Ay biliyorum ya arkadaş grubumuz var o da beni yakaladıTatlım seni yakaladım haberin olsun, kaç benden
İradenle savaşını kazanmışsın ne güzelYürüyüş yaptım geldim çok zor çıktım ayaklarım geri gitti kazıdım kendimi baya
Ya evde maden suyu yok az önce farkettim. Bende başka detoks yapicam mecburenAmine Busra
750 ml suya 2 tk yeşil çay demliyosun soğuyunca 1 soda 1 limon suyu katıyosun 1 litre oluyo süzüp sürahiye şişeye koyabilirsin.
Dolaba koyup soğukta içebilirsin.
Tat versin diye ya demlerken tarçın kırıp bi parçasını atabilirsin.
yada limonu sıktığında taze nane atabilirsin
Allah yardimciniz olsun kolay geçsin inşallahKızlar küçüğe anestezi altında diş tedavisi yapılacak dua edin
Kabagi yoğurtlayabilirsin. Ya da ayri da yogurt yiyebilirsin. Ben salata da eklicemAkşam sadece kabak mı yiyeceğiz yoksa yanına bir şey ekleyebiliyor muyuz
âaaAmine Busra
750 ml suya 2 tk yeşil çay demliyosun soğuyunca 1 soda 1 limon suyu katıyosun 1 litre oluyo süzüp sürahiye şişeye koyabilirsin.
Dolaba koyup soğukta içebilirsin.
Tat versin diye ya demlerken tarçın kırıp bi parçasını atabilirsin.
yada limonu sıktığında taze nane atabilirsin
Şimdiden afiyet olsunahaa buda kabak yemeğim . bol yeşillikli
bol domates
Kolaylıklar diliyorum canım inşallah ağrısız sızısız geçsinKızlar küçüğe anestezi altında diş tedavisi yapılacak dua edin
Evet yanına salata tarzı bir şey eklerim ben de madem sağ ol canımKabagi yoğurtlayabilirsin. Ya da ayri da yogurt yiyebilirsin. Ben salata da eklicem
Ben kahvaltıyı iyi yapıp gün içinde 7 saat birsey yemiyorum senin küçük bebek var canım 2 çocuk normalHarikaaa bayildim
Ya ben kahvaltiya hiç ozenemiyorum acliktan midem bulandigi icin cok apar topar yapiyorum
sağol canım hepimize inşallah afiyet olsun yediklerimiz yağları su gibi eritsin vücudumuzdan defetsinŞimdiden afiyet olsun
Yoğurt:))nane pulbiberAkşam sadece kabak mı yiyeceğiz yoksa yanına bir şey ekleyebiliyor muyuz
Kolaylıklar dilerim canımKızlar küçüğe anestezi altında diş tedavisi yapılacak dua edin
Afiyet olsun missahaa buda kabak yemeğim . bol yeşillikli
bol domates
sağol canım benim gel beraber olsun arkadaşımYoğurt:))nane pulbiber
Kolaylıklar dilerim canım
Afiyet olsun miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?