Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben dün yürüyüş yaptı
ben dün yürüyüşyaptım nefense benım sabaha ödemli oluyor vücudum bugün ıcın mercımek var am yemıyvem sisirir kabak ve dukan birası yapıcam

Ben bugün insAllah artık arınma detoksuna başlycam 2 gündür eşimin doğum günü dün komşu çaya çağırdı derken yapamadm bugün yeniden niyetlendim haftaya ablam gelecek köyden annemlere bende giderim persembe cuma cumartesi bu detoksu yapmam lazım artık keisn

Hayırlısı olsun hakkında kuzum olacağı varsa korununca da oluyor.
Ben ikisinide kilolu hamilelikle doğurdum dr neler dedi şöyle olur böyle olur hiçte bişey olmadı.

Olur olur canım stres yapma kilonu bilmiyorum ama ben de 93 kiloyla hamile kalmıştım ben de pkos vardı bir de hiç umudum yoktu hatta o yüzden hamile olduğumu 9. Haftada öğrendim

Doğru söylüyorsun ramazan benide dağıttı zor toparladım insan öyle oluyor. hakınızda hayırlısı planlanlamalarınız sağlıkla tamamlasın canım, niye stres ediyorsun stres edicek bişey yok ki

bu kilo da hamile kalmak değil de çok kilo olmak düşüncesi beni sıkıyor
ilk cocugumda 85 kiloda hamile kaldım 95 de doğurdum , aynı dönemde kuzenim 35 kilo almıştı
şimdi 95 kiloyum ya 30 kg alırsam , sonrasında veremem ki, 95 de inemiyorum

Bende yapicam ama tam kabak detoksu gibi olmayacak kabağım şu dukan tarifini verin hele ben aksamdan yapmayi unuttum

Tatlım seni yakaladım haberin olsun, kaç benden

Ne demek veremem ben nasil verdim, verenler nasil verdi? Belki o kadar kg almayacaksin bu tamamen senin bilincle hareket etmenle alakalı. Benim gibi hic dikkat etmeden hamileyim ben deyip hareket edersen alirsin. Bende iki kizda da 28 kg aldim. Ama cok pişmanım. Olan olmuştu ah vah etmedim harekete geçtim. Ustelik daha hamile bile değilsin belki kg verdikten sonra kalacaksin. Bu stresle hamile kalmanda zor bak tekrar soyluyorum

Günaydın bugün çok mutlu ve heyecanlıyım
Mthn83 dizin nasıl oldu? Geçen gün kaçamak yaptın diye kalkıp lesli yapmışsım kızdım okuyunca diz basit bi sorun değil yapma etme.
Aynen dediğin gibi valla korkuyorum ilk kez. Kilo mevzusunu heralde ilkkez böyle sorun ettim.
Arkadaşlar şimdi dumanı üstünde poğaça yedi. Ben yok dedim

Bak ne güzel ilk hamileliğinde 10 kilo almışsın zaten normal olanı 12-15 arasıdır yine bu aralıkta alsan bile doğumdan sonra çok zor olmaz vermem kiloyu hiç dert etme kafana önemli olan sağlıkla bebişe kavuşmak sonra yine azimle başlarsın verirsin kendini strese sokma hiç canım kafanın rahat olması lazım bu süreçte

Canım benim o 30 kilo alanlar yüksek kilo olmayanlar bende 99 la kalmıştım 106 ile bitirdim kilolu insan hamileyken çok aşırı almıyor asıl emzirmede alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…