Cok ac birakma kendini. Salata yogurt falan yeBugün sıvı geciriyorum gitti yere kadar. Dayanamazsam haşlanmış yumurtam hazır bekliyor
olur olur canım. gerçi benim dün dağınık oldu.
Benimde birgün böyle listelerim olar mı
İnşallah canim uykusuzluk çok zormerhaba kızlarrrgece uyku sorunu yaşıyorum. sağa sola dönüp duruyorum. oysaki dün çok yorgundum. inşallah düzene girer.
evet valla sinir oluyorum. bak şimdi de uykum var.İnşallah canim uykusuzluk çok zor
Bı tane gördüm bende bugün hindistan cevizi ile kek yapmışlar. Onu deneyeceğimkızlar size unsuz şekersiz kurabiye ile geldimaslında Karatay a pekmez uymuyor ama normal kurabıye etmektense pekmez daha iyidir diye düşünüyorum ben acı tadı sevıyorum hafıf acılık var
1 yumurtayı iyice çırpıyorsun yarım su bardağı tahin yarım su bardağı ekleyıp karıştırıyoruz 2 yemek kaşığı kakao ve kabartma tozu ekleye karıştırıyoruz ben kagıt kalıplarla fırına verdım 15 dk postu afiyet olsun
Bugün güzel gitti açlık hissetmedim. Canım çekti tabii. Sadece 2 gibi ekşili köfte vardı evde onun suyunu içtim. Köfteleri küçük yedi.Cok ac birakma kendini. Salata yogurt falan ye
Hadi kalkİyi akşamlar ❤
Bişeyler yapmak istiyorum ama aynı zamanda hiç bişey yapmak istemiyorum
Hadi kalk
Gece 4e kadar küçüğün ateşini takip ettim sabah 7de kalktı. Sabah mutfağa girdim saat 5 e kadar mutfakta durdum. Sonra uyudum. Sonra gözümü açıp çamaşır attım ve yine mutfaktayimNere kalkim yapışmış gibiyim koltuğa
Çok şükür daha iyi.Geçmiş olsun şimdi nasıl minik
Ellerine sağlık Canım güzel görünüyorkızlar size unsuz şekersiz kurabiye ile geldimaslında Karatay a pekmez uymuyor ama normal kurabıye etmektense pekmez daha iyidir diye düşünüyorum ben acı tadı sevıyorum hafıf acılık var
1 yumurtayı iyice çırpıyorsun yarım su bardağı tahin yarım su bardağı ekleyıp karıştırıyoruz 2 yemek kaşığı kakao ve kabartma tozu ekleye karıştırıyoruz ben kagıt kalıplarla fırına verdım 15 dk postu afiyet olsun
eline sağlık canım. çok güzel görünüyor.kızlar size unsuz şekersiz kurabiye ile geldimaslında Karatay a pekmez uymuyor ama normal kurabıye etmektense pekmez daha iyidir diye düşünüyorum ben acı tadı sevıyorum hafıf acılık var
Canim gündüz uyuma eger uyuyosanevet valla sinir oluyorum. bak şimdi de uykum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?