kızlar burası benim evin ön bahçesi yıkadım yazın hemen hemen her gün yıkıyorum burası cadde arabalar geçiyor toz oluyor arka bahçeyi de 3 ,4 günde bir yıkıyorum
İçimde bı kara delik var
ah be bonusum dertlerden tadımı alabiliyorum jergün kavga patırtı bende kendimi işe veriyom temizliğe işte inşallah huzur buluruz bacımBahçen çok güzel sağlıklı huzurlu günlerde otur inşallah. Aman yıkamayla çok su gider bu kuraklıkta silmek daha iyi sanki
Ya çok tatlıymış ağız tadıyla vakit geçirin insAllah kolay gelisnkızlar burası benim evin ön bahçesi yıkadım yazın hemen hemen her gün yıkıyorum burası cadde arabalar geçiyor toz oluyor arka bahçeyi de 3 ,4 günde bir yıkıyorum
Afiyet olsun cnm bende bulaşıklari makinaya attım eşim saç kavurma yapacak balkonda yanında salata ile yerim snrm 2 kaşıkta pilav tamamAnca koydum kahvemi bikaç tane galete yedim ne kadar gereksizdi ya
Guzumm yarın diyetisyen tartısından sonra kendine hediye olarak ver dondurmayıAylardir bu havayi bekliyoz ,yazik banaa
Ben ciddi ciddi diyet moduna geçtim galiba, iki gündür çikolata yemiyorumNasılsınız hanımlar
Nasıl geçiyor pazar?
Ne yemek yapıcaksınız?
İşlerim var biraz yapim gelicem inşallah4 te bi kahve yada yeşil çay içmeye beklerim hepinizi.
@MaviBirLiman
@74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@y.o.l.c.u
lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
huzurunmeraklisi
@musluk suyu
Arzuluu
@Pembe Lotus
@yst38
@basbelasiyim
@MuMu85
@60kiloyum
@dimaze3800
@hzlsel
@medgic26
@Angrypigy
@zeytin8282
Natsume
Kaç yaşında kızın natsuma kaynaşamadık senle :)Guzumm yarın diyetisyen tartısından sonra kendine hediye olarak ver dondurmayıbir gün daha sık dişini, yarınki sonucunu etkilemesin dondurma.
Ben ciddi ciddi diyet moduna geçtim galiba, iki gündür çikolata yemiyorum
Bugün kızçem yemiyor diye evde dört kere kahvaltı hazırlamış olabilirim ama yemedim kaçamaklı şeyler
Akşama biraz çıkıp dolaşma niyetindeyim
2,5 yaşındaKaç yaşında kızın natsuma kaynaşamadık senle :)
Hedefin kaç kilo?
2,5 yaşında
Geçen yazki kıyafetlerini giyebilmek istiyorum şu an sadece. 64 kg ilk hedefim o yüzden
sağol gülüm benim Allah razı olsunYa çok tatlıymış ağız tadıyla vakit geçirin insAllah kolay gelisn
Afiyet olsun cnm bende bulaşıklari makinaya attım eşim saç kavurma yapacak balkonda yanında salata ile yerim snrm 2 kaşıkta pilav tamam
senin şu espirileri e bayılıyorum bonusumhuzurunmeraklisi sen nasıl oldun?
Doktora gittin mi?
Artık canlan adamı hasta etme ha yeter
Eğlenceli hallerini de mi yedin sen onlarda yok
Çok iyi olmuş bende severim öyle seylerle uğraşmayı bizim en apartman mecbur bahçe alternatifimiz yok ama arsa aldık bklm vakit gecirebilecegimiz şekilde yapalım diyoruz çiçek sebze falan çok istiyoruzsağol gülüm benim Allah razı olsunbahçeyi ben süsledim öyle saksıları ben boyadım eşimde çiçekleri ekti şe siteden sarkan süsleride ben ördüm yaptım bu kadar yeterli gördüm fazlası çok kalabalık göz yorar diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?