- 30 Ekim 2013
- 20.457
- 57.138
- 798
Erkencisin yarin tartil bak belki artiyi temizlersin bugunGünaydın kızlar
Geçen hafta 86.25
Bugün 86.5
Bu hafta hiç diyet falan yapamadım. Bu ara keyfim yok modum düşük
geçmiş olsun canımTunaydin. Ben hastanedeyim kahve ve kayisi ile 4 findik yedim. Ara öğün yaptim. Eve gidince de kabak corbasini icerim
Geçmiş olsun canım kolay gelsinTunaydin. Ben hastanedeyim kahve ve kayisi ile 4 findik yedim. Ara öğün yaptim. Eve gidince de kabak corbasini icerim
bozma moralini canım en azından mr istemiş röntgene bakıp bişe yok deyip de gönderebilirdi araştırması iyice bakılması daha iyi şimdilik ağrı kesicilerle idare et canım inşallah önemli bir şey yoktur tekrar geçmiş olsunRontgen cektirdim, mr istedi. İlac yok, kan tahlili yaptirmadi. Sinir içindeyim
Birşey çıksa bile emzirdigim icin ilac veremez. En kötü majezik en düşük doz alabilirsin dedibozma moralini canım en azından mr istemiş röntgene bakıp bişe yok deyip de gönderebilirdi araştırması iyice bakılması daha iyi şimdilik ağrı kesicilerle idare et canım inşallah önemli bir şey yoktur tekrar geçmiş olsun
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun
ay canım benim yaaa Allah korusun rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallahBirşey çıksa bile emzirdigim icin ilac veremez. En kötü majezik en düşük doz alabilirsin dedidinlen diyor. Nerede dinlenceksem, ölünce dinlenirim arrik
Çok kısa sürüyor şimdi mr lar gözünü kapat hemen biter canım inşaAllahMr da nasil durcam onu dusunuyorum. Bende kapalı alan fobisi var.anksiyete var. İnsallah yarim mrdir yaa
bol su iç canım.Kızlar bugün afedersiniz cır cır oldumakşam birsey canım istemedı ama mecbur büyük muz yedim bagırsaklarım düzelsin diye
Saol canım dün gece yogurt pul biber limon kürü yaptım omu yaptı nedirbol su iç canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?