bazen bir anda şaşıyorum ani bir kararla saldırıyorumFazla kaçmış. Ama yeniden toparlanabilirsin. Benimde bazi zamanlar oyle oldugum oldu.
Suan mesela cuma günü neler yesem diye hayal ediyorum
evet canım tarçınsız yiyemem bol tarçınlı seviyorum ama çok oldu yarına kadar bitmez fazla yaptım 3 kilo süt ten yaptımTarçın serpiyormusun tarçınsız olmaz ,olan olmuş neyseki sütlü tatlı önemli olan bugün sütlaçın bitmesi. Yarın dengelerseeeen tartı seni üzmez
Bu duzene de alismam lazim. Çünkü 65 olsam bile diyet bitmicek. Kontrollu yasamayida ogrenmem gerekiyor. Ama yinede cok uzun zamandir makarna pilav yemedimbazen bir anda şaşıyorum ani bir kararla saldırıyorumyapıcak bişe yok sadece kaldım yerrden devam etmeye çalışıcam . evett canım hakkın 1 gün senin olsun okadar olsun artık ,valla canın ne istiyorsa Ogün onu ye ,kül kedisi gibi 12 ye kadar herşey bitmiş olsun ertesi gün yeni bir gün
evet canım tarçınsız yiyemem bol tarçınlı seviyorum ama çok oldu yarına kadar bitmez fazla yaptım 3 kilo süt ten yaptım
ama yemicem daha ,olan oldu sen nasılsın canım iyisindir inşallah
Âmin canımYarın hepimiz için guzel bir gun olsun
Ben de bi şeyleri bahane edip kopuyorum toplayalım inşaAllahben wc sorunundan beri saçmalıyorum. hepten koptum. ama Allahın izniyle yarından itibaren topluyorum.
İştah durumu bende de fena soda felan da kesmiyor kiİyi akşamlar hanımlar iki haftadır ne güzel eksi bildirdim fakat bu hafta deli bir iştahla başım dertteşu an dolaptaki bağzı lüzumsuz şeyler aklımda. kalkıp en iyisi bir limonlu soda içeyim
Biraz çok olmuş ama afiyet olsun başka yeme artıkbende de durum vahim bugün büyük bir tencere sütlaç yaptım evdekiler istedi ama dayanamadım öğleden sonra yaptım saat 3 vardı bu saate kadar 3 kase yedim
Çok doğru niye ben de bilmiyorumbiz niye böyleyiz bilmiyorum. ben de aynen kase kase yerim. tamamen duygusal açlık
Harikasın ne diyim ve de haklısın hep kontrolü olmamız lazımBu duzene de alismam lazim. Çünkü 65 olsam bile diyet bitmicek. Kontrollu yasamayida ogrenmem gerekiyor. Ama yinede cok uzun zamandir makarna pilav yemedim
işte bizim bunu tamamiyle kafamıza koymamız gerekiyor kontrolü önceden bende öyle misal veriyorum 10 15 verip he ttmm bitti istediğim kiloya geldim diyodum bayram varmış gibi yemeye tam gaz devam ,bu son zamanlarda anladımki ben hayat boyu hep diyet yapmam gerekiyormuş bir kaç gün çok doya doya herşey yesemde sonrasında tekrar diyet moduna geçmem gerekiyormuş şimdi o yüzden kaçırdığım günlerde okadar üzülmüyorum artık Allah nasip etsin hepimiz başarıcağız ,Bu duzene de alismam lazim. Çünkü 65 olsam bile diyet bitmicek. Kontrollu yasamayida ogrenmem gerekiyor. Ama yinede cok uzun zamandir makarna pilav yemedim
aynen yok daha yemem ,biraz önce çok rahatsız etti beni soda içiyorum şimdiÂmin canım
Ben de bi şeyleri bahane edip kopuyorum toplayalım inşaAllah
İştah durumu bende de fena soda felan da kesmiyor ki
Biraz çok olmuş ama afiyet olsun başka yeme artık
Çok doğru niye ben de bilmiyorum
Harikasın ne diyim ve de haklısın hep kontrolü olmamız lazım
Sağ ol canım biraz acıktım amaAfiyet olsun canım. Çok güzel
Çok güzel menün canım cuma günü merak ediyorum kilonu30 Haziran menüsü
06.30
1 galeta
1 kkayisi
3 4 badem findik
11.45
2 kase kabak corbasi
1 kase cacik
Ara:
Türk kahvesi
3 kayisi, içlerinde fıstık ezmesi vardı
Yesilcay
Aksam yemegi öncesi 4 5 üzüm, yesilcaydan sonra midem bulandı.
Akşam 18.30
Patlican kapya kozleme salata
Yoğurtlu semizotu salatasi
Gözleme olmasaymış az da spor olsaymış tam olacakmış canım afiyet olsunİyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 yumurta,peynir,zeytin,salatalık,domates,acı biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi :1 sade soda,1 kayısı,3 kiraz,avuç içi gözleme,1 lokma köfte ekmek
Akşam: 3 çatal kıymalı makarna,1 kase yoğurt
1 sade soda
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
topla canım ya wc kötü etkiliyor ama sen elinden geleni yap ben de yarın kayısı çayı içeceğimben wc sorunundan beri saçmalıyorum. hepten koptum. ama Allahın izniyle yarından itibaren topluyorum.
Saldırma canım aman tut kendini hazır gidiyor kilolarİyi akşamlar hanımlar iki haftadır ne güzel eksi bildirdim fakat bu hafta deli bir iştahla başım dertteşu an dolaptaki bağzı lüzumsuz şeyler aklımda. kalkıp en iyisi bir limonlu soda içeyim
ben de ellerimle tatlı yaptım ama tadına bile bakamadımAman evde olunca cok zor. Ama başlatabilirsin. Benimde akşam karşımda tatli yediler
keşke bir kaseyle kalsaydın canım ama yarın çok dikkat etmeye çalış artık oldu bitti sıkma canınıbende de durum vahim bugün büyük bir tencere sütlaç yaptım evdekiler istedi ama dayanamadım öğleden sonra yaptım saat 3 vardı bu saate kadar 3 kase yedim
çok güzel menü canım afiyet olsunSlm kızlar menum
Sabah
Yumurta haslama
2 d ekmek
Çay
Kahvaltılık
Öğlen
Bulgur pılavı 1 t
Cacık
Karpuz
Su
Kahve
6bın adım
Afiyet olsunSlm kızlar menum
Sabah
Yumurta haslama
2 d ekmek
Çay
Kahvaltılık
Öğlen
Bulgur pılavı 1 t
Cacık
Karpuz
Su
Kahve
6bın adım
Bende merak ediyorum ne cikacakSağ ol canım biraz acıktım ama
Çok güzel menün canım cuma günü merak ediyorum kilonu
Gözleme olmasaymış az da spor olsaymış tam olacakmış canım afiyet olsun
topla canım ya wc kötü etkiliyor ama sen elinden geleni yap ben de yarın kayısı çayı içeceğim
Saldırma canım aman tut kendini hazır gidiyor kilolar
ben de ellerimle tatlı yaptım ama tadına bile bakamadım
keşke bir kaseyle kalsaydın canım ama yarın çok dikkat etmeye çalış artık oldu bitti sıkma canını
çok güzel menü canım afiyet olsun
Bugun yeşilçay benim midemi cok bulandirdi. İkidir boyle yapiyor içesim kalmadiben şimdi kayısı bitki çayı içiyorum
aa ,neden acabaBugun yeşilçay benim midemi cok bulandirdi. İkidir boyle yapiyor içesim kalmadi
Hamile olamamaa ,neden acababiraz ara versen canım ,kız hamile olmayasın bende çok istifra ettim gün içinde yediklerim okadar yemişimki artık miğdem kabul etmiyor yani , 2 sade soda içtim şimdide kayısı içiyorum zorla aslında miğdem almıyor ama wc sorunum var kaç gündür mecbur içtim şimdi
Hamile olamamolmamaliyim
Hafif soguk ve açken icince rahatsız ediyor
Ben de bugün inanılmaz açım ya yatmadan limonlu tarçınlı su içeceğim o kadarBende merak ediyorum ne cikacak
22.00 da baharatli yogurt yedim. Ama hâla aç gibiyim. Mide kuculsun artik. Allah sabir versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?