Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mr da nasil durcam onu dusunuyorum. Bende kapalı alan fobisi var.anksiyete var. İnsallah yarim mrdir yaa
bazı hastanelerde değiştiler mr ları bendede var dizim çapraz bağlar için en son girdiğimde gün vermiştiler 1 hafta uyuyamadım yattım kalktım nasıl giricem diye düşünüyordum Allah'ıma şükür yeni mr lardan denk geldi yarım ve çok genişti tomografi ya benziyor du inşallah sana öylesi denk gelir canım

İnşallah ya

İyi geceler
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi:1 börek,sade kahve
Akşam: Avuç içi lavaş,2 köfte,ızgara domates-soğan-biber,1 su bardağı ayran
Gece: Sade kahve,15-20 leblebi,az çekirdek, 1 üçgen dilimi karpuz (Gezmede, kahve yanındakilerden başlayıp çayın yanına kadar herkes neler neler yerken ben başka bir şey almadım.Hiç olmasa daha iyiydi ama ancak bu kadar oldu)
2 lt su
Çaylar

Amine Busra çok geçmiş olsun kuzum mr ı dert etme içinden okursun inşallah kısa sürüyor şimdi mr lar.

Dinlenme konusunda bişeyler yapman lazım yoksa sana bakan olmıycak. Gerekirse çıkarma her gün çocukları. Evde de işleri böl bugün şunu yarın şunu diye.
Biraz büyüyene kadar böyle yarım kalıcak işler eksik olucak olsun sen iyi ol da herşey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…