Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltı tabağı mı atim mi ya
Kadraja sığmadı
Kimdi o kahvaltıya özenemeyen
Bende hiç özenip hazirlayamam yarın sabah yapacağım kendime söz olsun
Sordum işte nezaketen zaten zaman aşımı oldu

1,5 yumurta, yarım avokado
1 kk peynir, 3 zeytin
4 yuvarlak sucuk
Domates,salatalık,semizotu,dereotu
1,5 dilim çavdar
1 y.k tahin pekmez
Afiyet olsun gayet göze ve mideye hitap ediyor

Aksama ne var menülerde baba kız disardan yiyeceklermis
Bende corba ton balıklı salata yerim
Az önce öğle yemeği yedim. Biraz geçe sarkti. O yüzden akşamı hafif gecirip daha cok ara öğün yaparim diye düşünüyorum bakalim bu 2 gündür modum çok düşük

Doğru tahmin etmişim görünüyor zaten. Tartıdan mı oldu?
Yok hayir tartiyla alakasi yok. Çocuklar çok sıkıntılı.. yusra da konusma geriligi var. Onun sıkıntılarını yaşıyorduk zaten. Arada küçük olan ısırır gibi yapiyodu onceki 2 gün yüsra da küçüğü ısırdı, tabi onun isirmasi morartacak kadar oldu. Evde zapt etmek artik cok zor. İkiside cok hareketli arkami donemiyorum ev işini falan gectim yemek yapabilirsem şükrediyorum.
Yusra yi uzgun mutsuz gördükçe bende cok mutsuzum. Zaten uyku problemlerimizde var. Bak şimdi birini uyuttum öbürkü uyanacak. Enerjim yokki onlara birşey yapabileyim..

Kreş zamanı geldi onun gitse çok faydası olur

Kreş zamanı geldi onun gitse çok faydası olur
Bir acildi bir kapandi o yuzden biraz da cok hastalandigi icin erteledik. Konusma terapisi almasi gerektigi soylendi. Haziranda testler falan olacak işte. Önümüzdeki sene mutlaka gidecek kreşe. Bazen onu da kafama takiyorum. Orda cocuklarla anlasabilecekmi, sorunlar elbet olacak. Konusmasi daha da bozulurmu.onceki aksam karsi komsumun çocuğu ile otoparka indiler. Cokta seviyor onu. Sen cok yaramazsin seni istemiyorum. oynamicam demiş babasina cikmis eve. Yusra da aglamis anliyor tabi artik. Zaten isirma olayi da ondan sonra oldu. Birazda ona üzüldüm. istenmediğini bilmek bana bile agir gelirken bu cocuk o duyguyla nasil başa çıksın.
Derken akşamda eşimle kavga ettiler, eşimde saçma sapan şeyler yapti onla da tartıştık

Havalarda kapandı, içim şişti

Dışarı cikaramiyormusun? Keşke az kostursalar

Dışarı cikaramiyormusun? Keşke az kostursalar
İmkanlar dahilinde cikariyorum. Mesela pazartesi dra goturdum ordaki parkta biraz oynadi. Yine sonra kan vermeye gittik carsamba oynadi. Dün de bize biraz uzak millet bahcesi var taa oraya getirdim. Ama doyumsuz ve hep mutsuz. İsteklerini yapmaya calisiyoruz ama 2. Cocukla hersey mumkun olmuyor iste
Bireysel vakit ayirmam gerek ayiramiyorum. Dünku planım küçüğü anneme birakip yusrayla gitmekti. Annem de zaten hep hasta mubarek. Birşey de diyemiyorum bana mi guvenip cocuk yaptin dese cevabim yok

Ovvv dur kuzum ya bi sakin ol onu diyende bi çocuk onun için üzülmeye değmez.

Niye istenmesin öyle düşünme kreşlerde aktif çocukta var daha içe kapanıkta.
Konuşmayanlar konuşuyo kreşte.
Daha kötü olmaz sakın korkma.
İlk fırsatta tek yapacağın şey bu kaynaştırma dr lara ben çok güvenemiyorum sorunlar konusunda çok olmazını söylüyolar.
Hastalığı düşünme evde de sık hastalandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…