Çok az zeytinyağı ile öldürüyorum sadece ...küp küp dogruyorum zeytinyağ da pişirip az tuz ekliyorum ..soğumaya yakın üzerine derotu dogruyorim üzerine yoğurt misss
Ay ben de öyle bi deneyeyim bakalım yemek gibi yapınca yağlı oluyor soğan falan derken . Hadi bakalım hayırlısı yarın sabaha kilolarımız az daha azalsınÇok az zeytinyağı ile öldürüyorum sadece ...küp küp dogruyorum zeytinyağ da pişirip az tuz ekliyorum ..soğumaya yakın üzerine derotu dogruyorim üzerine yoğurt misss
Ööfff çok iyi kız canım çekti resmenBunun tersini yapmıştım minik görmüşmüydün ıceberg salata gibi malzemeyi yoğurtladım üstüne kabakları küp doğrayıp yüksek ateşte kavurdum sulanmasın diye
Eki Görüntüle 2858626
Seninki muhteşem gözüküyor bonusBunun tersini yapmıştım minik görmüşmüydün ıceberg salata gibi malzemeyi yoğurtladım üstüne kabakları küp doğrayıp yüksek ateşte kavurdum sulanmasın diye
Eki Görüntüle 2858626
Ellerine sağlık Canım. Güzel görünüyorBunun tersini yapmıştım minik görmüşmüydün ıceberg salata gibi malzemeyi yoğurtladım üstüne kabakları küp doğrayıp yüksek ateşte kavurdum sulanmasın diye
Eki Görüntüle 2858626
Afiyet olsun. Bende elmali naneli su yaptim bir sürahiİkinci şişem
Afıyet bol eksi olsun hepimize inşallah ya ben sabah tartılıyorum 116.9 şimdi tartıldım 117.5 nasıl oluyor 3 TL su içtimAfiyet olsun. Bende elmali naneli su yaptim bir sürahi
Eee wcye cikiyosun yaAfıyet bol eksi olsun hepimize inşallah ya ben sabah tartılıyorum 116.9 şimdi tartıldım 117.5 nasıl oluyor 3 TL su içtimkahvaltı yaptım çay içtim
Neden oyle yaptinkiDün bu saatlerde yediğim yemekle duruyorum. Ac değilim ama şiddetli baş ağrısı var
Ama sabah daha ekside çıkmam gerekmez mi ondan diyorumEee wcye cikiyosun yagun icinde tok en fazla 2 kg falan arti cikarsin zaten
Ne yedin ne kadar yedinBenim kabağımı unutmuşlar gelmedi iyi bişeyler yemedim çok iyi başlamıştım kim nazar etti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?