Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

B
En bugün çok iyi gidiyorum Allah bozmasin tek sıkıntı telefonumun şarj girişi bozuldu ekşi ve ile geleceğim cuma günü

Napcaz bu bebeleri ya. Keske kucukken daha cok spor yapsaymisim. Kucağına al diyor leslie 10 dk zor yaptım

İnşallah bende cumaya eksi ile geçebilirim 2 günlük detoks varı birşey verdi diyetisyen carsamba persembe yapayim diyorum.

Akşam eşim 12 kg bezelye getirdi. Baya bir ayikladik ama cocuklarla cok zor oldu. Şimdi uyuttum ikisinide onlari ayiklicam. İnşallah zaman kalirda lesliede yapabilirim

Napcaz bu bebeleri ya. Keske kucukken daha cok spor yapsaymisim. Kucağına al diyor leslie 10 dk zor yaptım
Vala bilmiyorum ya
Kolay gelsin canım yaparsın insAllah
Ara öğün
Muzlu dondurma yaptim. Bal falan yok.

13.30 civarida yeşilçay içmiştim. İnşallah cumaya eksiye gecerim
Afiyet olsun

bozma morelşni canım dün bende öyleydim sadece dün değil 2 3 gündür öyleyim ama bugün bismillah deyip başladım olabilir insanız tekrar düzene koyarsın arkadaşım kafana takma bir kaç gün salmayka nçbirley olmaz önemli olan taekra r düzene girmek Allah nefsini korusun canım hiçbir yiyeceği canın çektirmesi.n

Zaten kendine ozel ne yaparsan onlarda ister

Zaten kendine ozel ne yaparsan onlarda ister
Ben artık kızımın yemesini istediğim bir şeyi tabağına koymuyorum
Geçen ona köfte makarna yaptım kendime fırında bamya pişirdim. Nasılsa yemez diye bamya koymamıştım tabağına, sadece bamya yedi o öğün. Kıskançlığın gözünü seveyim

kuzenimin 2 yaşa yakın kızı var. kendi annesiyle birlikte 2 gün önce öğlen diğer teyzeme gelmişler. kuzen ona yanında kıymalı makarna getirmiş. teyzem de onlara fellah köftesi yapmış. sofrada bebişin de tabağına koymak istemiş. annesi de yok teyze o kıymalı makarna yesin, protein alsın demiş. bizimki minik ama konuşuyor. fellah köftesini gösterip demez mi ben de bakayım ama tadına diye hahahha bizimkiler gülmekten bayılmışlar. ee çocuğun da canı var

arkadaşlar bugunkü menüm
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir yeşillik
Öğle arkadaşlarla kebapçıya gittik külbastı ayran salata 2 avuç içi kadar lavaş
Ara 200 gram erik
Akşam semizotu salatası 2 dilim ekmek ayran
Yatmadan küçük bir portakal 1 çay bardağı kefir
Suyu tamamlayacağım

Hah işte al birini vur ötekine hepsi aynı
valla bizim de akşamki menü istiridye mantarlı spagetti ve bol salata. ama sabahtan ayarlayacağım. ara öğünleri kaldıracağım. bozuldu iyice kaç gündür.
Ara öğünleri kaldırırsan akşam makarnayı normalde yiyeceğinden daha fazla yemez misin? Bende hep öyle oluyor
Makarnayı kızıma yapmıştım aslında çok az ama bitiremeyince ben yedim.
akşam yemeğinden vazgeçicem makarna yüzünden, ara öğün gibi hafif geçirirm
Okul açılıyormuş ben bir panikledim

1 Haziran Salı
Kahvaltı 11:00
2 haşlanmış yumurta
1 avuç ceviz
5 zeytin
1 parça peynir
Avuç içi kadar beyaz ekmek
1 çay kaşığı çikolata

Ara
2 ceviz
1 elma

Akşam 19:30
2 servis kaşığı yeşil mercimek salatası
2 servis kaşığı patlıcan yemeği
1 kase cacık
1 lokma ekmek

Su 3.5 lt olur
Spor yok koşu bandınin yağını aldı eşim akşam yağlayabilirsem insAllah yürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…