Kimbilir kaç dilim olmuşturkaç dilim ekmek yedin çabuk söle
bütün ekmeği kopara kopara gömdüm deme sakınKimbilir kaç dilim olmuştur
Bütün ekmekten kopara kopara yedim, saymak imkansız
Bana vicdan azabı çektirip akşamına kabak yedirtti
Benimde etmez. Gobek kalca gogus hangisine fayda edecekBu saate biraz fazla olmuş canım ama çok yemediysen sorun olmaz
sağ ol canım benimkilere pek etki etmez herhalde56 kilodan 116 kiloya kadar çıkan bir vücutta oluşan çatlakları bir düşün
Aynen canım nereme süreceğimi şaşırırım kremi ilk göbek bölgesinde kırmızı kırmızı çizgiler gördüğüm günü hatırlıyorum çatlak olduğunu bile anlamamıştımBenimde etmez. Gobek kalca gogus hangisine fayda edecek
Çok güzel canım temmuza ne kaldı şurada vitesi arttıracağız güzel güzel vereceğiz kilolarıİyi geceler
Yarın Allahin izniyle super bir dönüş yapiyorum. Haziran geldi hoşgeldi
Çok zor süreçtir tahmin edebiliyorum. Allah sağlıkla kucağınıza alıp büyüyeceğiniz evlat nasip etsin. Tedavisi vardır illa ki. Bir dahaki gebelikte daha tedbirli olunurBen de aslında otuz olana kadar pek istememiştim ama eşim çok istiyordu geçen kasım ayında hamile kalmıştım ama 2 ay önce beş aylık hamileyken rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybettim her hamileliğimde de sıkıntı yaşayacağım gibi duruyor benimde psikoloji gel gitli zaten bir ağlıyorum bir gülüyorum çoğunlukla bu kayıp hiç yaşanmamış gibi davranıyorum ama azıcık bahsetsem hemen ağlamaya başlıyorum
Çok geçmiş olsun canmŞükür değil. Boğazları kapanmış kulakları enfeksiyon olmuş. Teşekkür ederim. Bende korkuyorum ateşten.
Activya çok pahalanmis yaa elim gidiyor geri çekiyorumKahvaltı
Tb ekmeğe peynirli tost, kiraz saplı çay
Ara
Züber, activia, 25 adet leblebi
Akşam
2 Karnıyarık(fırın, zeytinyağ), 2 yk yoğurt, salata, 1 wasa
Ara
Beyaz Çay
Dukan birası, 2.5 LT su / 3 mil Leslie , 30 dk bölgesel
Hahahaha yok yok o kadar değilbütün ekmeği kopara kopara gömdüm deme sakın
Sağ ol canım inşallahÇok zor süreçtir tahmin edebiliyorum. Allah sağlıkla kucağınıza alıp büyüyeceğiniz evlat nasip etsin. Tedavisi vardır illa ki. Bir dahaki gebelikte daha tedbirli olunur
Aynen canım çok pahalı ben de bir daha alır mıyım sanmıyorum insanın gerçekten eli geri çekiliyorActivya çok pahalanmis yaa elim gidiyor geri çekiyorum
Eczanelerde probiyotik satılıyor. Sütün içine karıştırıp yarım kiloluk kavonozlara mayalamak gerek aslında içeriğini biliriz en azından.Sağ ol canım inşallah
Aynen canım çok pahalı ben de bir daha alır mıyım sanmıyorum insanın gerçekten eli geri çekiliyor
Çok doğru diyorsun canım bağırsaklarla ilgili büyük sıkıntılarım var kayısı çayı içiyorum haftada bir o yüzden probiyotik ürünlere bakınıyorum bu ara kefir aldım dün kendime ama en güzeli dediğin gibi eczaneden almak mayalamam bir araştırayımEczanelerde probiyotik satılıyor. Sütün içine karıştırıp yarım kiloluk kavonozlara mayalamak gerek aslında içeriğini biliriz en azından.
Probiyotik tavsiye ederim yoğurt da mayalayabilirsin ya da günlük kullanabilirsin kapsül ya da toz şeklinde oluyor diyet sürecinde kullanmak lazım aslında ben de bir ara kullandımÇok doğru diyorsun canım bağırsaklarla ilgili büyük sıkıntılarım var kayısı çayı içiyorum haftada bir o yüzden probiyotik ürünlere bakınıyorum bu ara kefir aldım dün kendime ama en güzeli dediğin gibi eczaneden almak mayalamam bir araştırayım
Onlara da bir bakayım canım sağ ol hem diyet hem Demir ilacı ikisi birleşince büyük sıkıntı yarattı banaProbiyotik tavsiye ederim yoğurt da mayalayabilirsin ya da günlük kullanabilirsin kapsül ya da toz şeklinde oluyor diyet sürecinde kullanmak lazım aslında ben de bir ara kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?