İnstagramdan bakıyorum hemen canım sağ olSaol cnm amin insAllahtabi cnm vereyim Instagram hesabin varsa dyt.esmanur kaya var onun bayram sonrası kaçamakları telafisi için 3 günlük detoksu var onu yapasim var instagramin yoksa ekran görüntüsü atayım
Yürüyüş mu süpersin cnmben niyetliyim yine dükkandayiz oğlanla dükkanın içinde adımlıyorum akşama halim vaktim kalırsa sporda yaparım artık
Hg cnm bnece o tarz diyete yönelme direk duraksama olduğunda vücudu şaşırtmak için yap yeni basladiysan zaten gereksiz karbonhidrati paketli gidayis tatlıyı kesersen hızlı gider
Rica ederim canımİnstagramdan bakıyorum hemen canım sağ ol
dyt_esmanurkaya böyle cnm kullanıcı adı şapkalı bı kız fotoğrafı var profildeİnstagramdan bakıyorum hemen canım sağ ol
dyt_esmanurkaya böyle cnm kullanıcı adı şapkalı bı kız fotoğrafı var profilde
HOŞGELDİNİZKesinlikle katılıyorum ya. Ben hamile değilken aşeren bir insanım hamileyken kesin rahat 20 kilo alırım
Dün ne yedim yazmamışım
Plansız bi piknik yaptık ablamla gelinle aniden gelişti çok iyi geldi.
19 mayıs
12:30
2 haşlanmış yumurta
Bol domates salata maynadoz karışık salata
3 zeytin ,1 kk peynir
3 tane avucum kadar kızarmış hamur
Dut kurusu azda
16:00
Yeşil çay ve kiraz sapı karışık
19:00
Tavuklu yoğurtlu köz patlıcan salatası dolu bi tabak
3 kaşık bulgur
1,5 litre su
25 dk yürüyüş
Bende haftaya yapabilirim ancak sanırım canım gerek kalmaz insAllahBuldum canım yarın kilomun durumuna göre önümüzdeki hafta yapabilirim kilo vermişsem sonrası için saklayacağım bu detoksu
Benım boyum uzun ya mesela 90 kıloda 42-44 gıyıyorum sımdı 46 dar gelıyor oluyordaOlsun neyse ne artık nasılsa vericeksin hepsini.
Sıcak zamanları kilo vererek geçiricez inşallah bi bakmışsın 100 olmuşsun
Üstteki profil fotoğrafına tıkla hesap detaylarında en altta boy kg yazıyor oraya yazıp kaydedince çıkıyor cnmSu kıloyu nasıl ekliyorduk alt kısma
bileydim şimdi yazardım daha az şeyederdiBunu yeni gördüm
Benım boyum uzun ya mesela 90 kıloda 42-44 gıyıyorum sımdı 46 dar gelıyor oluyorda
bileydim şimdi yazardım daha az şeyederdi
He komazdıKomazdı diycektin
Beni aranıza kabul mü ediyosunuz
O zaman kendimi tanıtayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?