Gecmis olsunGece 4e kadar küçüğün ateşini takip ettim sabah 7de kalktı. Sabah mutfağa girdim saat 5 e kadar mutfakta durdum. Sonra uyudum. Sonra gözümü açıp çamaşır attım ve yine mutfaktayim
Kalk hadi. Enerji olayına girme sakın sabah beri çay kahve geçiniyorum
Kiz nasil oldu canim. Neden ateşlendi acabaÇok şükür daha iyi.
Ben sebzeleri ayirt etmiyorum ama zaten diger seylere dikkat ediyorum@Bonus ve diğer kızlar 5 gün kaçamaksız güne var mısınız. KURALLARIMIZ
1.kural : günlük maks 2 d ekmek
2.kural: pilav makarna bezelye havuç patates kuru meyve turşu yasak.
3.kural yemeklerimiz baya tuzsuz ve yağsız olacak
4.kural günlük 3 lt su
5.kural 30dk yürüyüş
Sadece 5 gün çok dikkat edelim garanti ort 1 kg veririz. Ama porsiyonlar az olacak biraz aç kalacaz.
Mutlu seneler dilerim nice nice güzel günler görün birlikteİyi geceler ❤
Oğlumun doğum günüydü uğrayamadım.
Güzel plan ben salıdan itibaren uymaya çalışırım@Bonus ve diğer kızlar 5 gün kaçamaksız güne var mısınız. KURALLARIMIZ
4.kural günlük 3 lt su
5.kural 30dk yürüyüş
Sadece 5 gün çok dikkat edelim garanti ort 1 kg veririz. Ama porsiyonlar az olacak biraz aç kalacaz.
3-4 maddeler beni biraz zorlayabilir@Bonus ve diğer kızlar 5 gün kaçamaksız güne var mısınız. KURALLARIMIZ
4.kural günlük 3 lt su
5.kural 30dk yürüyüş
Sağol canımGecmis olsun
Benimde öyle oluyor. ikindi vakti bir uyku bastırıyor bazen dayanamıyorum uyuyorum. Hele hele pazarları o zamanda gece 11 12 gibi uyanıp tekrar uyuyamıyorum yatakta dön dur arada kalkıp tekrar yatıyorum daha zor oluyor hele sabah erken işe gideceksem tam işkenceevet valla sinir oluyorum. bak şimdi de uykum var.
Rabbim hayırlı haberler versin inşallah10 gün once 81.7 kilom şuan 84 tika basa biseyde yemedimstres uykusuzluk ödem oluştu galiba
Çok geçmiş olsun canım Allah tez vakitte sağlığına kavuştursun babanıGünaydın
Geçmiş olsun msjlarini tek tek alintilayamadim hepinizden Allah razı olsun
mesanesinde mercimek kadar dr tabiriyle kitle görülmüş o kötü illet hastaliktan supheniyorlar
üroloji dr bugün degerlendirip tedavi ameliyat ona karar verilecek
günlerdir uyku uyuyamiyorum saat başı uyaniyorum gece rabbim bütün hasta kullarina şifa versin
ah olmaz mı canım bu süreçte çok normal ama inşallah bugünlerde geçecek10 gün once 81.7 kilom şuan 84 tika basa biseyde yemedimstres uykusuzluk ödem oluştu galiba
Rabbim şifa versin insallah iyi olsunGünaydın
Geçmiş olsun msjlarini tek tek alintilayamadim hepinizden Allah razı olsun
mesanesinde mercimek kadar dr tabiriyle kitle görülmüş o kötü illet hastaliktan supheniyorlar
üroloji dr bugün degerlendirip tedavi ameliyat ona karar verilecek
günlerdir uyku uyuyamiyorum saat başı uyaniyorum gece rabbim bütün hasta kullarina şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?