Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kızlar iyi pazarlar
Dün eşim arkadaslariyla pikniğe gitti. Ben de kızlarla çarşıya çıktım değişik değişik parklara götürdüm. 6saat dolaşmışiz dışarıda. Gelince de yemekten sonra yatana kadar ütü yaptım. Birikmisti baya.
Bu sabahta kahvaltı faslından sonra balkonu temizledim. Eşimle balkona çarşaf gerdik gölgelik yaptık. Kızların minnak bir havuzu vardı ona su doldurdum bebeklerini oynattilar. Şimdide temizlik yapicam insallah

kızlar size unsuz şekersiz kurabiye ile geldimaslında Karatay a pekmez uymuyor ama normal kurabıye etmektense pekmez daha iyidir diye düşünüyorum ben acı tadı sevıyorum hafıf acılık var
1 yumurtayı iyice çırpıyorsun yarım su bardağı tahin yarım su bardağı ekleyıp karıştırıyoruz 2 yemek kaşığı kakao ve kabartma tozu ekleye karıştırıyoruz ben kagıt kalıplarla fırına verdım 15 dk postu afiyet olsun

Eklentiler

• CB41B294-16CE-4120-8FEA-B1C833C25E29.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 26
Bı tane gördüm bende bugün hindistan cevizi ile kek yapmışlar. Onu deneyeceğim

Nere kalkim yapışmış gibiyim koltuğa
Gece 4e kadar küçüğün ateşini takip ettim sabah 7de kalktı. Sabah mutfağa girdim saat 5 e kadar mutfakta durdum. Sonra uyudum. Sonra gözümü açıp çamaşır attım ve yine mutfaktayim
Kalk hadi. Enerji olayına girme sakın sabah beri çay kahve geçiniyorum

Bugünün menüsü
Kah
3 zeytin
Çökelek çok az peynir
Dom sal

Öğlen
2.3 kaşık pilav
Tavuk ızgara
Cacık

Ara 2.3 çatal karpuz 3.4 kayısı

Akşam
1.5 kepçe mercimek çorbası
Et sote
Yeşillik
2.3 d. Ekmek

Dün 9bin adım yürüdüm. Bugün de fırsat bulursam 40 dk yürürüm
4

Ellerine sağlık Canım güzel görünüyor

Bonus ve diğer kızlar 5 gün kaçamaksız güne var mısınız. KURALLARIMIZ
1.kural : günlük maks 2 d ekmek
2.kural: pilav makarna bezelye havuç patates kuru meyve turşu yasak.
3.kural yemeklerimiz baya tuzsuz ve yağsız olacak
4.kural günlük 3 lt su
5.kural 30dk yürüyüş

Sadece 5 gün çok dikkat edelim garanti ort 1 kg veririz. Ama porsiyonlar az olacak biraz aç kalacaz.

eline sağlık canım. çok güzel görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…