Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlarrr bugün dışarı çıktık. hem yürüyüş olsun diye hem de bir iki şey alacaktım. gerçi bir ihtiyacımı giderdim, diğerlerini bulamadım döndüm. çok yoruldum.
regl başladı ama tam sökülmedi. çok şişirdi beni ve çok baş ağrısı yaptı. keyifsiz bir gün geçirdim yani.

Günaydın,sitede bakım varmış,menümü yazamadım,dünkü menümü şimdi yazayım.
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi: 4 dilim karpuz,1 sade soda,20 çubuk kraker
Akşam: Küçük tabak börülce,1 kase sarımsaklı yoğurt,yeşil soğan,acı biber
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

merhaba kızlarrr
regl söküldü nihayet davula döndüm. bayramdan sonra da Allahın izniyle mamografi çektireceğim kontrol için. pandemiydi, oydu buydu derken kontroller kaldı.

kafam çok karıştı yine işten güçten. 2 hafta izinliyim. gezicem. yürüyüş olur. kafamı da toplayacağım Allahın izniyle. doğru düzgün sağlıklı beslenme şekline geçeceğim. izin bitince yine işyerinde yemek yerim ayarlı olarak. ama sabah ve akşamı ayarlayacağım.
gezip dolanıp başa dönüyoruz. napalım biz de böyleyiz. elbet birgün ben de muhteşem finale ulaşırım. Allahtan ümit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…