Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah sifa versin insallah iyi olur. Benimde ailem oyle bahsetmistim. Hâlâ da yemeye devam ediyolar :'( kardesim 120 kg. Annem 100

Günaydın
Dün geç vakte kadar yedim arandım yedim sebebim yok.
Benim annemde öyle canım. Tüp mide oldu. 80 e kadar indi 130 da şimdi yine 100 kızıyorum bazen seni engelleyen ne var diye. Karı kocayanlizsin istenidiginiz gibi pişirin. Kapıda park var çık dolan. Eskisi gibi bağımlı oldugun insanlar yok. Diyetisyene parayı toplu verdi onada gitmedi hakkı saklı kalacakmış. Bizde birbirimize üzülüyoruz ne kadar etkimiz oluyor. Aynen öyle işte

İyi geceler ❤

Oğlumun doğum günüydü uğrayamadım.
Sağlıklı mutlu yaşları olsun canım inşallah

Günaydın

Limonlu su yapıcaktım evde limon bitmiş, bende salama beyaz çay yaptım kendime bir dalda tarçın attım içine isteyen var mı
Bende cilek ve kabuk tarcinla detoks suyu yaptım. Bu hafta bütün imkanlarimi zorlicam artik 80lere sinir geldi

Benimde birgün böyle listelerim olar mı

Bende cilek ve kabuk tarcinla detoks suyu yaptım. Bu hafta bütün imkanlarimi zorlicam artik 80lere sinir geldi
Bende yapıyorum bundan 1 limon, biraz çilek, bir dal nane, bir dal tarçın suda 8 saat filan bekletip sonra soğuk soğuk içiyorum tam yaz içeceği

Sen nasıl yapıyorsun

Günaydın kızlar
Ben de güne artı 200 ile başlamış bulunuyorum hoş buna şükür daha fenasını bekliyordum detoks suyu hazırlamam lazım ama nasıl bir şey hazırlasam karar veremiyorum
Hibiskus çayını öneririm :) yarım su bardağı hıbıskusla demlenmiş su sade soda 1 dilim limon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…