- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Geçmiş olsun o zaman:)merhaba kızlarrrçok ama çok yoğun bir gündü
Geçmiş olsun bol su iç geçmezse ilaç da alabilirsinKızlar bugün afedersiniz cır cır oldumakşam birsey canım istemedı ama mecbur büyük muz yedim bagırsaklarım düzelsin diye
bazı hastanelerde değiştiler mr ları bendede var dizim çapraz bağlar için en son girdiğimde gün vermiştiler 1 hafta uyuyamadım yattım kalktım nasıl giricem diye düşünüyordum Allah'ıma şükür yeni mr lardan denk geldi yarım ve çok genişti tomografi ya benziyor du inşallah sana öylesi denk gelir canımMr da nasil durcam onu dusunuyorum. Bende kapalı alan fobisi var.anksiyete var. İnsallah yarim mrdir yaa
geçmiş olsun canımSaol canım dün gece yogurt pul biber limon kürü yaptım omu yaptı nedir
İnşallah yabazı hastanelerde değiştiler mr ları bendede var dizim çapraz bağlar için en son girdiğimde gün vermiştiler 1 hafta uyuyamadım yattım kalktım nasıl giricem diye düşünüyordum Allah'ıma şükür yeni mr lardan denk geldi yarım ve çok genişti tomografi ya benziyor du inşallah sana öylesi denk gelir canım
Röntgen de yumuşak doku hasarları görünmüyor o yüzden iyi olmuş Rabbim şifa versin inşallahİnşallah ya
Günaydın canım hayırlı cumalar
Kaçtın en son canım benimde durum çok parlak değil sanırım WC bekliyorumBildirim yapayım bari
Yükümün üstüne yük koymuşum
Bu sabah 110,6
Kaçtın en son canım benimde durum çok parlak değil sanırım WC bekliyorum
Günaydın canım 10gune cikar patoloji sonucu diye düşünüyoruz babam aşırı duygusallastiPembe Lotus bi haber var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?