- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Cok moralim bozuldu ya. Biliyodum yuksek olduğunu da bu kadar gormek sarstihemen telefona spor programlari indirdim
Yüsra da geç konuştu zaten 27 aylikken tekrarlama basladi 2.5 yaşında 2 3 kelimeli cumleler basladi. Suan konusuyor ama konusurken takilmalar ve harflerde sorun var. İnsallah kres cozum olurSağol canım❤bu haftada sen beni ezersin diyeceğimi sanma
Canım benim kardesimin kızıda oyleydi hiç konusmuyor konustuguda anlasilmiyordu
Kardeşim anaokulu öğretmeni 2yasinda tv ve telefonu hiç izlemesine izin vermedi
Bakti olmuyor çalıştığı kreşe yazdirdi çocuk 6ayda konusmaya basladi şimdi 4,5 yasinda konusuyor çok şükür sende üzme kendini kreşe verecekmissin zaten düzelir annesi inş ❤
Akranlarıyla bir arada olmak iyi gelecektir. Bir de bu tür şeylerde üzülme emin ol çocuklar bizden daha dayanıklı. Daha kolay tolare edebiliyorlar. Bu tür durumlarda en iyisi annenin ya da babanın felaket gibi algılamaması dünyanın sonu olmadığını çocuğa göstermesi. Çocuk da bunu öğreniyor daha açık oluyor daha rahat kaynaşıyor.Yok hayir tartiyla alakasi yok. Çocuklar çok sıkıntılı.. yusra da konusma geriligi var. Onun sıkıntılarını yaşıyorduk zaten. Arada küçük olan ısırır gibi yapiyodu onceki 2 gün yüsra da küçüğü ısırdı, tabi onun isirmasi morartacak kadar oldu. Evde zapt etmek artik cok zor. İkiside cok hareketli arkami donemiyorum ev işini falan gectim yemek yapabilirsem şükrediyorum.
Yusra yi uzgun mutsuz gördükçe bende cok mutsuzum. Zaten uyku problemlerimizde var. Bak şimdi birini uyuttum öbürkü uyanacak. Enerjim yokki onlara birşey yapabileyim..
Ondada var ufak tefek takilmalar bu sene yine kreşe verecek annesiYüsra da geç konuştu zaten 27 aylikken tekrarlama basladi 2.5 yaşında 2 3 kelimeli cumleler basladi. Suan konusuyor ama konusurken takilmalar ve harflerde sorun var. İnsallah kres cozum olur
Afiyet olsun su az geldi gözüme sadecemenüm
10.00
2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
1tk krem peynir
1 dilim pastirma
biber salatalik
1.ara
1 elma
2.ara
2 kare beyaz ciko :)
12 kiraz
18.00
1 tabak zeytinyagli patlican yemegi
5 6 ksik yogurt
yesil salata
1 dilim ekmek
1 litre su 2 bardak ödem suyu
35 dk yürüyüs
Güle güle kullan canım ❤Bu arada ikinci el bir eliptik aldımmmmmİnşallah bundan sonra 30-40-45 dk Allah ne verdiyse spor da ekleyeceğim.
Teşekkür ederimAfiyet olsun su az geldi gözüme sadece
Güle güle kullan canım ❤
Sonu yok biliyorsun yedikce yiyesin geliyor malesefBen de bugün karbonhidratın dibine vurdum
sagol canim, cok anlasamiyoruz kendisiyleAfiyet olsun su az geldi gözüme sadece
Güle güle kullan canım ❤
Afiyet olsun canım spor yok onuda yaparsin yeni eliptikleMenüm
10.30 2 yumurta ile dereotlu omlet 1 kk peynir 5 zeytin salatalık 1 dilim ekmek
13.00 1 muz
15.30 1 kase kıymalı mercimek 1 dilim ekmek 1 kase salata 1 bardak ayran
19.15 5 köfte fırın kabak 1 kase salata 1 bardak ayran
2 lt su
Sevindim normal çıkmasına cnmMerhaba kızlar
Çok şükür check_up geçtik hersey normal sadece fizik tedavi dr gorunemedim oda hafta içine kaldı
Dahiliye dr kilon çok fazla bide insülin direncine bakalım ekstra dedi onunda sonucu haftaicine kaldı
Canım o kadar iyi anlıyorum ki inan çocuk büyütmek çok zor gerçekten Rabb'im sağlıkla büyütmeyi nasip etsin vala ya çok yipraniyoruzYok hayir tartiyla alakasi yok. Çocuklar çok sıkıntılı.. yusra da konusma geriligi var. Onun sıkıntılarını yaşıyorduk zaten. Arada küçük olan ısırır gibi yapiyodu onceki 2 gün yüsra da küçüğü ısırdı, tabi onun isirmasi morartacak kadar oldu. Evde zapt etmek artik cok zor. İkiside cok hareketli arkami donemiyorum ev işini falan gectim yemek yapabilirsem şükrediyorum.
Yusra yi uzgun mutsuz gördükçe bende cok mutsuzum. Zaten uyku problemlerimizde var. Bak şimdi birini uyuttum öbürkü uyanacak. Enerjim yokki onlara birşey yapabileyim..
Bugün geçti sıkma canını yarına daha güzel olacak insAllah diye düşünBen bugun cikolataya sardim. Allah affetsin. Cilekleri cikolataya bandirdim 7 8 cilek yedim kahveyle. Sabahta yulafa 2 kare katmistim
Cok guzel cok sevindim. Ama birden cok hızlı başlamaBu arada ikinci el bir eliptik aldımmmmmİnşallah bundan sonra 30-40-45 dk Allah ne verdiyse spor da ekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?