İnşallah cnmCanımmm Allah analı babalı büyütsün bebişiiyi yapmışsın canım ben yedim de noldu pişmanlık yeme yeme onund zamanı gelicek Ogün tatlı günü ilan edicez kendimize
Çok geçmiş olsun canım ciddi bir şey olmamasına sevindimEmine dün bisikletten düşmüş. Bugün dizine basamiyordu biraz da morarmış. Dr götürdüm getirdim şimdi. Çok şükür çatlak kırık yok. Soğuk uygulamaya devam. Hastaneye gidip gelince benim spor işi kaldı. Biraz dosyalara bakayım. Birazdan uykum gelir çünkü
lierac phytolastil gel canimNe kullandın canım hoş bendekiler pek ufak tefek sayılmaz
Teşekkür ederim cnmÇok geçmiş olsun canım ciddi bir şey olmamasına sevindim
Bu saate biraz fazla olmuş canım ama çok yemediysen sorun olmazbugün meyvelere doyamadım. şimdi de birkaç tane kayısı erik yiyorum. çok oldu biliyorum.
sağ ol canım benimkilere pek etki etmez herhaldelierac phytolastil gel canim
Benım 15 yaşında zehırlı Toros vardı aldırdım ama ilaç alıyorum Ergul dönemimde yaklaştı ondan mı anlamadım sabah 116,4 çıktım akşam kadar 3 lt su ıctım 117,1 çıktım şimdiharikasın
tiroid var mı canım sende? menülerine çok dikkat etmedim ama bazen biliyorsun menüde ve spora değişiklik yaptığın zaman yoluna giriyor.
inşallah kuzum
aynen
geçmiş olsun muslukcum.
Canım benim de çatlamaya aşırı yatkın bir cildim var taa ergenlikten kalma çatlaklarım varBu saate biraz fazla olmuş canım ama çok yemediysen sorun olmaz
sağ ol canım benimkilere pek etki etmez herhalde56 kilodan 116 kiloya kadar çıkan bir vücutta oluşan çatlakları bir düşün
geçmiş olsun canımEmine dün bisikletten düşmüş. Bugün dizine basamiyordu biraz da morarmış. Dr götürdüm getirdim şimdi. Çok şükür çatlak kırık yok. Soğuk uygulamaya devam. Hastaneye gidip gelince benim spor işi kaldı. Biraz dosyalara bakayım. Birazdan uykum gelir çünkü
geçmiş olsun hasibecim.Emine dün bisikletten düşmüş. Bugün dizine basamiyordu biraz da morarmış. Dr götürdüm getirdim şimdi. Çok şükür çatlak kırık yok. Soğuk uygulamaya devam. Hastaneye gidip gelince benim spor işi kaldı. Biraz dosyalara bakayım. Birazdan uykum gelir çünkü
2 kayısı 1 erik yedim.Bu saate biraz fazla olmuş canım ama çok yemediysen sorun olmaz
sağ ol canım benimkilere pek etki etmez herhalde56 kilodan 116 kiloya kadar çıkan bir vücutta oluşan çatlakları bir düşün
hımmm onlardan olabilir tabi. bir de tavsiyem öğünlerini kilonla orantılı tut. çok az yendiğinde de kilo gitmiyor. karbo minimum olacak, spor olacak o zaman gidiyor.Benım 15 yaşında zehırlı Toros vardı aldırdım ama ilaç alıyorum Ergul dönemimde yaklaştı ondan mı anlamadım sabah 116,4 çıktım akşam kadar 3 lt su ıctım 117,1 çıktım şimdi
kaç dilim ekmek yedin çabuk söleİyi akşamlar
menüm
kahvaltı
Acı biberli domatesli sos (baya ekmek yedim bunun yüzünden)
Peynir
öğle
Üç beş sarma
Ara
1 top dondurma ve külahı
Akşam
Yoğurt ve kabak
(2 küçük kabağı tost makinasında pişirip üzerine sarımsaklı yoğurt ve tok tutması için 2 de ceviz ekledim)
Hiç tutmuyor beni kabak ama şu an midem yanıyor açlıktan soğuk Kahve ile bastırmaya çalışıyorum.
Al cnm beni çok motive ediyorayy ölçü de alıyorduk di mi. onu unuttum bak spora başlamadan alayım bari
Geçmiş olsun canımEmine dün bisikletten düşmüş. Bugün dizine basamiyordu biraz da morarmış. Dr götürdüm getirdim şimdi. Çok şükür çatlak kırık yok. Soğuk uygulamaya devam. Hastaneye gidip gelince benim spor işi kaldı. Biraz dosyalara bakayım. Birazdan uykum gelir çünkü
Spor yapıyorum canım sadece bugün yapmadım onda bıle 5000 adın attım dolaştım bakalım araştırdım Karatay’daki böyle oluyormus ben pek hatırlamıyorumgeçmiş olsun hasibecim.
2 kayısı 1 erik yedim.
hımmm onlardan olabilir tabi. bir de tavsiyem öğünlerini kilonla orantılı tut. çok az yendiğinde de kilo gitmiyor. karbo minimum olacak, spor olacak o zaman gidiyor.
Geçmiş olsun canım neyseki kırık çıkık yokmuş şükürEmine dün bisikletten düşmüş. Bugün dizine basamiyordu biraz da morarmış. Dr götürdüm getirdim şimdi. Çok şükür çatlak kırık yok. Soğuk uygulamaya devam. Hastaneye gidip gelince benim spor işi kaldı. Biraz dosyalara bakayım. Birazdan uykum gelir çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?