Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben yine artı çıktım çok şaşırtıcı demi
Ben de öyleydim açtım ama artı çıkıyordum yağ yaktıktan sonra hücrelere su doluyormuş ve daha da kılo almış gıbı hissediyormuşsun belkı öyledir bırde benı hızlandıran her sabah içtigim ılık limonlu su ve hibiskus soda cayı oldu

Selam kızlar neler yapıyorsunuz. Uykusuz yorgunum biraz.. temizlik çamaşır vs uğraşıyorum. Kızımın da geceden beri ateşi var. Sabah 5 te 39 dereceyi görünce acile gittik
Bademciği iltihaplanmış.

Selam kızlar neler yapıyorsunuz. Uykusuz yorgunum biraz.. temizlik çamaşır vs uğraşıyorum. Kızımın da geceden beri ateşi var. Sabah 5 te 39 dereceyi görünce acile gittik
Bademciği iltihaplanmış.
Cok gecmis olsun canim ya. Bende butun gun evde cirpindim. Simdi kuafore geldim aylar sonra

Bademciği iltihaplanmış.
Geçmiş olsun
Cok gecmis olsun canim ya. Bende butun gun evde cirpindim. Simdi kuafore geldim aylar sonra

Bende kuafördeydim ya Ombre yaptırdım 6 saat sürdü öyle yoruldum ki
Saçlarınızı güle güle kullanın.

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 dilim börek,1 yumurta,peynir,lor,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi:1 kase yoğurt,1 lokma gözleme,5-6 tane karışık çerez,5 erik,1 üçgen karpuz dilimi(etrafımdakiler yiyince ben de resmen tırtıklıyorum)
Akşam: 2-3 kaşık bezelye,1 kase biberli yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Gecmıs olsun canım bol su içir

oy kuzum yaa. . canım çok geçmiş olsun şifalar dilerim

Bende kuafördeydim ya Ombre yaptırdım 6 saat sürdü öyle yoruldum ki

Geçmiş olsun

Saçlarınızı güle güle kullanın.
Teşekkürler kızlar. Ben de uzun aradan sonra geçen hafta kuaföre gidip ombre yaptırdım bir sarışın oldum ki sormayın bu halimi de beğendim değişiklik oldu. Her ne kadar dipleri griye çalsa da yine de iyi.

İyi akşamlar kızlar ben iki gündür annemdeyim fena kaçırmış durumdayım yarın artının dibini göreceğim Allahtan eve döndüm bugün yarın itibariyle çok dikkat etmem lazım
Şifa olsun canım. Ama bikaç bün hiç karbon alma tolere edersin cumaya eksi bile olur i. Kaldığın yerden devam

Biraz içimi dökeyim.. Annem geçen hafta yanımdaydı okula gittim geldim topallıyor resmen zaten dizleri sorunlu. Daha doğrusu bacakları yani aşırı şiş her bşr dizin yanında abartısız 10 ar kiloluk et yığını çıkmış. Sebebi yok en iyi profa götürdük Ankara. da. Tek söyledikleri kiloydu. Yani boyu 155 falan tahminin kg 92 ydi burada. Hep sorunluydu oturarak namaz kılar merdiven inip çıkamazvs. Ama burada okul dönüşü çok fenaydı. Adım atamıyordu artık.. O halini görünce içim parçalandı. Elimden hiçbirsey de gelmiyor. Aylar önce Diyetisyene git ücreti ben ödeyeceğim dedim gitmedi. Daha bugün karar vermiş gidecem diye. Onca yılı bu ağrıyla heba etti. Allah korusun da doktorlar artık bacağın kesilmesinden bile bahsediyor. Kg böyle bişey işte. Bedensel psikolojik bizi yıpratıyor. Biz evlatlarımıza aynısını yaşatmayalım sağlığımız için çaba gösterelim kızlar.

Ben de ee
Adaş o kadar eksiyi korumak için, cabalaman bile çok güzel tebrik ederim maşallah

İyi hafta sonların olsun gezmeler gezmeler
Gezmeler yemeler isler fena
Bademciği iltihaplanmış.
Geçmiş olsun canım
Üzüldüm ben de
Allah şifa versin
Malesef kilo vücudu çok yıpratıyor

İnşallah kilolarından bir an önce kurtulur canım kilo sağlığı çok kötü etkiliyor benim de kayınvalidem çok sıkıntı çekti boyu kilosu annene yakındı o da diyet yaptı şimdi 70li kilolarda hala bacaklardan sorun yaşıyor ama yine de namazını kılıyor markete rahat rahat gidiyor kendi işlerini görebiliyor inşallah sağlığına bir an önce kavuşur

sabah 10.30
1,5 kk peynir, 5 zeytin
2 tk cevizli salça sos
domates salatalık
3 brezilya cevizi
1,5 dilim karakılçık ekmeği

öğlen 16.00
3 yk türlü
2-3 yk ev yoğurdu
1 dilim karakılçık ekmeği

ara
2 kare ev yapımı bitter (kakao yağı+kakao+bal+badem)
1 avuç kiraz
kahve

akşam 19.30
ciğer
1 servis kaşığı ev eriştesi
salata

ara 7 kiraz

yatana kadar 2 lt su

10.000 adım yürüyüş

Teşekkürler kızlar. Ben de uzun aradan sonra geçen hafta kuaföre gidip ombre yaptırdım bir sarışın oldum ki sormayın bu halimi de beğendim değişiklik oldu. Her ne kadar dipleri griye çalsa da yine de iyi.
Hayirli olsun gule gule kullan kisa saça ne iyi gider acaba ya. Hiç fikrim yok. Bakir ya da kahve tonlari düşündüm ama. Orjinal rengim siyah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…