Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun yaz bence.
Yazmaya çalışayım:))
2kepce hazır çorba 3 kaşık bezelye yemeği
Elimden biraz daha büyük ramazan pidesi ile biber kızartması (çok azcık yag ve domates sos ile pişirdim) peynir 5 zeytin
Biraz incir reçeli ve kaymak
Yeşil mercimekli salata da vardı

sabah yok

ara 13.00
2 taze kayısı

öğlen 14.00
kuşkonmazlı peynirli omlet
1 iri yeşil zeytin
domates salatalık dereotu
7 çiğ badem
1 dilimden az ekmek

ara 15.15
1 dilim portakal
1 üzümlü fındıklı kakaolu fit top (ben yaptım, ceviz büyüklüğünde)
1 avuç çekirdek
1 kupa ananas ve tarçın kabuklu çay

akşam 20.00
4 balık köfte
1 kase kısır
domates salatalık roka

gün içinde 2 kupa oolong çayı, 1 kupa filtre kahve
az sonra 2 kupa yeşil çay

yatana kadar 2 lt ye yakın su
akşamüzeri 30 dk fast leslie

Yok zorlayacak hiçbir şey yapmadım aynen. 2 mil açıp uygun adımları yaptım

Az önce bunu yedim. Ama nasil yedim ayağımda dolanan bağıran bebeyle. Ne yedigimide anlamadim. Oysaki heycanla bekliyodum yemeyi

Acı bi kahve iyi gidecek...
Ne yedin ne bu?
İceriginden ziyade şu detaylara bayılıyorum.
Bence güzel ama ablalarim ne der bilemem

Menum
Öğlen 12 de 3 halka sucuk yumurta salatası 1 lokma ekmek
Saat 15.30 civarı dünden yaptığım pudingten kalan ( 1sb süt 1 YK nişasta kakao kahve ve 2 YK yakın bal ile yaptım 2 güne böldüm)
Akşam 19 gibi karabuğday kısır
Saat 20.00 de 1catal köfte evdekiler açız dedi. Tat doku kontrolü yaptım

İyi akşamlaaar cancanlaar

Gelemedim mesajlarıda kaçıyorum biraz dün misafirim vardı 4 yaşındaki kızı ile tüm gün haşır neşir olduk beyin bizi teketti :)))) küçük çocuk unutmuşuz. Bugünde tüm gün rahatsızdım mağlum dönemin ilk günü başımda bir tuhaftı dönüyor gibi evde ordan orya yuvarladım durdum.
Spor yapamadım fazla bişey kaçırmadım ama düzenlide beslenemedim sanki

İyi geceler kızlar sabah kv kahvaltıya gittik kendime göre borsey bulamadım 12 buçukta geldim yarın mısafırım var o saatten bu saate temizlik hazırlık yapıyorum bittim

10:30 2 kaşık Menemen peynır zetın domates ısrar ettikleri için yarım minik ev poaca sı

16:00 5 tane yer fıstığı

19:00 4 köfte fırında kabak ayran salata

2 TL su

şimdide sade sodaya limon şıktım içiyorum

İyi geceler
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek, 1 rafadan yumurta, peynir,zeytin,salatalık,domates,acı biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi : 1 ceviz,1 poğaça,1 lokma simit,1 lokma kek, 4 çilek,7-8 erik,15 beyaz leblebi, 2 avuç çekirdek(offf çok olmuş,yerken farkedilmiyor,akıntıya kapıldım)
Akşam: 2 çatal makarna, 3 yemek kaşığı patlıcan salatası,acı biber
1.5 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Bonus ne der bilmiyorum ama bu takım adapte olma takımı diye düşünüyorum. Yarışma bizi geriyor. Kendi aramızdaki yarışmalarda öyle çok uzun soluklu olmuyor.
Tabii bu da benim düşüncem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…