evet canim 100+ oldugum icin ben 8 dilim ekmekle gidiyorum altina inmiyorumafiyet olsun ama ekmek fazla kaçmış canım. 1 simit 4 dilim ekmek. ortalama 8 dilim ekmek olmuş.
guzel menüBugünkü menüm
Kahvaltı 1 bardak süt 3 kaşık yulaf 3 kuru erik 1 kuru kayısı ile yulaf lapasi üzerine tarçın
Ara çay 1kurabiye
Öğle yoğurtlu kabak kavurma
Ara ayva 7 badem
Akşam 2kepce mantar çorbası
Tavuk sote 1 servis kaşığı kadar
Gece arada sütlü kahve içerim yanına belki 1 ceviz
1 litre kadar dukan içeceği
2 lt su
Az da olsa yürüyüş
kilo vermeni engeller ama zeytincim. maksimum 4 dilim tahıllı ekmek kadar karbonhidrat hakkını kullan bence. 100+ olduğun için 8 dilim yemek zorunda değilsin. insülin sürekli yüksek olur böyle. kilo vermeni zorlar.evet canim 100+ oldugum icin ben 8 dilim ekmekle gidiyorum altina inmiyorum
maalesef oyle denedim pahali diyetisyenlerle ve sonuc yag almak oldu. bu sekilde nihayet yagda dusme gordum yavas gidiyor ama en azindan yag almiyorum.kilo vermeni engeller ama zeytincim. maksimum 4 dilim tahıllı ekmek kadar karbonhidrat hakkını kullan bence. 100+ olduğun için 8 dilim yemek zorunda değilsin. insülin sürekli yüksek olur böyle. kilo vermeni zorlar.
arada olabilirKola ictiiim
üzülme bende tatlı yedimKola ictiiim
bugün başlangıç yaptım ya. odaya 1 tabak baklava geldi. bir arkadaş doğum yaptı tatlı dağıtmış. yemediğm ama dedim yediklerine tutüzülme bende tatlı yedim
ayy ölçü de alıyorduk di mi. onu unuttum bak spora başlamadan alayım bari
Ya çok iyi hemen al ölçülerini
Saol canım
benimde 31 ağustos. benimkide kıl payı kaçmışBenim kiz da 11 temmuzlu kil payibende 16 mayis yine kil payi
Canımmm Allah analı babalı büyütsün bebişibugün başlangıç yaptım ya. odaya 1 tabak baklava geldi. bir arkadaş doğum yaptı tatlı dağıtmış. yemediğm ama dedim yediklerine tut
Egzersiz çok iyiBugün yediklerim
Sabah
10:00
Sahanda 1yumurta 5zeytin peynir domates salatalık 2dilim tm buğday ekmeği
13:00 keten tohumu çörek otlu yoğurt bi kase,2ceviz,5findik 1seftali
15:00 büyük fincan sade kahve 2bitter çikolata
17:40 bi kase nohut yemeği,bi kase cacık
Şu 3lt olur yatana kadar
Spor
75dk tempolu yürüyüş
15dk leslie
Ne kullandın canım hoş bendekiler pek ufak tefek sayılmazArkadaşlar karnımda ufak tefek çatlaklar vardı diyet yaparken daha da çatlamasın diye lierac sürdüm var olan çatlakların belirginlikleri baya azalmış hatta geçmiş bazıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?