- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
çok fazla geçmiş vardı cnm okuyamadım sadece alıntılarıma bakabildim. iyi ki beni de alıntılamışsın. ben de bugünden itibaren dahil olayım. böylece ipin ucunu bırakmamış olurum.BAYRAM HEDEFLERİ
(4 Haziran-16 temmuz)
Fit mutlu anne >> 81----------77
Pembe Lotus >>81.70---------78
Mthn83
Amine Busra
hzlsel
Bonus
Bulamiyorum
asumanzeynep
60kiloyum
Kızlar güncel kilonuzu ve hedeflerinize beni etiketlerseniz tabloyu yapicam unutkanlık başa bela vala
Allah şifa versin canım. sonuç ne çıktı ne oldu merak ettim?Günaydın kızlar
Dünki yapılan testlerde sorun çıktı baska bi hastalık çıktılütfen dua edin babam için ameliyatı iptal oldu yoldayim hastaneye gidiyorum
öyle deme canım. gel buraya baştan başlayalım. bak ben de döndüm buralara. kaç aydır uzaktan takılıyordum. haydi sen de gel.Hayırlı cumalar
Geçen hafta 99.7
Bu hafta 101.5
35 dk yürüyüş
son birkaç gündür fazlasıyla karbonhidrat tükettim şişko olarak ölücem galiba o değilde tabutumu tayşıyanlar amma konuşur arkamdan yemiş yemiş te s..mamış diye
Pembe Lotus Allah şifa versin babacığına
harikasın arzucum. çok sevindimHEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR OLSUN
kızzzlllaaaarrrrr çok mutlu oldum
geçen hafta,. 86 ,. 90,.
bu hafta. 84 ,. 00
Ben bu gece aç uyucam
Hadi insAllah cnmçok fazla geçmiş vardı cnm okuyamadım sadece alıntılarıma bakabildim. iyi ki beni de alıntılamışsın. ben de bugünden itibaren dahil olayım. böylece ipin ucunu bırakmamış olurum.
11.06.2021 de 99 kilo ile başlıyorum
16.07.2021 de hedefim 90 hatta ucundan kıyısından 89 görürsem süper olur
Bakalim tutturabilecek miyiz. 15inde ya da 16sinda memlekete gidicem. 76 ile gidebilirsem cok super olcakBAYRAM HEDEFLERİ
(4 Haziran-16 temmuz)
Mthn83 >>80.5--------->>75
Amine Busra >>82.5----------->>76
hzlsel >>83.9------->>78.6
Bonus
Bulamiyorum >>99----->>90
asumanzeynep >>84---------->>79
60kiloyum >>87------->>80
A arzulu >>86.9---------->> 80
Natsume >>68.7---------->>65 lolaxx >>121.6----------->>113.6
Acilen toparlamazsam ben göremiycem büyük ihtimal yaBakalim tutturabilecek miyiz. 15inde ya da 16sinda memlekete gidicem. 76 ile gidebilirsem cok super olcak
Bende spor cok zor yapabilmeye başladim. Ama bu hafta her gun dışarı ciktik. Evde de 20 dkda olsa da yaptim leslieAcilen toparlamazsam ben göremiycem büyük ihtimal yaspor hiç yapamıyorum oğlandan ne zmn kalksam yanından alarm kurulmuş gibi ağlıyor
Hepimiz hedeflerimize ulaşalım inşaAllahBAYRAM HEDEFLERİ
(4 Haziran-16 temmuz)
Mthn83 >>80.5--------->>75
Amine Busra >>82.5----------->>76
hzlsel >>83.9------->>78.6
Bonus
Bulamiyorum >>99----->>90
asumanzeynep >>84---------->>79
60kiloyum >>87------->>80
A arzulu >>86.9---------->> 80
Natsume >>68.7---------->>65 lolaxx >>121.6----------->>113.6
Ya süper canım o bile yeter ben de yapabilsem biraz çok iyi hissetcemBende spor cok zor yapabilmeye başladim. Ama bu hafta her gun dışarı ciktik. Evde de 20 dkda olsa da yaptim leslie
insAllah canımHepimiz hedeflerimize ulaşalım inşaAllah
Şu duygusal yeme bozukluğunu çözeriz insAllah ya bende bazen yokuş aşağı gider gibi yiyorum dur durak bilmedenBugun parkta bir kadin gordum. Bir agacin kenarina oturmus yaninda da küçük bebeği vardi. Hem ona üzüldüm hem eski beni gördüm, kendime üzüldüm :'(
Sanki gizlenmiş gibiydi. İlk ordan gecerken dondurma yedigini farkettim. Biz cocuklarla masa aradik bos bulamayınca döndük banklara oturduk. Sonra etrafa bakinirken fark ettim 1 lt kola vardi, dikip dikip içti. Yine önünde bir sürü abur cubur vardi.. muhtemelen cok yalniz ve bunalmisti. Kendini yemeye vererek teselli ediyordu. Kendi tahminim kolayi ve abur cuburlari eve goturmek istemeyecek ve orada herşeyi bitircek. Daha sonra da eve gidince az da olsa yemek yemek zorunda kalıcak. Yani benim oyle oluyodu. Ust uste uste uste surekli yiyordum. Eşimden gizli birseyler alip yedigim cokkkk oldu. Ne kadar üzücü of ya
sağol canım benimAllah şifa versin canım. sonuç ne çıktı ne oldu merak ettim?
öyle deme canım. gel buraya baştan başlayalım. bak ben de döndüm buralara. kaç aydır uzaktan takılıyordum. haydi sen de gel.
harikasın arzucum. çok sevindim
canım takma kafana bukadar üzülme aaaBugün resmen tatlı günü yaptım. Sürekli aglamakliyim. Şu adet geçip hormonlar bı duzelseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?