Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok iyi olmuş bende severim öyle seylerle uğraşmayı bizim en apartman mecbur bahçe alternatifimiz yok ama arsa aldık bklm vakit gecirebilecegimiz şekilde yapalım diyoruz çiçek sebze falan çok istiyoruz
hadi inşallah gülüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah arka bahçeye de ekin ektim bir ara oranın fotosunu da atarım bakalım verecek mi ekinler hele yaş biraz olgunlaşınca insanın ruhuna okadar iyi geliyorki toprakla haşır neşir olmak

benimde evde 2 kilo tatlı kızım Antep'e gitti halasına 1 hafta kaldı helirken birşeyler getirmiş birde tatlı herşeyi boşver ama tatlı orda olduğunu bilmek bile beni kahrediyor kıtulardan çıkarıp kapaklı kaba koydum mutfak kiler dolabına soktum ama benim onu orda olduğunu bilmem bile yetiyor kafam aklım orda

Dondurucuya koyabilirsin onlara kadar çıkarırsın yenir ortada olmasın yeter

bonus donar buzlıkta nasıl çözülcek mikrodamı çözecez yemek istediklerinde yenilecek kadar çıkarıp öikrodamı çözelim
1-2 dilim koy dene bakalım canım iyi oluyo dersen hep koyarsın.
Kendi halinde oda sıcaklığında çözülür yeter bence. Mikroda deneyip bakarsınız

Küçükmüş daha allah bağışlasın.

6 kilon var yani. 1-1,5 aylık iş bozmadan yaparsan biliyosun dimi?
Evet ama iradem çok zayıf, ard arda iki hafta diyet yapamıyorum ben ondan hep bir ileri bir geri gidiyorum kilo konusunda
Bu sefer nasıl olacak bakalım, çok katı diyet yapmayacağım, azar azar her şeyden

Eşim uyanınca beraber yeriz diye haşladığım üç yumurtayı da salata yapıp tek başıma yedim.
Şimdi günün ikinci kahvaltısına hazırlıyorum midemi.
bol proteinli bir gün oluyordu
kız 3 yumurtayı nasıl yedin mümkünü yok yiyemem. 2 yi bile zor yiyorum ekmeksiz.
çok güzel eline sağlık. ama 3 yumurta yiyemem aslında böyle tarifler çok tok tutuyor.
Tefalin tartısından çok memnunum
hangi modeli var canım sende? foto atabilir misin?

Evet ama iradem çok zayıf, ard arda iki hafta diyet yapamıyorum ben ondan hep bir ileri bir geri gidiyorum kilo konusunda
Bu sefer nasıl olacak bakalım, çok katı diyet yapmayacağım, azar azar her şeyden
beni gibisin. diyet yaparken eserli

selam kızalar İyi akşamlar
menüm
sabah görselde foto attım kahvaltımı

öğlen ,5 yk patlıcan musakka 1 tbe
küçük kase cacık

ara papatya, yeşilçay kahve ,az avuçiçi
sarı leblebi kuruüzüm

akşam ,,. yemeğim görselde ki

su ,2 oldu yatana kadar 3ü bulur sonra Yeşilçay kayısı bitki içerim iniallah bugünü böyle kapatırım

Eklentiler

• 20210530_182708.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 29
Amin cnm ya çok isterim atmani bundan 5-6 sene önce hiç isteğim yoktu ama şimdilerde toprakla sessiz sakin bı ortam arıyor insan Cidden
Selam. Cocuklar sabah kotuydu doktora goturduk. Gece de ben uyuyamadim. Sikintiliyim, dua ediyoru cabucak gecsin
Geçmiş olsun cnm ya insAllah geçer hemen
Balkon var mı fit? Benim balkon saksı dolu
Var cnm ama güney cephe aşşırı güneş görüyor çiçek olmuyor yakıyor hep sararıyor atta bakak çok hoşuma gidiyor benimde
Buzluğa at cnm kendi kendine çözünce yersiniz ben atarım hep

kızlar burası benim evin ön bahçesi yıkadım yazın hemen hemen her gün yıkıyorum burası cadde arabalar geçiyor toz oluyor arka bahçeyi de 3 ,4 günde bir yıkıyorum
Çok güzel canım keyifli zamanlar geçirin inşaAllah
Bi süpürim geliyorum bitmiyor ki işim
Yapınca bitmiyor.))
Hiç bisey yapmadım bugün çıktım yürüdüm 8000 adım
Tek başıma sohbet edeyim

Salata yiycem akşama belki tavuklu olur.

Şişkinim biraz insin inşallah suyu yine içemiyorum onuda içim şu galeteyi nerden yedim ya
Hergun 1.5 lt suya biseyler ekleyip hazırlasan onu bitirsen biraz da sade içersin
Akşamki pilav olmasa daha iyiydi bence
Baklavaları at buzluğa:))

Ben sabah pazara yakışır kahvaltı yaptım
Bol zeytin peynir 3 dilim ekmek sucuklu yumurta biraz fırında patates ekmeğin bir dilimine çikolata sürdüm
Ara
Kahve ve 1 bayram çikolatası
Akşam 1 lahmacun salata
8000 adım attım suyu içiyorum bol bol
Dukan içeceğim de var
Bir de beyaz çay içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…