Söz veren biri yari yolda birakti Rabbim daha iyisiniz cikarsin insTelafi olmayacak bişey mi canım
Buraya ilk geldiğimde benim de vardı. Geçen sene elden çıkardım çok eskimişti.Eliptik grubu yapsak ya
okuyorum ama arsız gelin gibi bildiğimi de okuyorumOkumuyosun ki burayı motivasyon kelebeği gibiyim günlerdir
benim de koşu bandı vardı 1 yıldan fazla oldu apartman girişi merdiven altına koymııştulk yağmulardan paslanmış zati eskiydi 1 ay önce eşim verdi onu hurdacıya şimdi yeni bakıyorum bitane uygun fiyat lı birşey bakıyorum ama çokta pahalı bantlarBuraya ilk geldiğimde benim de vardı. Geçen sene elden çıkardım çok eskimişti.
Ama valla hiçbir şey yerini tutmuyor. Eliptiğe daha az üşeniyordum.
İkinci el bir şeyler ayarlamaya mı çalışsam
OOOOYYYY fenaaao zaman bugün duruyorsun ve dikkat etmeye başlıyorsun. neden böyle oldu işler nasıl senin çekimler başlamadı mı?
Neye canın sıkıldı cnm
Cocuklara online egitim veriyoruz ,anlastigimiz birisi son anda vazgectiAyy noldu ya sıkma canını hayır olsun
Hic düzenli kullandinmi , su kadar dk su kadar zamanda etki eder diyebilecegin kadar, tam bur Armut kizi Armutum ben yaBuraya ilk geldiğimde benim de vardı. Geçen sene elden çıkardım çok eskimişti.
Ama valla hiçbir şey yerini tutmuyor. Eliptiğe daha az üşeniyordum.
İkinci el bir şeyler ayarlamaya mı çalışsam
2.el baksanbenim de koşu bandı vardı 1 yıldan fazla oldu apartman girişi merdiven altına koymııştulk yağmulardan paslanmış zati eskiydi 1 ay önce eşim verdi onu hurdacıya şimdi yeni bakıyorum bitane uygun fiyat lı birşey bakıyorum ama çokta pahalı bantlar
Çok güzel bir yer..bir de müzik aç dinle oh miss
baktım 2 elde baktım ama güvenemiyorum ,2 elde 1200 TL den aşağı yok birde bozuk çıkarsa uğraş dur. yeni hiç olmazsa 2 yıl garanti var birde manuel olanlar var elektirikli değil onlardan kullanan varmı acaba nasıl kullanışlımı onlar daha uygun fiyatlı2.el baksan
Manuel olandan birkaç sene önce almıştım canım ama o kadar gacur gucur ses yaptı ki komşular 2. Gün şikayetçi oldu mecbur iade ettim ben de aslında elektrikli olandan istiyorum ama çok pahalı dediğin gibi 2. Ele hiç güvenemiyorum şu an da alabilecek durumum yok Leslie ye devambaktım 2 elde baktım ama güvenemiyorum ,2 elde 1200 TL den aşağı yok birde bozuk çıkarsa uğraş dur. yeni hiç olmazsa 2 yıl garanti var birde manuel olanlar var elektirikli değil onlardan kullanan varmı acaba nasıl kullanışlımı onlar daha uygun fiyatlı
Amiiin inşallahSöz veren biri yari yolda birakti Rabbim daha iyisiniz cikarsin ins
bilemiyorum
korona oldum yemek yapamadım
hazır sipari verdik , daha coronam bitmeden ramazan başladı onda düzeni tutturamadım
ordan direkt köye gittim, düzensiz beslendim ,
derken bir türlü kilo vermiyorum ne kadar daha bekleyeceğiz diye eşimle korunmayı bıraktık nasipte olur mu diye
o da bana ayrı bi stres oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?