Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar herkese menüm
sabah ,2yk,sahanda yumurta , peynir zeytin domates salatalık biber. 1paket başak bisküvi ,çay ,
yeşilçay,,

öğlen ,1 dlm beyaz ekmek 1 tabak patlıcan yemeği,

ara 1avuç karışık kuruyemiş

akşam, 3 biber dolma ,3 yk yoğurt
su 2 lt , yeşilçay sonra siyah çay

Bugünlük mutfak faslını kapadım inşallah. Menümü yazayım.

9.00 2 yumurta ile menemen 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim çavdar yarım bardak süt

14.30 5 köfte 5 yk pilav salata ayran 3 incir

17.30
2 yk yulaf 4 çilek yarım muz 1 çay bardağı süt.

19.30
İki ince dilim ekmek 1 dilim kaşar 60 gr hindi füme ile sandviç domates sivri biber

2.5 lt su sporu daha sonra yapacağım.

hoş geldin canım

İyi akşamlar
Kahvaltı
2 dilim ekmek domates salatalık biber az biraz peynir
Çay
Ara yok :/
Soda
3 litre su
Akşam felaket
1 tabak kurufasulye 5 6 dilim ekmek

Gözüm döndü kendimi çok aç bıraktım akşam böyle oldu. İnş toparlıcam hata ettim ara öğün yapmayarak.

iyi akşamlar kızlarrr bu hafta kötü geçti. az önce tartıldım artı çıktım doğal olarak.

bugün menüm böyleydi

sabah 11.00
2 kayısı
6-7 kiraz
3 brezilya cevizi
1 sade Türk kahvesi

öğlen 12.30
az pilav üstü döner
4-5 yk tarhana çorbası
200 mlt ayran

ara
1 üzümlü fındıklı kakaolu fit top
2 fincan naneli yeşil çay

akşam 19.00
2 yk zeytinyağlı karalahana diblesi
1 kase sulu köfte
marul arası 4 çiğ köfte
1-2 yk ev yoğurdu

şimdi 1 kupa kabuk tarçın çayı içiyorum.
yatana kadar 2 kupa oolong çayı içerim.

yatana kadar 1,5 lt su

7200 adım

canım afiyet olsun ama birşey dikkatimi çekti. sabah az biraz peynir seni tutmaz. orada besin olarak peynir, zeytin, yumurtadan 1 veya 2 sinin makul oranda yenmesi seni tok tutar. tabi ara da olmayınca akşam ekmek fazla kaçmış. yine akşam belki bol salata olsaydı ekmek maksimum 2 dilimde sabit kalabilirdi. ben protein yemediğim zaman hemen acıkıyorum. kendimden biliyorum.

Helloo bugün coh yidimmmm

Kahvalti
2 dilim ekmek.
1 yumurta
Peynir zeytin salatalik domates
Tahin pekmez

Arkadasda
4 5 kasik kisir
2 firin Patates
Tepside icli köfte gibi bisey yarim dilim :)
1 e yakin simit
Dut kurusu

Spor yok ( Squat yapicam insallah)
Su suan 3bardak en fazla 6 olur yada 5

Son düzenleme:
Evet bugün çok aç bıraktım kendimi. 99 kilom hangi akla hizmet yaptım hala farkında değilim. :/ zeytin pek sevmem ama yumurta evet olabilirdi haklısın.

Evet bugün çok aç bıraktım kendimi. 99 kilom hangi akla hizmet yaptım hala farkında değilim. :/ zeytin pek sevmem ama yumurta evet olabilirdi haklısın.
olsun yarın telafi edersin. yalnız şunu diyeyim: akşam yemeğinde ekmeği çok kaçırdığın için az sonra açlık bastırabilir. evde varsa kabuk tarçın iç limonla. iyi geliyor.

olsun yarın telafi edersin. yalnız şunu diyeyim: akşam yemeğinde ekmeği çok kaçırdığın için az sonra açlık bastırabilir. evde varsa kabuk tarçın iç limonla. iyi geliyor.
Aynen dediği.gibş oldu. Kabul tarçınlı sıcak su yaptım içtim bastırdı

Ayyy çok sağolun hadi inşallah halledeceğiz birlikte. Sağlıklı kilomuzda olsak yeter ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…