Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tünaydın kızlarrrr. mutlu huzurlu pazarlar olsun diliyorum hepimize
benim bugün kahvaltım özel bişey yaptım kendime ,,,, içindekiler ,
taze soğan
sivri biber
kapya biber
maydanoz
zeytin
kaşar rende
domates,
1 yk yulaf un gibi yaptım rondoda
3 yumurta
hepsi i karıştır omlet ,yanında tabiki çay

Eklentiler

• 20210530_122421.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 31
Yaa darısı başıma 85 olmuşum ben de bu sabah ama tartım bozuk galiba ya bi 86.6 tarttı bi 85 bi 84 kafayı yedi
Sizin memnun kaldığınız tartı tavsiyeniz var mı kızlar ya
Ben senelerdir arzum kullanıyorum şok marketten aldiydim yak kas ölçekli. 2012 de aldım taaa. Diyetisyenle uyumluydu.
Kalıcı olur inşallah

Bende uzun süredir yapmiyordum bugün cocuklarin arkasını topladım üstüne 40 dk zumba yaptım. Dondurma bende istiyorum hemde Magnum
külah dondurma tercihim suanda :) bana diyetisyen gün asiri yarim saat spor verdi , benimde isime geldi ama hava güzel oldukcada yürümeye niyetim var, bugün belki ailecek bisiklet süreriz

Yaa darısı başıma 85 olmuşum ben de bu sabah ama tartım bozuk galiba ya bi 86.6 tarttı bi 85 bi 84 kafayı yedi
Tefalin tartısından çok memnunum

Afiyet olsun canım güzel gözüküyor
Kalıcı olur inşallah
insAllah canım

Ben Vestel’in bambu tartısını aldım heryerden aynı tartıyor 2 yıl önce bende BİM’den almıştım oda sureklı farklı rakam veriyor ama bu çok iyi

Menümü yazim bir parça kaçamağım var onun dışında temizim ama tartıda şişim işte o kaçamaklarıda yapmamak lazım.

Eksiye geçmeyi durduruyor sanki.

29 mayıs

Kahvaltı resmini atmıştım yazmıştım

Akşam 18:00
2 büyük kase meksika fasulyesi ile salata.

Fasulye hazırdı denemek için aldım 400 gr dı. Yarı yarı yedik işte benimki az fazla olabilir.
Domates,salatalık,soğan,biber, yarım da avokado eklemiştim

21:00 doğum günü pastası 1 dilim ve 1 meyveli soda

50 dk yürüyüş
Su az

Çok güzel ve doyurucu afiyet olsun canım

sağol bebişimmm eh işte benim pek damak tadıma ıymasada daha tatlı bir kahvaltıyı tercih ediyorum doğrusu ballı reçelli teryağlı kaymaklı
Onları yiyecegimiz zamanda gelecek kontrollü olarak canım
İyiyim canım şükür
Günün ilk kahvesi içildi 45 dk yürüyüş de tamam akşama menü düşünüyorum bklm , kolay gelsin canım

bana uyar canım benim pazar yoğun geçiyor 2 posta çamaşır attım çıkt astım evi toparladım mutfağı günlük toparladım temizledim banyoyu temizledim arka bahçeyi süpürdüm ön bahçeyi yıkadım kız da makine çekiyo birde silecek TT sor bende birazda. yemeği koyup duşa gireceğm ,yemek olarak dünden pilavım var bayağı kıymalı patlıcan musakkada var 2 tabaklık yanına tavuk fileto kuşbaşı yapıp tavuklu bezelye yemeği uapacam yanına salata yaparım okaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…