Aslinda 17 senedir ilk istikrarli yaaptugim programdi seviyeler verdigimi korudumda sükür.Seviyeler çok sıkı olduğundan yapan herkes yaşadı aynısını mumu.
Sıkma hiç içini yapamıyorum diye niye yapamıyasın geçici bişeydir muhtemelen.
Neyde zorlanıyosun en çok?
Bilmiyorum ki canim ilk nickim hasretim34 dü 4.takimla merhaba ddemistim kk ya , sobra bütün topikleri takimlari gezdim zatiHiç eskiye takılma ve kendini başarısız görme bence
Hepimizden daha başarılı kişiler var elbet tıpkı bizden daha başarısızlar olduğu gibi
Yolumuza ve şimdiye bakalım en iyisi
Yaşadıklarımiz tecrübemiz olsun yeter
Hiç denk geldik mi bu zamana kadar seninle acaba
Ben biraktim valla. Eşim para bitti diyo mesela umrumda bile olmuyoreskiden olsa ay ortasinda basliyodum hesaplara acaba para yetecek mi napcaz falan diye. Ya da kredi kartlarını soyleyince cok kafama takip uyumuyodum bile. Şimdi odenir bir sekilde allah saglik versin diyorum. Yine cocuklarla ilgili sorunlarda da eskiye nazaran daha az takiyorum. Eskiden sende biliyosun yüsra her hastalandiginda bende mahvoluyodum tamamen kendimi yemeye veriyodum.
Yine keza eşim laf soyleyip beni üzüyor mu, onunda caresine bakiyorum. Gecen yaz hayatımda uzulmedigim kadar üzüldüm. Bana 115 kg olmak düştü. Herkes kaldigi yerden devam etti. Ayni kiloda kaldilar. Olan bana oldu, artik olmasin
aynen öyle bonusum.Sabah inş müsaitim kilolara bakıcam.
Ortak gün yada ortak öğüne bende varım çok eğlenceli olur zaten birlikte yapmak.
60kiloyum aralıklı oruca geç kuzum biliyosun insüline en iyi gelen bu.
Benimde yüksek inşallah önceden düşürdüğüm gibi tekrar düşürücem
Ben hep +90 daydimAslinda 17 senedir ilk istikrarli yaaptugim programdi seviyeler verdigimi korudumda sükür.
Bilmiyorum ki neyde zorlanıyorum., kahvaltiyi cok seviyorum ekmegi fazla kaciriyorum sonra bütün güne yansiyor iste, bitti balik mantigindan kurtulamiyirum bi türlü, 1 aylik kampa katilmaya karar verdim sanirim bi Liste olmadan ilerleyemiycem
Bilmiyorum ki canim ilk nickim hasretim34 dü 4.takimla merhaba ddemistim kk ya , sobra bütün topikleri takimlari gezdim zati
Henüz görüşmeler devam ediyor:)Ee Perşembe ne yapıyoruz ortak payda bulduk mu?
canım saolasınBenim tanıdığım kadın bu değil kabul etmiyorum toplan gel. Gece yatarken yarın güzel olacak de. Şu da olacak buda olacak deme. Diyet filan hiç deme. Yarın vakit bulursam geçmişteki Fulya yi bı bulayım bakayım. Eski dostlar bı el atın bu işe
saol canım onu düşündüm ama benim gerçekten ilk etapta azcık meyve dışında hiç tatlı yememem lazım. çünkü bu sefer kan şekerini çok fena dalgalandırdım. tatlıyı net olarak kestiğimde yola giriyorum. sonra ayarlarım onu.Canım ben sana güveniyorum sen yapacaksın. sistemi oturtduğunda liste yazmaya başladığında ben hep senin listelerini örnek alırdım ...
Ayrıca ilk başta bocalama zaten hepimizde oluyor. benim canım genelde ikindi arasında tatlı çekiyor ve çukulata yiyorum hele denk geldin mi bimde kahve dünyasının üretiği şekersiz çikolatalar var çok güzelde insanı kesiyor ben alıyorum bir dene derim
Geçmişte 40 kilo verdiğim zamandada akşam yemeği yerine dondurma yemişliğim çok olmuştur. zaten çukulata olsun, dondurma olsun, veya sütlü bir tatlı haftada 2,3 sefer günü dengeleyerek yendiğinde eksi görmeme engel olmıyacaktır.
moralini bozma canım. yeniden yaparsın.Günaydın kızlar bugün berbat bir psikoloji ile uyandım. Herşeye ağlamak istiyorum
Oğlum gece yaptığım Dukan içeceğini dökmüş beynimden ateş püskürdü sanki. Bugün başlarken bitmesini istiyorum
Çocuklarla yanlızım gelemezsem haberiniz olsun
bunu denemek isterim. tarif için teşekkürler.Kızlar ekmek harika olmuş sadece ben de maydonoz azdı ondan yağının hafif acılığı gelıyor
tarif
1 su bardağı tahın ,4 yumurta ,sepet peynir (ben kasar ve beyaz peynir koydum )
1 çay kaşığı kabartma tozu , maydonoz dereotu tuz ,pul biber hepsını karıştırıp kek kalıbına döktüm 170 derecede pişirdim
bende de maalesef battı balık mantığı çok var. bir kurtulsak ne iyi olur.Aslinda 17 senedir ilk istikrarli yaaptugim programdi seviyeler verdigimi korudumda sükür.
Bilmiyorum ki neyde zorlanıyorum., kahvaltiyi cok seviyorum ekmegi fazla kaciriyorum sonra bütün güne yansiyor iste, bitti balik mantigindan kurtulamiyirum bi türlü, 1 aylik kampa katilmaya karar verdim sanirim bi Liste olmadan ilerleyemiycem
Bilmiyorum ki canim ilk nickim hasretim34 dü 4.takimla merhaba ddemistim kk ya , sobra bütün topikleri takimlari gezdim zati
3 sene önce bu zamanlar 90 kg imisimS.a kizlar bende insulin direnci var zayiflamam gerektigini soledi doktor yaklasik bi senedir ugrasiyorum en son akupunkturla zayiflamata basladim sukur 98.5 kiloydum su an 90 kiloyum ama insulin direncim hala yüksek delirmek uzereyim düşmüştü yine çıkmış ve ben ikinci cocugum olsun istiyorum inaulin direnci olanda dusuyo gebelik ihtjmali diolar insulin direnci olup gebe kalan var mi
bende de maalesef battı balık mantığı çok var. bir kurtulsak ne iyi olur.
Aslinda 17 senedir ilk istikrarli yaaptugim programdi seviyeler verdigimi korudumda sükür.
Bu sefer incez ama önlemleri saglam almaliyiz ona gore3 sene önce bu zamanlar 90 kg imisimsar başa yapıyorum sürekli resmen 90lar 80lerde bı 70lere inemedim
Buradaki destekler olmasa asla inanamazdım kendime. Çünkü hiç kolay olmadi gerçekten cok zordu...Büşraya geçen sene dediklerimi düşünüyorum eğer bıraksaydı şu an hala 100 kilonun üstündeydi.
Zor zamanlardan geçti güle oynaya vermedi o kiloyu. Destek falanda görmedi.
Bi daha diyorum biz iyi hissettiğimizde başlıyoruz ama sadece kötü hissettiğimizde kilo verebiliyoruz.
O durumdayken yemediğimizde yani.
O an yemedin mi bitti artık kimse yıldıramaz.
Ha yedin mi sinirlenip canın sağolsun ertesi gün az yersin. Şunun rahatlığı yemin ederim çok başka.
ah bi bulabilsem o cevabi, en zoru basarmisken nasil basardim simdi niye olmuyor ( 1 sene oldu seviyeler biteli o zamndan beri kalnlari vermek icin ugrasiyorum yani ugrasmaya calisiyorum desem daha dogru olur sanirimBak işte yapma bunu ilerleyemiycem ne demek?
Sen en zorunu yapmışken ne bu umutsuzluk?
Biz ölelim o zaman 70 ler böyle diyosa dimi cınım kardeşim
Aleyküm selam.
Ben kalmıştım gebelik süresinde zaten yüksek seyreder diye okumuştum bi yerde.
Bilmiyorum ama takip edemedim.
İnsülin direncinin düşmanı düzgün glisemik indeksi düşük beslenme ve yürüyüş spor.
bu persembe muhabbeti nedir, kacirmiism ben
Buradaki destekler olmasa asla inanamazdım kendime. Çünkü hiç kolay olmadi gerçekten cok zordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?