- 30 Ekim 2013
- 20.460
- 57.138
- 798
Ben de öyleydim açtım ama artı çıkıyordum yağ yaktıktan sonra hücrelere su doluyormuş ve daha da kılo almış gıbı hissediyormuşsun belkı öyledir bırde benı hızlandıran her sabah içtigim ılık limonlu su ve hibiskus soda cayı olduBen yine artı çıktım çok şaşırtıcı demi
Gecmıs olsun canım bol su içirSelam kızlar neler yapıyorsunuz. Uykusuz yorgunum biraz.. temizlik çamaşır vs uğraşıyorum. Kızımın da geceden beri ateşi var. Sabah 5 te 39 dereceyi görünce acile gittik
Bademciği iltihaplanmış.
oy kuzum yaa.Selam kızlar neler yapıyorsunuz. Uykusuz yorgunum biraz.. temizlik çamaşır vs uğraşıyorum. Kızımın da geceden beri ateşi var. Sabah 5 te 39 dereceyi görünce acile gittik
Bademciği iltihaplanmış.
Cok gecmis olsun canim ya. Bende butun gun evde cirpindim. Simdi kuafore geldim aylar sonraSelam kızlar neler yapıyorsunuz. Uykusuz yorgunum biraz.. temizlik çamaşır vs uğraşıyorum. Kızımın da geceden beri ateşi var. Sabah 5 te 39 dereceyi görünce acile gittik
Bademciği iltihaplanmış.
Bende kuafördeydim ya Ombre yaptırdım 6 saat sürdü öyle yoruldum kiCok gecmis olsun canim ya. Bende butun gun evde cirpindim. Simdi kuafore geldim aylar sonra
Geçmiş olsunSelam kızlar neler yapıyorsunuz. Uykusuz yorgunum biraz.. temizlik çamaşır vs uğraşıyorum. Kızımın da geceden beri ateşi var. Sabah 5 te 39 dereceyi görünce acile gittik
Bademciği iltihaplanmış.
Cok gecmis olsun canim ya. Bende butun gun evde cirpindim. Simdi kuafore geldim aylar sonra
Saçlarınızı güle güle kullanın.Bende kuafördeydim ya Ombre yaptırdım 6 saat sürdü öyle yoruldum ki
Gecmıs olsun canım bol su içir
oy kuzum yaa.. canım çok geçmiş olsun şifalar dilerim
Cok gecmis olsun canim ya. Bende butun gun evde cirpindim. Simdi kuafore geldim aylar sonra
Bende kuafördeydim ya Ombre yaptırdım 6 saat sürdü öyle yoruldum ki
Teşekkürler kızlar. Ben de uzun aradan sonra geçen hafta kuaföre gidip ombre yaptırdım bir sarışın oldum ki sormayınGeçmiş olsun
Saçlarınızı güle güle kullanın.
Şifa olsun canım. Ama bikaç bün hiç karbon alma tolere edersin cumaya eksi bile olur i. Kaldığın yerden devamİyi akşamlar kızlar ben iki gündür annemdeyim fena kaçırmış durumdayım yarın artının dibini göreceğimAllahtan eve döndüm bugün yarın itibariyle çok dikkat etmem lazım
İnşallah canım ya kabak yemeyi düşünüyorum birkaç günŞifa olsun canım. Ama bikaç bün hiç karbon alma tolere edersin cumaya eksi bile olur i. Kaldığın yerden devam
Ben de eeBu ben
Gezmeler yemeler isler fenaAdaş o kadar eksiyi korumak için, cabalaman bile çok güzel tebrik ederim maşallah
İyi hafta sonların olsun gezmeler gezmeler
Geçmiş olsun canımSelam kızlar neler yapıyorsunuz. Uykusuz yorgunum biraz.. temizlik çamaşır vs uğraşıyorum. Kızımın da geceden beri ateşi var. Sabah 5 te 39 dereceyi görünce acile gittik
Bademciği iltihaplanmış.
Üzüldüm ben deBiraz içimi dökeyim.. Annem geçen hafta yanımdaydı okula gittim geldim topallıyor resmen zaten dizleri sorunlu. Daha doğrusu bacakları yani aşırı şiş her bşr dizin yanında abartısız 10 ar kiloluk et yığını çıkmış. Sebebi yok en iyi profa götürdük Ankara. da. Tek söyledikleri kiloydu. Yani boyu 155 falan tahminin kg 92 ydi burada. Hep sorunluydu oturarak namaz kılar merdiven inip çıkamazvs. Ama burada okul dönüşü çok fenaydı. Adım atamıyordu artık.. O halini görünce içim parçalandı. Elimden hiçbirsey de gelmiyor. Aylar önce Diyetisyene git ücreti ben ödeyeceğim dedim gitmedi. Daha bugün karar vermiş gidecem diye. Onca yılı bu ağrıyla heba etti. Allah korusun da doktorlar artık bacağın kesilmesinden bile bahsediyor. Kg böyle bişey işte. Bedensel psikolojik bizi yıpratıyor. Biz evlatlarımıza aynısını yaşatmayalım sağlığımız için çaba gösterelim kızlar.
İnşallah kilolarından bir an önce kurtulur canım kilo sağlığı çok kötü etkiliyor benim de kayınvalidem çok sıkıntı çekti boyu kilosu annene yakındı o da diyet yaptı şimdi 70li kilolarda hala bacaklardan sorun yaşıyor ama yine de namazını kılıyor markete rahat rahat gidiyor kendi işlerini görebiliyor inşallah sağlığına bir an önce kavuşurBiraz içimi dökeyim.. Annem geçen hafta yanımdaydı okula gittim geldim topallıyor resmen zaten dizleri sorunlu. Daha doğrusu bacakları yani aşırı şiş her bşr dizin yanında abartısız 10 ar kiloluk et yığını çıkmış. Sebebi yok en iyi profa götürdük Ankara. da. Tek söyledikleri kiloydu. Yani boyu 155 falan tahminin kg 92 ydi burada. Hep sorunluydu oturarak namaz kılar merdiven inip çıkamazvs. Ama burada okul dönüşü çok fenaydı. Adım atamıyordu artık.. O halini görünce içim parçalandı. Elimden hiçbirsey de gelmiyor. Aylar önce Diyetisyene git ücreti ben ödeyeceğim dedim gitmedi. Daha bugün karar vermiş gidecem diye. Onca yılı bu ağrıyla heba etti. Allah korusun da doktorlar artık bacağın kesilmesinden bile bahsediyor. Kg böyle bişey işte. Bedensel psikolojik bizi yıpratıyor. Biz evlatlarımıza aynısını yaşatmayalım sağlığımız için çaba gösterelim kızlar.
Ben saç baş işine girişemedik. Hayirli olsun gule gule kullan. Bir dahaki sefere de kesim ve boyaya gitcemBende kuafördeydim ya Ombre yaptırdım 6 saat sürdü öyle yoruldum ki
Hayirli olsun gule gule kullanTeşekkürler kızlar. Ben de uzun aradan sonra geçen hafta kuaföre gidip ombre yaptırdım bir sarışın oldum ki sormayınbu halimi de beğendim değişiklik oldu. Her ne kadar dipleri griye çalsa da yine de iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?