Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evler fena gerçekten klima altında oturuyoruz sürekli eğer çok yemediysen sorun etme canım ödem için bir şeyler içebilirsin etkili olur
Yedim biraz ya komşularla iki gündür parkta oturuyoz
Hep ayni canim. Parkta zaten tel cantada adim saysin diye eslemin pesinde kosarken kaykıldım galiba
Geçmiş olsjn cnm bu arada okudum yazaadim kalcan ağrıyormus
Bende aynı durumdayım tartiyla
Yeniden düzene gireriz insAllah

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 yumurta,peynir,zeytin,salatalık,domates,acı biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi :1 sade soda,1 kayısı,3 kiraz,avuç içi gözleme,1 lokma köfte ekmek
Akşam: 3 çatal kıymalı makarna,1 kase yoğurt
1 sade soda
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

İyi akşamlar
Ben de bugün saçma sapan yedim yine
İnsanın canı sıkılınca iştahı kaçar bu nedir yaaa
Ama çok adım attım avm gezdim bacılarımla
ben wc sorunundan beri saçmalıyorum. hepten koptum. ama Allahın izniyle yarından itibaren topluyorum.

Afiyet olsun

İyi akşamlar hanımlar iki haftadır ne güzel eksi bildirdim fakat bu hafta deli bir iştahla başım dertte şu an dolaptaki bağzı lüzumsuz şeyler aklımda. kalkıp en iyisi bir limonlu soda içeyim
Aman evde olunca cok zor. Ama başlatabilirsin. Benimde akşam karşımda tatli yediler

bende de durum vahim bugün büyük bir tencere sütlaç yaptım evdekiler istedi ama dayanamadım öğleden sonra yaptım saat 3 vardı bu saate kadar 3 kase yedim
biz niye böyleyiz bilmiyorum. ben de aynen kase kase yerim. tamamen duygusal açlık

bende de durum vahim bugün büyük bir tencere sütlaç yaptım evdekiler istedi ama dayanamadım öğleden sonra yaptım saat 3 vardı bu saate kadar 3 kase yedim
Fazla kaçmış. Ama yeniden toparlanabilirsin. Benimde bazi zamanlar oyle oldugum oldu.
Suan mesela cuma günü neler yesem diye hayal ediyorum

Tarçın serpiyormusun tarçınsız olmaz , olan olmuş neyseki sütlü tatlı önemli olan bugün sütlaçın bitmesi. Yarın dengelerseeeen tartı seni üzmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…