Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerim
Sabah
10:15
Çökelik kavurmasi,5zeytin ceri domates,salatalık,2kil biber,2 catal et kavurma
2 dilim tm buğday ekmeği

13:00
3kasik yogurt çörekotu,keten tohumlu,bi şeftali,6cig fındık

15:00
Sade kahve bitter çikolata 2dis

18:15
Lahana kavurmasi bi kase
2kepce çorba,2kasik yogurt

21:00 yoğurt,salatalık olur

Su 3lt
Spor 70 dk yürüyüş

Kızlar 5bucuk yasinda kizimin alt ön disi hafif oynuyordu o disin dibinden diş cikmis patlamış görünüyor
Yarın çocuk diş dr goturcem yamuk çıkmasın diye oynayan dişi çekerler mi?
Sizin cocuklarda nasıl oldu 3.azi dişide patlamış cıkmış görünüyor

iyi akşamlar canlarım
bugün menüm

sabah,, 2 yk menemen ,1 tbe, peynir zeytin domates salatalık biber yeşil zeytin, taze kaşar,çay,
yeşilçay,

öğlen, 1, tbe 1 kase mercimek çorbası
4 yk kıymalı kabak

ara , 1 avuç ,karışık çerez 1 ,kayısı bitki ,

akşam ,,1 tbe, 2 yk ıspanak 2 yk yoğurt , 2 ,en ince küçük boy yufka lavaş 1 ,çıta çubuk et şiş
1, çubuk acı adana 2 köfte , yeşilçay,

çok oldu biliyorum ama mangal olduğu için avutuyorum kendimi bugün böyle oldu
sonra akşam çayı içerim kahve içmedim bugün kahvemi içerim midem çok fena şuanda öyle bir dolu ki soda da yok evde olsaydı iyi olurdu

Benim kızın oldu öyle lotus hatta daha sallanmıyodu sapasağlam arkadan diş gelmişti.
Dr öndekileri çekti bi müddet geride gibi durdu o öne gelir dedi geldi gerçekten.

Erken düşüyo süt dişi bazen

Afiyet olsun kilo yüksekse günlük 8 dilime kadar veriyo dr lar sizinkide çok değil bu durumda

Menüye aşık oldum

Teşekkür ederim arkadaşlar Bilkent şehir hastanesinde obezite bölümünde diyetisyenin verdiği diyete göre yememi düzenlemeye çalışıyorum 10 günde 2 kilo verdim

İnşallah vazgeçmem dediğin gibi bu yolda kararlı olmak önemli 3 ayda 10 kilo hedefim, diyeti bana geçen sene vermişti ama yapamamıştım maalesef ben de onu uygulayayım dedim

Diyetisyeni okumadan tahmin etmişim :))

4 mil görünümlü 2 mil lesli yapmaya çalıştım. Arkasinada 10 dk bunu yaptım. Dizim ve ben zorlandım kesin hamliycam. 30 dk alışverişe git gel tamam oldu sanırımEki Görüntüle 2855415

Hemşo temposu ağır lesli yapma squat yapma dizinde problem geçeceğine artar yapma etmaaa

Soğuk kompres koy dizine uzatıp otur altına ince havlu koyup.

Lesli yapıyosan kolay 2 millerden yap bazı hareketleri yapma yan gitme tekme bile zorlar

Afiyet olsun kilo yüksekse günlük 8 dilime kadar veriyo dr lar sizinkide çok değil bu durumda

Menüye aşık oldum
Evet 103 kiloyumm malesef aynen dediğiniz gibi ekmeksiz çok denedim veremedim maalesef kilom yüksek olduğu için dedi diyetisyen, inşallah iner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…