Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım tebrikler bayağı farketmiş 10 kilo azmı bu sıcaklarda zorlanıyoruz ama aynen devam
sağol canım evet çok zorlanıyoruz ben son 3 haftadır çok zorlanıyorum gerçekten yemekle yememek aradında git geller yaşıyorum resmen oyüzden 84 dennsonra takıldım 1 ileri 1 geri valla çok zor yaaa Allah hepimize yardım etsin inşallah kendimi öyle görünce mutlu oluyorum ama yemekte bana dünyanın en güzel zevkini yaşatıyor sorun tamda orda işte ikiside
mutlu ediyor 1 i daha fazla yemek yemek eğer görüntü onun önüne geçerse ozaman barıcam işte şimdilik 2 si aynı ayar gibi 1 tık yemek ileride

Bugün evdeyim sabah hem yemek yapma işi. hem market hemde pazar alışverişim vardı. eve bir geldim saat 12:30 biraz abartarak kahvaltı yaptım işe gitmedim yoruldum uzanıyorum aslında evde yapacak tonla işim var ama kim yapicak

Bundan sonraki planım 1 2 saate kardeşimle buluşup sahilde yürüyüş yapmak

Eyvah eyvah yemek mutlu ediyorsa tehlikeli

Şaka bir tarafa yemek benide mutlu ediyor bende kendimi yaz meyvalarına vurdum.öyle çok dengeli beslenemiyorum ama açlığımda da meyva yiyorum yani bugün kendime kavun aldım çok heyecanlıyım umarım içi iyi çıkar

kanka bizi yemek herşeyden çok mutlu etmese biz bu hale kiloya çıkarmıydık buna da şükür iyi ki burdayız yavaş yavaşta olsa en azından sağlıkla veriyoruz
inşallah en kısa sürede zamanda hedeflerimizi görmeyi nasip etsin Rabbim ve orda o rakamda kalıp ömür boyu sağlıkla uzun yaşamak nasip olsun hepimize arkadaşım

bende aldım kavun 3 gündür daha kesmedim diğer neyler tükendi kiraz çok gidiyor kayısı karpuz ,genelde bunları çok yiyor evdekiler Çarşamba günü markette halk günü oluyor genelde Ogün alıyorum sebze meyve

Geç oldu ama alıntı yapmışım kalmış mutlu yıllar dilerim:)
Çok güzel bir fark var
Aldım takibe

Yemek güzel şey adaş:))
Kapanmayan bir iştahım var yaa
Ben de 84 leri görmüşken 87 oldum yine
Bayram hedefi yalan oldu

Deme öyle deme, kabul etmem. çabuk gelen çabuk gider yeniden hedef yap bayrama artıları temizleeee lütfen
Valla uğraşıyorum sabah başlayıp öğleden sonra bozuluyor ama salmıyorum öyle bir lüksüm yok
80 olsam orda kalmaya razıyım aslında
Neyse bir ya Allah der başlarız bayram sonu belki

Geç oldu ama alıntı yapmışım kalmış mutlu yıllar dilerim:)

Çok güzel bir fark var

Aldım takibe
canım benim çok sağol önemli değil canım takılma arkadaşım evet fark güzel ama zorrrrrrr hedefe doğru ileri nasıl gidecem bakalım 3 haftadır ileri geri

selam arkadaşlar

sabah 3 dlm tbe 1 ,kase menemen
çay ,
ara kayısı bitki ,
öğlen ,1dlm tbe, zeytin ezmesi
1 avuç çiğ fındık kuru üzüm
ara , dışardaydım çocuğun menüsünden 5 10 tene , patates
akşam 2 kepçe et sote 1 dlm tbe
1 kase yoğurt , 1 bardak şerbet, 1 dlm kavun yarım dlm kek
sonra çay ,& kahve & yeşilçay olur ,
su 2 , 3 e tamamlanır

Nasılsın ne yapıyorsun, epeydir uğramamışsın seni merak ettim haftan nasıl geçti?
Canım iyiyim sen nasılsın tartıldım onu bile yazamadım haftam iyi ama istediğim gibi değil tartıda Yüksel çıkıyorum anlamadım sen nasılsın canım nasıl gidiyor

Kusura bakmayın kızlar yazamadım pazar günü yardımcı gelecek öncesinde ben çocuk odasını temızledım cam balkonlardan dolayı yetısmıyor yoksa derken 3 halımı balkonda yıkadım o arada çalıştım çok yoruldum ama değdi ya halılarım mis oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…