Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

guzel menü

evet canim 100+ oldugum icin ben 8 dilim ekmekle gidiyorum altina inmiyorum
kilo vermeni engeller ama zeytincim. maksimum 4 dilim tahıllı ekmek kadar karbonhidrat hakkını kullan bence. 100+ olduğun için 8 dilim yemek zorunda değilsin. insülin sürekli yüksek olur böyle. kilo vermeni zorlar.

kilo vermeni engeller ama zeytincim. maksimum 4 dilim tahıllı ekmek kadar karbonhidrat hakkını kullan bence. 100+ olduğun için 8 dilim yemek zorunda değilsin. insülin sürekli yüksek olur böyle. kilo vermeni zorlar.
maalesef oyle denedim pahali diyetisyenlerle ve sonuc yag almak oldu. bu sekilde nihayet yagda dusme gordum yavas gidiyor ama en azindan yag almiyorum.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
yemekten sonra tahıllı kahve yaptım. kahvemi içerken sizlere baktım.
kahvem bitince spor yapıcam inşallah. sonra da duş alıp biraz dosya işime bakarım. çok şükür bugün kaçamaksız geçti. kapanışa kadarda kaçamaksız devam eder inşallah.
bugün su içmedim bunu farkettim. şimdiye kadar 500 ml anca içtim. yatana kadar 1 lt daha içmeyi planlıyorum. günden güne su içme durumumu da arttırırım inşallah

Ya çok iyi hemen al ölçülerini

Saol canım
ayy ölçü de alıyorduk di mi. onu unuttum bak spora başlamadan alayım bari
Benim kiz da 11 temmuzlu kil payi bende 16 mayis yine kil payi
benimde 31 ağustos. benimkide kıl payı kaçmış
bizde 27 ağustos emine, 28 ağustos kuzenimin kızı, 29 ağustos diğer kuzenimin, 31 ağustos benim doğum günüm. arada 30 ağustos boşta kaldı. meryem o zamana olsun istedim ama 3 eylülde oldu o da normal olunca ne zaman geleceği belli değildi. sezeryan olsam kesin 30 ağustosa gün alırdım

Menüm
Öğlen 13 de yumurta salatası 2 lokma ekmek salatalık yeşil kahve biraz peynir
Saat 3.30 gibi 3 çatal tavuk sote (oğlumun tabagindan)
1 bardak kahve biraz süt katılmış
Akşam 18.30 et dönerin eti ve salatası 1 çay bardağı kola 1 çay bardağı ayran. Kolaya pişman oldum ama yapacak birşey yok. Su sadece 500 ml hareket 6 bin adım.

kızlar ben bugün menü vwremicem
çok tatlı yedim bugünki duygusal boşluğunu tatlıyla doldurmaya çalıştım tatlıyı yediğim için hem pişmanlık hemde tatlı yediğim için mutluluk çok karışığım ,
hepinizden özür diliyorum bir kaç gün beni hoş görün nolur ,,

bugün başlangıç yaptım ya. odaya 1 tabak baklava geldi. bir arkadaş doğum yaptı tatlı dağıtmış. yemediğm ama dedim yediklerine tut
Canımmm Allah analı babalı büyütsün bebişi iyi yapmışsın canım ben yedim de noldu pişmanlık yeme yeme onund zamanı gelicek Ogün tatlı günü ilan edicez kendimize

sabah yok

öğlen 13.30
soğanlı baharatlı omlet
1,5 kk peynir, 2 brezilya cevizi
domates salatalık
1,5 adet küçük boy karabuğday lavaş

ara 14.30
10 adet kiraz

ara 16.30
1 hindistancevizi yulaf kurabiyesi
1 kupa filtre kahve

ara 19.00
10 adet kiraz

akşam 19.30
1,5 tavuk baget
5 adet falafel
marul domates salatası
3-4 küçük dilim karpuz

yatana kadar 2 lt su
az sonra fincan yeşil çay

gün içinde 4 fincan oolong çayı
20 dk fast leslie

bugün ne yedim

10.30
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 tk krem peynir
salatalik domates
5 zeytin

ara
yarim nektarin
yarim elma
3 taze kayisi

ara
3 kuru kayisi

18.30 da bitti
5 köfte
3 kasik bulgur
2 kase cacik
biraz ciko ( olmasa iyidi :)

su suan 1.5
1 de yesil cayim var
2 de filtre kahve

spor yok malesef

Bugün yediklerim

Sabah
10:00
Sahanda 1yumurta 5zeytin peynir domates salatalık 2dilim tm buğday ekmeği

13:00 keten tohumu çörek otlu yoğurt bi kase,2ceviz,5findik 1seftali

15:00 büyük fincan sade kahve 2bitter çikolata

17:40 bi kase nohut yemeği,bi kase cacık

Şu 3lt olur yatana kadar
Spor
75dk tempolu yürüyüş
15dk leslie

Egzersiz çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…