Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla ne güzel kıyafetlerim var dolapta duruyor öyle. çok üzülüyorum.

Üzülme fulyacım canın sağ şükür sadece kilo verince giyiceksin o kadar.
Çözülebikcek derde üzülmeyelim artık.
Rabbim çözümsüz vermesin.
amin canım.
Karabugday kısırı denediniz mi hiç
akşama yemek olarak yapsam
olur canım. içine normal kısır malzemesi koy. maydanoz, nane, domates, salatalık, marul. harika olur.

Ben de şimdi yemeklerimi pişirdim taze fasulye ve mercimek çorbası var bugün inşallah fasulye şişkinlik yapmaz

Şimdi 1 mil Leslie yapıp ısınıp üzerine 30 dk bölgesel yapacağım akşam yemeğinden sonrada 3 mil Leslie daha yapıp günü bitireceğim inşallah

taze fasulye şişkinlik yapmaz. kuru baklagiller çok yapıyor.

bugün sabahtan bu yana bir tuhaftım nedense. aslında normal uyudum. ne az ne de çok ama başımda bir ağırlık vardı. herşeye karşı bir isteksizlik. tabi kaç haftadır sınırlı hareket ve yürüyüş. ister istemez vücut ağırlaşıyor ve psikolojik yönü de var. az önce azcık spor yapayım dedim. yok isteksizim. sonra bir fırladım yerimden gittim ev spor ayakkabılarımı giydim. biraz leslie yaptım ama birden heveslendim. çok iyi geldi.

sabah yok

ara 1 kupa oolong çayı

ara 14.10
2 adet taze kayısı

öğlen 14.45
1 dilim peynir
2 yk karışık kızartma (yağını süzdüm)
2 yk zeytinyağlı karalahana
1 yk ev yoğurdu
2 adet brezilya cevizi, 1 omega3 kapsül
domates salatalık dereotu
çeyrek simit

aralarda sırasıyla
1 kupa ananas kabuğu/kabuk tarçın çayı
1 kupa filtre kahve
1 kupa oolong çayı

akşam 20.00
balık
deniz börülcesi
1 dilimden az ekşimaya ekmeği
1 çay k. tahin

az sonra 2 kupa yeşil çay içerim

yatana kadar 2 lt su

akşamüzeri 18.00-18.30 arası 30 dk fast leslie

Diyet yaptığım süreçte yediğim en saçma menüyü paylaşacağım taze fasulyeyi beğenmedim kötü çıktı zaten sebze seven biri değilim öyle olunca değişik bir akşam yemeği oldu

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 2 çatal krem peynir, 1 adet wasa, 5 erik, kiraz saplı çay

Ara
Yeşil çay, 3 çilek

Akşam
1 kase mercimek çorbası, 1 yk taze fasulye, 2 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt, 1 küçük muz, 1 avuç kuruyemiş, 2 wasa arasına sürülmüş 1 çatal krem peynir

yarın telafi edeceğim

2.5 LT su

4 mil Leslie/ 30 dk bölgesel

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,acı biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi : 2-3 yemek kaşığı süzme yoğurt,2 çilek
Akşam: 1/2 dilim ekmek,1 çatal kıymalı kabak graten, fırında karışık sebze , sarımsaklı yoğurt, acı biber
Sade soda
1.5 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…