Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu saate biraz fazla olmuş canım ama çok yemediysen sorun olmaz

sağ ol canım benimkilere pek etki etmez herhalde 56 kilodan 116 kiloya kadar çıkan bir vücutta oluşan çatlakları bir düşün
Benimde etmez. Gobek kalca gogus hangisine fayda edecek

Benimde etmez. Gobek kalca gogus hangisine fayda edecek
Aynen canım nereme süreceğimi şaşırırım kremi ilk göbek bölgesinde kırmızı kırmızı çizgiler gördüğüm günü hatırlıyorum çatlak olduğunu bile anlamamıştım bana ne oluyor böyle nasıl bir hastalık bu diye anneme koşmuştum
İyi geceler
Yarın Allahin izniyle super bir dönüş yapiyorum. Haziran geldi hoşgeldi
Çok güzel canım temmuza ne kaldı şurada vitesi arttıracağız güzel güzel vereceğiz kiloları

Çok zor süreçtir tahmin edebiliyorum. Allah sağlıkla kucağınıza alıp büyüyeceğiniz evlat nasip etsin. Tedavisi vardır illa ki. Bir dahaki gebelikte daha tedbirli olunur

Activya çok pahalanmis yaa elim gidiyor geri çekiyorum

Çok zor süreçtir tahmin edebiliyorum. Allah sağlıkla kucağınıza alıp büyüyeceğiniz evlat nasip etsin. Tedavisi vardır illa ki. Bir dahaki gebelikte daha tedbirli olunur
Sağ ol canım inşallah
Activya çok pahalanmis yaa elim gidiyor geri çekiyorum
Aynen canım çok pahalı ben de bir daha alır mıyım sanmıyorum insanın gerçekten eli geri çekiliyor

Sağ ol canım inşallah

Aynen canım çok pahalı ben de bir daha alır mıyım sanmıyorum insanın gerçekten eli geri çekiliyor
Eczanelerde probiyotik satılıyor. Sütün içine karıştırıp yarım kiloluk kavonozlara mayalamak gerek aslında içeriğini biliriz en azından.

Eczanelerde probiyotik satılıyor. Sütün içine karıştırıp yarım kiloluk kavonozlara mayalamak gerek aslında içeriğini biliriz en azından.
Çok doğru diyorsun canım bağırsaklarla ilgili büyük sıkıntılarım var kayısı çayı içiyorum haftada bir o yüzden probiyotik ürünlere bakınıyorum bu ara kefir aldım dün kendime ama en güzeli dediğin gibi eczaneden almak mayalamam bir araştırayım

Probiyotik tavsiye ederim yoğurt da mayalayabilirsin ya da günlük kullanabilirsin kapsül ya da toz şeklinde oluyor diyet sürecinde kullanmak lazım aslında ben de bir ara kullandım

Probiyotik tavsiye ederim yoğurt da mayalayabilirsin ya da günlük kullanabilirsin kapsül ya da toz şeklinde oluyor diyet sürecinde kullanmak lazım aslında ben de bir ara kullandım
Onlara da bir bakayım canım sağ ol hem diyet hem Demir ilacı ikisi birleşince büyük sıkıntı yarattı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…