Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kalkıp spor yapasım hiç yok menüye 3 mil Leslie yazdım yaparım diye ama okulların açılacağı haberi bir şok etkisi yarattı Allahtan yarın değil 1.5 senedir okula gitmiyoruz yüz yüze eğitim nasıl bir şeydi unuttuk işe gitmeyi unuttum

Emine dün bisikletten düşmüş. Bugün dizine basamiyordu biraz da morarmış. Dr götürdüm getirdim şimdi. Çok şükür çatlak kırık yok. Soğuk uygulamaya devam. Hastaneye gidip gelince benim spor işi kaldı. Biraz dosyalara bakayım. Birazdan uykum gelir çünkü

Çok geçmiş olsun canım ciddi bir şey olmamasına sevindim

harikasın

tiroid var mı canım sende? menülerine çok dikkat etmedim ama bazen biliyorsun menüde ve spora değişiklik yaptığın zaman yoluna giriyor.

inşallah kuzum

aynen

geçmiş olsun muslukcum.
Benım 15 yaşında zehırlı Toros vardı aldırdım ama ilaç alıyorum Ergul dönemimde yaklaştı ondan mı anlamadım sabah 116,4 çıktım akşam kadar 3 lt su ıctım 117,1 çıktım şimdi

İşe başlamadan menü de vereyim. İşim bitince yatarım büyük ihtimalle bir daha gelemem.
Bismillahirrahmanirrahim
(Uzun zaman sonra menü veriyorum)

8.30 filtre kahve
11 türk kahvesi
12.15te öğle yemeği yiyecektir ama bir isim çıktı 13.30da yiyebildim. Marul, domates, salatalik, peynir, zeytin, 1 kepçe çorba, tavuk döner 1 bardak ayran. (Ceviz almıştım. Yemekte tavuk döner olunca yemek aldım. Getirdigim kahvaltılıgi salata şeklinde yapmıştım. Yarısını arkadaşa verdim. Yemek yiyince ceviz yemedim. Saat 16gibi ara öğün yaparım diye hurma almıştım ama yemeği geç yiyince onu da yemedim.)
15.30 çay 2-3 kupa
19.00 mercimek çorbası, haşlama et, salata
20.00 tahıllı kahve
Şimdi bir bitki çayı yaparım kendime dosya işi yaparken yudumlarim.
Suyu 1.5 lt ye tamamlamaya calisicam inşallah.

Bu saate biraz fazla olmuş canım ama çok yemediysen sorun olmaz

sağ ol canım benimkilere pek etki etmez herhalde 56 kilodan 116 kiloya kadar çıkan bir vücutta oluşan çatlakları bir düşün
Canım benim de çatlamaya aşırı yatkın bir cildim var taa ergenlikten kalma çatlaklarım var

geçmiş olsun canım şifalar olsun

İyi akşamlar

menüm

kahvaltı
Acı biberli domatesli sos (baya ekmek yedim bunun yüzünden)
Peynir

öğle
Üç beş sarma

Ara
1 top dondurma ve külahı

Akşam
Yoğurt ve kabak

(2 küçük kabağı tost makinasında pişirip üzerine sarımsaklı yoğurt ve tok tutması için 2 de ceviz ekledim)
Hiç tutmuyor beni kabak ama şu an midem yanıyor açlıktan soğuk Kahve ile bastırmaya çalışıyorum.

geçmiş olsun hasibecim.
Bu saate biraz fazla olmuş canım ama çok yemediysen sorun olmaz

sağ ol canım benimkilere pek etki etmez herhalde 56 kilodan 116 kiloya kadar çıkan bir vücutta oluşan çatlakları bir düşün
2 kayısı 1 erik yedim.
Benım 15 yaşında zehırlı Toros vardı aldırdım ama ilaç alıyorum Ergul dönemimde yaklaştı ondan mı anlamadım sabah 116,4 çıktım akşam kadar 3 lt su ıctım 117,1 çıktım şimdi
hımmm onlardan olabilir tabi. bir de tavsiyem öğünlerini kilonla orantılı tut. çok az yendiğinde de kilo gitmiyor. karbo minimum olacak, spor olacak o zaman gidiyor.

kaç dilim ekmek yedin çabuk söle

Geçmiş olsun canım

Spor yapıyorum canım sadece bugün yapmadım onda bıle 5000 adın attım dolaştım bakalım araştırdım Karatay’daki böyle oluyormus ben pek hatırlamıyorum

Geçmiş olsun canım neyseki kırık çıkık yokmuş şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…