Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok iyi anlıyorum seni
Çocuklardan biri özel ilgi bekleyince işler daha zorlaşıyor. Hele çalışinca yetersiz anne psikolojisi beni öldürüyor.
Zarar verme olmasa iyiydi. Evde dans edin. Ben hamur yoğurup gıda boyası ekliyorum. O epey zamanını alıyor. Yedimi yuttu mu kaygisida yok. Bı dönem iyi saldım dur foto atayım

Oyle işte iyice daralmış durumdayim kendimi dağa taşa vurasim var

Küçük uyurken bugun sulu kofte yaptik. Kofteleri una buladi falan birseyler yaptırdım. Birazda muslukta oyalandi. Artik hic birsey yetmiyor herseyi yaptik evde. Küçüğü istemiyor acikcasi hareketleri hep bu yönde. O da eskisi kadar cok uyumadigi icin butun gun didisiyorlar

Oturma odasıni boyadiklari fotoğrafları bulamadım. Tüm duvarı boyadilar

Eklentiler

• IMG20201206180749.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG20201129135646.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 34
Büyükleri anlıyorum bende en büyüktüm sen büyüksün sen ablasın niye bakmadın niye aglayiyorsun vsvs of
Ama aynılarını oğluma söylüyorum ne yazık ki. Sanki onun sözü var. Bı dönem komşuların çocuklarıyla değişmek istedi küçüğü
O dönemde geldi geçti

Canım benim sen içini ferah tut zor çocuk yetiştirmek düzelir hepsi inşaAllah

Bende en büyüğüm cok zorluklar yasadim. Bunun cocuk bakma gibi bir zorunluguda yok ama oyuncak paylasmak bile zor geliyo iste

valla ji ben bunları çok yaşadığım için bana hiççç yabancı diil şaşırmadım üzüldüm benim gibi sende çabuk yorulacan
Rabbim kuvvet versin ne diyim. Yoruldum aslında. Ailecek yorulduk ama yapacak birşey yok evlat işte. Olan büyüğe oluyor çok hakkı var evladimin

Ben bugun cikolataya sardim. Allah affetsin. Cilekleri cikolataya bandirdim 7 8 cilek yedim kahveyle. Sabahta yulafa 2 kare katmistim
valla ben de dün akşam biraz dondurma yedim. hatta az önce de 2 top dondurma, 1 kase kiraz, 1 avuç çekirdek ardından da 1 dilim çavdar ekmeğinden tost yedim bugün doymadım nedense. oysaki sabah omlet yedim.

O kadar çok rakibim vardi ki hepsi ezip geçince farkedememişimdir

Baktim şimdi tebrik ederim
Sağol canım❤bu haftada sen beni ezersin diyeceğimi sanma
Az önce öğle yemeği yedim. Biraz geçe sarkti. O yüzden akşamı hafif gecirip daha cok ara öğün yaparim diye düşünüyorum bakalim bu 2 gündür modum çok düşük
Canım benim kardesimin kızıda oyleydi hiç konusmuyor konustuguda anlasilmiyordu
Kardeşim anaokulu öğretmeni 2yasinda tv ve telefonu hiç izlemesine izin vermedi
Bakti olmuyor çalıştığı kreşe yazdirdi çocuk 6ayda konusmaya basladi şimdi 4,5 yasinda konusuyor çok şükür sende üzme kendini kreşe verecekmissin zaten düzelir annesi inş ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…