear sonucumu almaya
Geçmiş olsun canımGünaydın
Dun gece basim agriyarak uyudum bi tane parol aldim. Sabah daha cok agrirken uyandimgozlerimde yine hafif bulanik gibi. Ne oluyor böyle arada bir anlasam
Hoşgeldiniz taze gelinHaklısınız aslında ama ne bileyim zamanım az olunca hızlı hızlı vermek istiyorum. Biz evlenelim 1 yıl oluyor ama düğünü daha yapamadık. Ben eşimin akrabalarıyla tanışmadım yani daha o yüzden ay gelin de tombulmuş denmesini istemiyorum
Haftada 3 gün reformer pilates yapıyorum yoksa bıngıl bıngıl sarkıyorum ben yaBen de 13 de kahvaltı en son 20 de akşam yemeği yapıyorum aralıklı oruç cidden iyi ya. Eşim de öyle yapıyor 2 ana öğün 1 ara öğün. Ama tabi onun boyu uzun kilosu gidiveriyor Bir de en çok çocuk yapacak olursak zayıf bir hamilelik geçirmek istiyorum ya spor hocam 6 aylık hamile ve çok fit görünüyor darısı başıma
Ben de bugün bir arkadaşmla pikniğe gideceğim.durum bugün de fena.yarından umutlu değilim. Ama yarın adam akıllı başlıyorum ciddi ciddi bir diyetle.
Benim de boyum 168 iki öğün beslenerek yapıyorum genelde. Bazen 3 ana öpün yq da 2 ana 1 ara öğün.. Ama en güzel 2 öğün kg verdiriyor banaSiz nasıl bir diyet uyguluyorsunuz boylarımız yakınmış ben de 168 im
Çıktım listeden canım. Çok stres oluyordum. Sağlık için kg verecem sağlığımdan olarak olmasın dedimSen izinlimisin listede değilmiydin bengisu?
Ben de reformere başlamak istiyorum ama en azından 80 kiloya ineyim diye bekliyorum bir de pandemi güvenemiyorum açıkçası ay sorma ben de çocuk için zayıflamak istiyorum yılbaşına kadar kendime süre tanıdım 6lı rakamlara inebilirim inşallah o zamana kadar çünkü kiloyla hamilelik çok stresli olabiliyorHaftada 3 gün reformer pilates yapıyorum yoksa bıngıl bıngıl sarkıyorum ben yaBen de 13 de kahvaltı en son 20 de akşam yemeği yapıyorum aralıklı oruç cidden iyi ya. Eşim de öyle yapıyor 2 ana öğün 1 ara öğün. Ama tabi onun boyu uzun kilosu gidiveriyor Bir de en çok çocuk yapacak olursak zayıf bir hamilelik geçirmek istiyorum ya spor hocam 6 aylık hamile ve çok fit görünüyor darısı başıma
Bana kadar hepsiMenüleri çizmiycem mi sandınız ilahi
Geçmişe dönüp bakıcam kim yazmış kim yazmamış.
malipina gel senide çizeyim bana verebilecek fazla kilon yok mu?
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
MuMu85
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
medgic26
Kesinlikle katılıyorum ya. Ben hamile değilken aşeren bir insanım hamileyken kesin rahat 20 kilo alırımBen de reformere başlamak istiyorum ama en azından 80 kiloya ineyim diye bekliyorum bir de pandemi güvenemiyorum açıkçası ay sorma ben de çocuk için zayıflamak istiyorum yılbaşına kadar kendime süre tanıdım 6lı rakamlara inebilirim inşallah o zamana kadar çünkü kiloyla hamilelik çok stresli olabiliyor
Ben de rahim ağzı yetmezliği var canım bütün hamileliğimi yatarak geçireceğim herhalde rahat 30 kilo alırımKesinlikle katılıyorum ya. Ben hamile değilken aşeren bir insanım hamileyken kesin rahat 20 kilo alırım
Hayirli haberlerle gel inşallah
Minik Duduklu Tencere canım hastane işlerin varmış Rabbim kolaylık versin ne için gidiyorsun bilmiyorum ama
Pembe Lotus güzel sonuçlar alırsın insAllah
Amine Busra geçmiş olsun canım baş ağrısı zor ya vala
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım
Çok geçmiş olsun canım tansiyon ile ilgili bir durum olmasın bir tansiyonunu ölç istersen
Allah kabul etsin canımdetoksu nasıl yapabiliriz tarif verirsen çok mutlu olurum
Günaydın kuzum nasıl toparlandın mı?
Güzel sonuçla gel inşallah lotus ❤
Tşk ederim kızlarHayırlı haberler alalım inşaAllah
Geçmiş olsun canım
Ben bugün niyetliyim
Sahur yapmadım Dün akşam biseyler atıştırdım o yüzden
İftara corba yoğurtlu semizotu salatası düşünüyorum bakalım
Hoşgeldiniz aramizaAy çok mantıklı yalnız. Pazara gidince ben de isteyeyim hep çöpe gidiyor onlar doğru valla
Saol cnm amin insAllahAllah kabul etsin canımdetoksu nasıl yapabiliriz tarif verirsen çok mutlu olurum
Yürüyüş mu süpersin cnmAaa hiç ses etmiyonuz kutsal perşembe gelmiş
Bugüne özel dikkat edelim çaylar sular içelim inşallah nalet ödemlerin tek damlası kalmasın
35 dk yürüyüş 10 dk hareketlerimi yaptım dinlendim şükür.
Şimdi kahvaltı edicem.
Siz ne alemdesiniz?
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
MuMu85
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
medgic26
Hg cnm bnece o tarz diyete yönelme direk duraksama olduğunda vücudu şaşırtmak için yap yeni basladiysan zaten gereksiz karbonhidrati paketli gidayis tatlıyı kesersen hızlı giderAy merhabalar herkese. Ben de 89.küsürattım geçen cuma tartıldığımda şimdi buradaki topiklerden birinde gördüğüm elma diyetine başladım. Cumartesi sabah tartılacağım çok heycanlıyım. Aktif bir topik bulunca da hemen geldim. Çünkü destek görmek cidden çok önemli ya. Eski mesajları okuma şansım olmadı bu topikte ama aranıza katılmayı çok isterim.
#birliktebasaracagız
Bonus canım tartım geldi sabah erken aldım ama almaz olsaydım
güncel 118.4 çıktım maşallah dana gıbı olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?