- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Yedim biraz ya komşularla iki gündür parkta oturuyozEvler fena gerçekten klima altında oturuyoruz süreklieğer çok yemediysen sorun etme canım ödem için bir şeyler içebilirsin etkili olur
Geçmiş olsjn cnm bu arada okudum yazaadim kalcan ağrıyormusHep ayni canim. Parkta zaten tel cantada adim saysin diyeeslemin pesinde kosarken kaykıldım galiba
Yeniden düzene gireriz insAllahBende aynı durumdayım tartiyla
ben wc sorunundan beri saçmalıyorum. hepten koptum. ama Allahın izniyle yarından itibaren topluyorum.İyi akşamlar
Ben de bugün saçma sapan yedim yine
İnsanın canı sıkılınca iştahı kaçar bu nedir yaaa
Ama çok adım attım avm gezdim bacılarımla
Afiyet olsunİyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 yumurta,peynir,zeytin,salatalık,domates,acı biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi :1 sade soda,1 kayısı,3 kiraz,avuç içi gözleme,1 lokma köfte ekmek
Akşam: 3 çatal kıymalı makarna,1 kase yoğurt
1 sade soda
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Bende bu aksam wcye gidiyorum geliyorum yokben wc sorunundan beri saçmalıyorum. hepten koptum. ama Allahın izniyle yarından itibaren topluyorum.
benim de halen düzelmedi tam olarak.Bende bu aksam wcye gidiyorum geliyorum yok
Olsun tabi beaaYarın hepimiz için guzel bir gun olsun
Ben birde kabak corbasi iciyorum 2 gündürbenim de halen düzelmedi tam olarak.
Aman evde olunca cok zor. Ama başlatabilirsin. Benimde akşam karşımda tatli yedilerİyi akşamlar hanımlar iki haftadır ne güzel eksi bildirdim fakat bu hafta deli bir iştahla başım dertteşu an dolaptaki bağzı lüzumsuz şeyler aklımda. kalkıp en iyisi bir limonlu soda içeyim
Geçmiş olsun canım yaa neden ağrıyor acabaGünaydın. 10 gündür kalcamda hafif agri vardi. Dun gece itibariyle iyice artti. Cocuklarla cok zorlaniyorum offf
biz niye böyleyiz bilmiyorum. ben de aynen kase kase yerim. tamamen duygusal açlıkbende de durum vahim bugün büyük bir tencere sütlaç yaptım evdekiler istedi ama dayanamadım öğleden sonra yaptım saat 3 vardı bu saate kadar 3 kase yedim
Fazla kaçmış. Ama yeniden toparlanabilirsin. Benimde bazi zamanlar oyle oldugum oldu.bende de durum vahim bugün büyük bir tencere sütlaç yaptım evdekiler istedi ama dayanamadım öğleden sonra yaptım saat 3 vardı bu saate kadar 3 kase yedim
Tarçın serpiyormusun tarçınsız olmaz ,bende de durum vahim bugün büyük bir tencere sütlaç yaptım evdekiler istedi ama dayanamadım öğleden sonra yaptım saat 3 vardı bu saate kadar 3 kase yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?