Aylardir bu havayi bekliyoz ,yazik banaaDondurma yeme bugün o zaman
Ben senelerdir arzum kullanıyorum şok marketten aldiydim yak kas ölçekli. 2012 de aldım taaa. Diyetisyenle uyumluydu.Yaa darısı başıma 85 olmuşum ben de bu sabah ama tartım bozuk galiba ya bi 86.6 tarttı bi 85 bi 84 kafayı yedi
Sizin memnun kaldığınız tartı tavsiyeniz var mı kızlar ya
Kalıcı olur inşallahYok cnm bı diyetisyenin detoksunu yaptım Eki Görüntüle 2860547 Eki Görüntüle 2860548 Eki Görüntüle 2860549
insAllah ya detoksta ister istemez tamamen kalıcı olmuyor snrm dikkat etmeye çalışcam sıkıldım 80lerden artik
Ben şu an polosmartin analizlisini kullanıyorum cnm memnunum
Saol cnm
Bende uzun süredir yapmiyordum bugün cocuklarin arkasını topladım üstüne 40 dk zumba yaptım. Dondurma bende istiyorum hemde MagnumAylardir bu havayi bekliyoz ,yazik banaa
külah dondurma tercihim suanda :) bana diyetisyen gün asiri yarim saat spor verdi , benimde isime geldiBende uzun süredir yapmiyordum bugün cocuklarin arkasını topladım üstüne 40 dk zumba yaptım. Dondurma bende istiyorum hemde Magnum
Tefalin tartısından çok memnunumYaa darısı başıma 85 olmuşum ben de bu sabah ama tartım bozuk galiba ya bi 86.6 tarttı bi 85 bi 84 kafayı yedi
Afiyet olsun canım güzel gözüküyorTünaydın kızlarrrr. mutlu huzurlu pazarlar olsun diliyorum hepimize
benim bugün kahvaltım özel bişey yaptım kendime ,,,, içindekiler ,
taze soğan
sivri biber
kapya biber
maydanoz
zeytin
kaşar rende
domates,
1 yk yulaf un gibi yaptım rondoda
3 yumurta
hepsi i karıştır omlet ,yanında tabiki çay
insAllah canımKalıcı olur inşallah
Ben Vestel’in bambu tartısını aldım heryerden aynı tartıyor 2 yıl önce bende BİM’den almıştım oda sureklı farklı rakam veriyor ama bu çok iyiYaa darısı başıma 85 olmuşum ben de bu sabah ama tartım bozuk galiba ya bi 86.6 tarttı bi 85 bi 84 kafayı yedi
sağol bebişimmm eh işte benim pek damak tadıma ıymasadaAfiyet olsun canım güzel gözüküyor
insAllah canım
tünaydın canım mutlu pazarlar
Çok güzel ve doyurucu afiyet olsun canımTünaydın kızlarrrr. mutlu huzurlu pazarlar olsun diliyorum hepimize
benim bugün kahvaltım özel bişey yaptım kendime ,,,, içindekiler ,
taze soğan
sivri biber
kapya biber
maydanoz
zeytin
kaşar rende
domates,
1 yk yulaf un gibi yaptım rondoda
3 yumurta
hepsi i karıştır omlet ,yanında tabiki çay
Onları yiyecegimiz zamanda gelecek kontrollü olarak canımsağol bebişimmm eh işte benim pek damak tadıma ıymasadadaha tatlı bir kahvaltıyı tercih ediyorum doğrusu ballı reçelli teryağlı kaymaklı
İyiyim canım şükürNasılsınız hanımlar
Nasıl geçiyor pazar?
Ne yemek yapıcaksınız?
İşlerim var biraz yapim gelicem inşallah4 te bi kahve yada yeşil çay içmeye beklerim hepinizi.
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
y.o.l.c.u
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
MuMu85
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
medgic26
Angrypigy
Z zeytin8282
Natsume
bana uyar canım benim pazar yoğun geçiyor 2 posta çamaşır attım çıkt astım evi toparladım mutfağı günlük toparladım temizledim banyoyu temizledim arka bahçeyi süpürdüm ön bahçeyi yıkadım kız da makine çekiyo birde silecek TT sor bende birazda. yemeği koyup duşa gireceğm ,yemek olarak dünden pilavım var bayağı kıymalı patlıcan musakkada var 2 tabaklık yanına tavuk fileto kuşbaşı yapıp tavuklu bezelye yemeği uapacam yanına salata yaparım okaaarNasılsınız hanımlar
Nasıl geçiyor pazar?
Ne yemek yapıcaksınız?
İşlerim var biraz yapim gelicem inşallah4 te bi kahve yada yeşil çay içmeye beklerim hepinizi.
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
y.o.l.c.u
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
MuMu85
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
medgic26
Angrypigy
Z zeytin8282
Natsume
inşallah canımOnları yiyecegimiz zamanda gelecek kontrollü olarak canım
İyiyim canım şükür
Günün ilk kahvesi içildi 45 dk yürüyüş de tamam akşama menü düşünüyorum bklm ,kolay gelsin canım
İçimde bı kara delik varNasılsınız hanımlar
Nasıl geçiyor pazar?
Ne yemek yapıcaksınız?
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
y.o.l.c.u
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
MuMu85
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
medgic26
Angrypigy
Z zeytin8282
Natsume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?