Çok iyi anlıyorum seniİmkanlar dahilinde cikariyorum. Mesela pazartesi dra goturdum ordaki parkta biraz oynadi. Yine sonra kan vermeye gittik carsamba oynadi. Dün de bize biraz uzak millet bahcesi var taa oraya getirdim. Ama doyumsuz ve hep mutsuz. İsteklerini yapmaya calisiyoruz ama 2. Cocukla hersey mumkun olmuyor iste
Bireysel vakit ayirmam gerek ayiramiyorum. Dünku planım küçüğü anneme birakip yusrayla gitmekti. Annem de zaten hep hasta mubarek. Birşey de diyemiyorum bana mi guvenip cocuk yaptin dese cevabim yok
Oyle işte iyice daralmış durumdayim kendimi dağa taşa vurasim varOvvv dur kuzum ya bi sakin ol onu diyende bi çocuk onun için üzülmeye değmez.
Niye istenmesin öyle düşünme kreşlerde aktif çocukta var daha içe kapanıkta.
Konuşmayanlar konuşuyo kreşte.
Daha kötü olmaz sakın korkma.
İlk fırsatta tek yapacağın şey bu kaynaştırma dr lara ben çok güvenemiyorum sorunlar konusunda çok olmazını söylüyolar.
Hastalığı düşünme evde de sık hastalandı.
Küçük uyurken bugun sulu kofte yaptik. Kofteleri una buladi falan birseyler yaptırdım. Birazda muslukta oyalandi. Artik hic birsey yetmiyor herseyi yaptik evde. Küçüğü istemiyor acikcasi hareketleri hep bu yönde. O da eskisi kadar cok uyumadigi icin butun gun didisiyorlarÇok iyi anlıyorum seni
Çocuklardan biri özel ilgi bekleyince işler daha zorlaşıyor. Hele çalışinca yetersiz anne psikolojisi beni öldürüyor.
Zarar verme olmasa iyiydi. Evde dans edin. Ben hamur yoğurup gıda boyası ekliyorum. O epey zamanını alıyor. Yedimi yuttu mu kaygisida yok. Bı dönem iyi saldım dur foto atayım
Oturma odasıni boyadiklari fotoğrafları bulamadım. Tüm duvarı boyadilarİmkanlar dahilinde cikariyorum. Mesela pazartesi dra goturdum ordaki parkta biraz oynadi. Yine sonra kan vermeye gittik carsamba oynadi. Dün de bize biraz uzak millet bahcesi var taa oraya getirdim. Ama doyumsuz ve hep mutsuz. İsteklerini yapmaya calisiyoruz ama 2. Cocukla hersey mumkun olmuyor iste
Bireysel vakit ayirmam gerek ayiramiyorum. Dünku planım küçüğü anneme birakip yusrayla gitmekti. Annem de zaten hep hasta mubarek. Birşey de diyemiyorum bana mi guvenip cocuk yaptin dese cevabim yok
Büyükleri anlıyorum bende en büyüktüm sen büyüksün sen ablasın niye bakmadın niye aglayiyorsun vsvs ofKüçük uyurken bugun sulu kofte yaptik. Kofteleri una buladi falan birseyler yaptırdım. Birazda muslukta oyalandi. Artik hic birsey yetmiyor herseyi yaptik evde. Küçüğü istemiyor acikcasi hareketleri hep bu yönde. O da eskisi kadar cok uyumadigi icin butun gun didisiyorlar
Evet canım bu sefer hedefim o sürekli dikkat etmek bende bu hafta en az 5 gün 10 bın adım atmak istiyorumTabiki de 2 kg bile verilse toplamda büyük hafifleme oluyor. Zaten bunun suresi yok bizler artik her zaman dikkat etmek zorundayiz
Canım benim sen içini ferah tut zor çocuk yetiştirmek düzelir hepsi inşaAllahBir acildi bir kapandi o yuzden biraz da cok hastalandigi icin erteledik. Konusma terapisi almasi gerektigi soylendi. Haziranda testler falan olacak işte. Önümüzdeki sene mutlaka gidecek kreşe. Bazen onu da kafama takiyorum. Orda cocuklarla anlasabilecekmi, sorunlar elbet olacak. Konusmasi daha da bozulurmu.onceki aksam karsi komsumun çocuğu ile otoparka indiler. Cokta seviyor onu. Sen cok yaramazsin seni istemiyorum. oynamicam demiş babasina cikmis eve. Yusra da aglamis anliyor tabi artik. Zaten isirma olayi da ondan sonra oldu. Birazda ona üzüldüm. istenmediğini bilmek bana bile agir gelirken bu cocuk o duyguyla nasil başa çıksın.
Derken akşamda eşimle kavga ettiler, eşimde saçma sapan şeyler yapti onla da tartıştık
Havalarda kapandı, içim şişti
Vay canına harikasın700 gr sonra 20 kilo vermis olucam cok heycanliyim
ellerine sağlık canım benim helal et hakkınıEline sağlık canım
tebrikler arkadaşlar
valla ji ben bunları çok yaşadığım için bana hiççç yabancı diil şaşırmadım üzüldüm benim gibi sende çabuk yorulacanOturma odasıni boyadiklari fotoğrafları bulamadım. Tüm duvarı boyadilar
Allah kolaylık versin canımOturma odasıni boyadiklari fotoğrafları bulamadım. Tüm duvarı boyadilar
Erkek çocuk farkıOturma odasıni boyadiklari fotoğrafları bulamadım. Tüm duvarı boyadilar
Bende en büyüğüm cok zorluklar yasadim. Bunun cocuk bakma gibi bir zorunluguda yok ama oyuncak paylasmak bile zor geliyo isteBüyükleri anlıyorum bende en büyüktüm sen büyüksün sen ablasın niye bakmadın niye aglayiyorsun vsvs of
Ama aynılarını oğluma söylüyorum ne yazık ki. Sanki onun sözü var. Bı dönem komşuların çocuklarıyla değişmek istedi küçüğü
O dönemde geldi geçti
Rabbim kuvvet versin ne diyim. Yoruldum aslında. Ailecek yorulduk ama yapacak birşey yok evlat işte. Olan büyüğe oluyorvalla ji ben bunları çok yaşadığım için bana hiççç yabancı diil şaşırmadım üzüldüm benim gibi sende çabuk yorulacan
valla ben de dün akşam biraz dondurma yedim. hatta az önce de 2 top dondurma, 1 kase kiraz, 1 avuç çekirdek ardından da 1 dilim çavdar ekmeğinden tost yedimBen bugun cikolataya sardim. Allah affetsin. Cilekleri cikolataya bandirdim 7 8 cilek yedim kahveyle. Sabahta yulafa 2 kare katmistim
O kadar çok rakibim vardi ki hepsi ezip geçince farkedememişimdir
Sağol canım❤bu haftada sen beni ezersin diyeceğimi sanmaBaktim şimdi tebrik ederim
Canım benim kardesimin kızıda oyleydi hiç konusmuyor konustuguda anlasilmiyorduAz önce öğle yemeği yedim. Biraz geçe sarkti. O yüzden akşamı hafif gecirip daha cok ara öğün yaparim diye düşünüyorum bakalim bu 2 gündür modum çok düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?