Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Fit yapma detoks. 1 ay önce yaptın yine aynı şu an dimi?

3 aydan önce yapılmazmış.
Onun yerine düzgün menülere detoks içeceği ekleyelim senle
Ayda 1 yapılabilir diyor diyetisyen canım benim de 3 hafta oldu ondan yapicam ya 70leri ucundan da olsa görmek mutlu edecek beni çünki su ara ayar kaçtı yine benim

Kız ben ne yazdım sana Rabbimin mucizesi içinde ona odaklan huzursuz etme kendini sayılı haftanın tadını çıkar

ilk cocukta 85 kilo ile hamile kaldım 95 ile doğurdum
şimdi 95 kiloyum
şu an bir göbek var değil iki aylık sanki 7 aylık
7 aylıkken nolacağım o düşündürüyor

ilk cocukta 85 kilo ile hamile kaldım 95 ile doğurdum
şimdi 95 kiloyum
şu an bir göbek var değil iki aylık sanki 7 aylık
7 aylıkken nolacağım o düşündürüyor
Ya belki almayacaksin ne bu stres. Benim annem 100 ile hamile kaldi 104 ile doğurdu. Karbon fazla kaçırma şeker tuketimini az tut. Zaten bebege de faydasi yok. Ama boyle stres yaparsan daha cok yersin

Ben de saçlarımı kestirmiştim iki hafta önce acaba sombre mi yaptırsam diyorum esmer olduğum için renk seçeceğim de kısıtlı

merhaba kızlarrr çok yorgunum. yoğun bir gündü. eve kendimi zor attım.

cuma 85.2
bugün 86
fark +0.8

neden bu kadar artı oldu bilemedim. sadece cumartesi günü sabah 1/2 simit, öğlen 2 dilim börek ve akşam 1 tabak karidesli makarna yemiştim. direk bu kadar artı olması tuhaf.

Hepsi karbon canim sporda yapmadiysan birde saatlerde geçtiyse direkt artı sebebi

İyi akşamlar. Bugün hep disardaydim. Oglen cocuklari parka cikardim. Gelince biraz uzandım sonra yemek yaptim, annem geldi dışarı ciktim. Eve girdim eşim geldi yemek yedik. Sirtimin agrisina duramıyorum. Daha bulasiklari toplayamadim, 2 makina camasir katlancak offf

Menüm
Sabah 11.00 civari
Yulaf nescafe

Yeşilçay

14.00
1 sb kefir, sandviç

Akşam resimde+ yarim dilim ekmek

Eklentiler

• IMG_20210621_183538.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20210621_114348_581.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210621_114306_933.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 25
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, yeşil çay, 1 çatal krem peynir, 4 siyah zeytin

Ara
10 kiraz, yeşil çaylı süt, 4 yulaf topu

Akşam
Etli türlü, salata, 2 yk yoğurt, 1 wasa

Ara
Beyaz çay

1 LT ödem için su, 2 LT su / 4 mil Leslie

sabah 10.30
3 kayısı
1 peynirli karabuğday poğaça
1 yumurta
2 kk keçi peyniri
domates

ara 13.30
7 çilek

ara 17.40
birkaç parça karpuz, 3 çilek
1 peynirli karabuğday poğaça

akşam 18.45
2 dilim tepsi kebabı
2 zeytinyağlı biber dolma
marul salatası
karpuz

şimdi yaseminli yeşil çay

yatana kadar 2 lt ye yakın su
6700 adım yürüyüş

Keşke ara da pogaca yemeseydin sabah varmış zaten. Meyvenin yanina ayran süt ya da yogurt olsa daha iyi hem şekeri dengeler. Tepsi kebabi bilmedigim icin 2 dilim nasil oluyor birşey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…