Canın sağ olsun nazar boncuğu olsunSaçma sapan menu oldu bugun. Bugun yazmak istemiyorum musadenizle
tabiki öyle evlat dünya bir yana evlatlar biryana Rabb'im eksikliklerini göstermesinRabbim kuvvet versin ne diyim. Yoruldum aslında. Ailecek yorulduk ama yapacak birşey yok evlat işte. Olan büyüğe oluyorçok hakkı var evladimin
bence menunuz kilonuza gore cok az olmusİyi akşamlar
10:30 peynir zeytin 2 yumurta domate salatalık 1 bardak süt bır çay bardağı tuzsuz yer fıstığı
16:00 yarım lahmacun 2 bardak ayran
20:00 5 erik ama çağla şekeri yok gün içinde çay kahve ve yeşil çay içtim
2.5 lt su
tüm gün ev temizlerim şimdi Leslie 2 mil yaptım toplam 5320 adım olmuş akşam üstü dışarı çıkmıştım
guzel menu kuru meyvesi ve paketli gidasi fazla olmus gorunuyorselam kızlar bugün yediklerim
sabah ,1 tbe , peynir zeytin domates salatalık biber ,2 tam haş yumurta, çay
ara ,1 avuç içi kırıüzüm ,leblebi
Yeşilçay
akşam ,1 tbe 2 yk pilav ,2 servis kaşık patlıcan musakka ,1 kase çacık ,
yeşilçay
erken yedim akşam yemeği mi sonradan 2 fincan çay 2 , paket diyet başak bisküvi ,1 avuçi leblebi Kuruüzüm ,, 1 kase çacık ,
su 2 lt,,, birazdan kayısı bitki çayı içerim
Karatay yapıyorum ben doyana kadar yiyorum aslında lahmacun hariç :)bence menunuz kilonuza gore cok az olmus
tamam o zaman:)Karatay yapıyorum ben doyana kadar yiyorum aslında lahmacun hariç :)
sabah serbest birakmissiniz aksam dengelemissiniz ve danslariniz guzel olmusSabah kahvaltısı: saat 10 da
1sigara böreği tahinli simit sucuk miraz yumurtalı menemen
Saat 13.30 gibi 25 dk zumba
Saat 17 gibi 40 dk pop müzik eşliğinde sportif dans
Akşam 7 gibi ton balıklı salata
Temizlik yaptım ama önemli birşey değildi
Amin cumlemizletabiki öyle evlat dünya bir yana evlatlar biryana Rabb'im eksikliklerini göstermesinRabb'im her yaşanıp atlatılan zorluğun mucize mükâfatını veriyor inan şükür ve sabır sonrası Allah'a bırak canım benim Rabb'im seninle olsun
Son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var. Bende kahvaltımin bedelini ödemeye çalıştım inşallahsabah serbest birakmissiniz aksam dengelemissiniz ve danslariniz guzel olmus
inşallah canımAmin cumlemizle
Hakkıyla anne olmak çok zor. En büyük duam beni onlara hayırlı anne eyle. Seni yetiştiren annenin dedirtme ne bu dünya ne öte dünyada.
Son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var. Bende kahvaltımin bedelini ödemeye çalıştım inşallah
Valla ancak bu kadar frenledimDalindan kiraz erik bulsam bütün agaci Yerim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?