hadi inşallah gülüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok iyi olmuş bende severim öyle seylerle uğraşmayı bizim en apartman mecbur bahçe alternatifimiz yok ama arsa aldık bklm vakit gecirebilecegimiz şekilde yapalım diyoruz çiçek sebze falan çok istiyoruz
çok Rabb'im hepsine şifa versin inşallahSelam. Cocuklar sabah kotuydu doktora goturduk. Gece de ben uyuyamadim. Sikintiliyim, dua ediyoru cabucak gecsin
Geçici birşeydir insallah çok geçmiş olsunSelam. Cocuklar sabah kotuydu doktora goturduk. Gece de ben uyuyamadim. Sikintiliyim, dua ediyoru cabucak gecsin
Balkon var mı fit? Benim balkon saksı doluÇok iyi olmuş bende severim öyle seylerle uğraşmayı bizim en apartman mecbur bahçe alternatifimiz yok ama arsa aldık bklm vakit gecirebilecegimiz şekilde yapalım diyoruz çiçek sebze falan çok istiyoruz
Selam. Cocuklar sabah kotuydu doktora goturduk. Gece de ben uyuyamadim. Sikintiliyim, dua ediyoru cabucak gecsin
Bonus yedim valla akşami gecirirsem iyi.
benimde evde 2 kilo tatlı kızım Antep'e gitti halasına 1 hafta kaldı helirken birşeyler getirmiş birde tatlı herşeyi boşver ama tatlı orda olduğunu bilmek bile beni kahrediyor kıtulardan çıkarıp kapaklı kaba koydum mutfak kiler dolabına soktum ama benim onu orda olduğunu bilmem bile yetiyor kafam aklım orda
bonus donar buzlıkta nasıl çözülcek mikrodamı çözecez yemek istediklerinde yenilecek kadar çıkarıp öikrodamı çözelimDondurucuya koyabilirsin onlara kadar çıkarırsın yenir ortada olmasın yeter
1-2 dilim koy dene bakalım canım iyi oluyo dersen hep koyarsın.bonus donar buzlıkta nasıl çözülcek mikrodamı çözecez yemek istediklerinde yenilecek kadar çıkarıp öikrodamı çözelim
Evet ama iradem çok zayıf, ard arda iki hafta diyet yapamıyorum ben ondan hep bir ileri bir geri gidiyorum kilo konusundaKüçükmüş daha allah bağışlasın.
6 kilon var yani. 1-1,5 aylık iş bozmadan yaparsan biliyosun dimi?
kız 3 yumurtayı nasıl yedinEşim uyanınca beraber yeriz diye haşladığım üç yumurtayı da salata yapıp tek başıma yedim.
Şimdi günün ikinci kahvaltısına hazırlıyorum midemi.
bol proteinli bir gün oluyordu
çok güzel eline sağlık. ama 3 yumurta yiyememTünaydın kızlarrrr. mutlu huzurlu pazarlar olsun diliyorum hepimize
benim bugün kahvaltım özel bişey yaptım kendime ,,,, içindekiler ,
taze soğan
sivri biber
kapya biber
maydanoz
zeytin
kaşar rende
domates,
1 yk yulaf un gibi yaptım rondoda
3 yumurta
hepsi i karıştır omlet ,yanında tabiki çay
hangi modeli var canım sende? foto atabilir misin?Tefalin tartısından çok memnunum
beni gibisin. diyet yaparken eserliEvet ama iradem çok zayıf, ard arda iki hafta diyet yapamıyorum ben ondan hep bir ileri bir geri gidiyorum kilo konusunda
Bu sefer nasıl olacak bakalım, çok katı diyet yapmayacağım, azar azar her şeyden
1-2 dilim koy dene bakalım canım iyi oluyo dersen hep koyarsın.
Kendi halinde oda sıcaklığında çözülür yeter bence. Mikroda deneyip bakarsınız
Amin cnm ya çok isterim atmani bundan 5-6 sene önce hiç isteğim yoktu ama şimdilerde toprakla sessiz sakin bı ortam arıyor insan Ciddenhadi inşallah gülüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallaharka bahçeye de ekin ektim bir ara oranın fotosunu da atarım bakalım verecek mi ekinler hele yaş biraz olgunlaşınca insanın ruhuna okadar iyi geliyorki toprakla haşır neşir olmak
Geçmiş olsun cnm ya insAllah geçer hemenSelam. Cocuklar sabah kotuydu doktora goturduk. Gece de ben uyuyamadim. Sikintiliyim, dua ediyoru cabucak gecsin
Var cnm ama güney cephe aşşırı güneş görüyor çiçek olmuyor yakıyor hep sararıyor atta bakak çok hoşuma gidiyor benimdeBalkon var mı fit? Benim balkon saksı dolu
Buzluğa at cnm kendi kendine çözünce yersiniz ben atarım hepbenimde evde 2 kilo tatlı kızım Antep'e gitti halasına 1 hafta kaldı helirken birşeyler getirmiş birde tatlı herşeyi boşver ama tatlı orda olduğunu bilmek bile beni kahrediyor kıtulardan çıkarıp kapaklı kaba koydum mutfak kiler dolabına soktum ama benim onu orda olduğunu bilmem bile yetiyor kafam aklım orda
Çok güzel canım keyifli zamanlar geçirin inşaAllahkızlar burası benim evin ön bahçesi yıkadım yazın hemen hemen her gün yıkıyorum burası cadde arabalar geçiyor toz oluyor arka bahçeyi de 3 ,4 günde bir yıkıyorum
Yapınca bitmiyor.))Bi süpürim geliyorum bitmiyor ki işim
Hergun 1.5 lt suya biseyler ekleyip hazırlasan onu bitirsen biraz da sade içersinTek başıma sohbet edeyim
Salata yiycem akşama belki tavuklu olur.
Şişkinim biraz insin inşallah suyu yine içemiyorum onuda içim şu galeteyi nerden yedim ya
Akşamki pilav olmasa daha iyiydi benceselam kızalar İyi akşamlar
menüm
sabah görselde foto attım kahvaltımı
öğlen ,5 yk patlıcan musakka 1 tbe
küçük kase cacık
ara papatya, yeşilçay kahve ,az avuçiçi
sarı leblebi kuruüzüm
akşam ,,. yemeğim görselde ki
su ,2 oldu yatana kadar 3ü bulur sonra Yeşilçay kayısı bitki içerim iniallah bugünü böyle kapatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?