Bu sefer olmayacak inşallah artık spor da yapip incelcemŞahit olduk herşeye büşra dönüp dönüp durdun kıvrandın neyse ya bırakim olmuyo demedin
him güzelmis , aksam ögününde kabak yiyebiliriz :)Hepimiz o gün elele tutuşup selanayı çağırıcaz
Ya aynı bir öğün yada aynı içeceği içelim o gün dedik
insAllah yaBu sefer incez ama önlemleri saglam almaliyiz ona gore
Yaaaa bonus
valla ne güzel kıyafetlerim var dolapta duruyor öyle. çok üzülüyorum.Kurtulduk biz işte sıra sende
Bi kahve yanında çikolatadan kuru yanında pilavdan 2 dilim patatesten pişmanlık yok artık.
Saate dikkat ettik mi bize yetiyor yeticek.
Yıllardır şekersiz çay içiyorum neden?
Boşu boşuna.
Keşke 1 şekerle içseydimde battı balık demeseydim günde 3-4 şekerle kilo bile verirdim.
Annemi düşünüyorum bilseydim böyle erken gidecek hiç dermiydim diyet vs diye.
Olan oldu ölen öldü derler ya aynen öyle. Geçti gitti. Önümüze bakıyoruz.
Kıyafetlerine rahat giricen dolapta bekliyolar ona odaklan diyet falan düşünme bunu.
valla ne güzel kıyafetlerim var dolapta duruyor öyle. çok üzülüyorum.
amin canım.Üzülme fulyacım canın sağ şükür sadece kilo verince giyiceksin o kadar.
Çözülebikcek derde üzülmeyelim artık.
Rabbim çözümsüz vermesin.
olur canım. içine normal kısır malzemesi koy. maydanoz, nane, domates, salatalık, marul. harika olur.Karabugday kısırı denediniz mi hiç
akşama yemek olarak yapsam
taze fasulye şişkinlik yapmaz. kuru baklagiller çok yapıyor.Ben de şimdi yemeklerimi pişirdim taze fasulye ve mercimek çorbası var bugün inşallah fasulye şişkinlik yapmaz
Şimdi 1 mil Leslie yapıp ısınıp üzerine 30 dk bölgesel yapacağım akşam yemeğinden sonrada 3 mil Leslie daha yapıp günü bitireceğim inşallah
İnşallah canım ya hamilelikten sonra her şey şişkinlik yapar oldu o yüzden biraz korkuyorumtaze fasulye şişkinlik yapmaz. kuru baklagiller çok yapıyor.
ben de aşırı çiğ sebze (mesela salatalı gibi), baklagiller, süt-yoğurt, sarımsak çok şişkinlik yapar.İnşallah canım ya hamilelikten sonra her şey şişkinlik yapar oldu o yüzden biraz korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?