Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar akşama sadece yarım kase etli kış kabağı ve cacık yiyeceğim. Rezene ve kiraz sapı bir bardak da yeşil çay
hımm iyi fikir bende kabak yemeği yanına cacık yapıyım sabah markete gittim ekmek almaya baktım salatalık 99 ,9 Kr, 5 düşmüş 5 kg aldım

Firinda pişirip sarımsaklı yoğurtla yiyeceğim
Dukan icecegini daha yapamadim öğleden sonra yapacağım

Eline sağlık çok severim otlu otlu ben yemek pişince altını kapayıp koyuyorum otunu sen çiğden direk mi koyuyosun?
normalde diğil ama bugün öle oldu aceledwn çünkü yemekleri yaptım çocukların dersi bitti evi toparladım birazdan çarşıya gidicim minübüsle 20 dakika sürüyor biraz da gezerim çarşıyı birkaç işim var almam gerekenler var

Selamlar hanımlarrr.. Gününüz güzel geçsin. Benim kilom arttı ya tartışmayalım derken tartıldım acıktım bozdum dün bozunca bi de üstüne tatlı patlattım yani çoook güzel işler yaptım Düğüne iyice az kaldı söyle 1 haftada max kilo verdiren önerebileceğiniz diyetler detox lar var mı? Hani denemiş olursunuz duymuş olursunuz falan. Hızlı hızlı bi gitsin de kilolar 14 gün var düğüne sonra yeniden normal diyete dönerim diyorum. Sağlıksız falan umrumda değil çünkü bana gelin de tombulmuş derlerse psikolojik sağlığım yok olacak aaayyy ayyy

Bende şimdi su içerken Dukan şeysi aklıma geldi yapacağım gün için kabağı da hafif kavurup yogurtlarim misss

Ben sabah cozuttum ailem bendeydi

Hızlı gitsin istiyorsan bir hafta yoğurt hurma diyeti tavsiye ederim eşim onunla hızlı ve çok güzel kilo vermişti

Bende şimdi su içerken Dukan şeysi aklıma geldi yapacağım gün için kabağı da hafif kavurup yogurtlarim misss

Ben sabah cozuttum ailem bendeydi
Ayyy akşam ben de kabak yapayım ne yapsam diye düşünüyordum. Siz nasıl yapıyorsunuz kabağı yemek gibi mi fırında falan mı?

Ayyy akşam ben de kabak yapayım ne yapsam diye düşünüyordum. Siz nasıl yapıyorsunuz kabağı yemek gibi mi fırında falan mı?
Çok az zeytinyağı ile öldürüyorum sadece ...küp küp dogruyorum zeytinyağ da pişirip az tuz ekliyorum ..soğumaya yakın üzerine derotu dogruyorim üzerine yoğurt misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…