Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok fark var. çok güzel canım. Allah devamını nasip etsin

çok fark var. çok güzel canım. Allah devamını nasip etsin
amin inşallah canım Allah hepimizi hedeflerimize ulaştırsın inşallah ama şimdi saldım şuanda kek ve süt içiyorum çok severim napim ,çok canım çekti yarın düzene girerim inşallah

Süper bir sonuç. Baya fark var. Tebrikler. 10 daha versen yeterli olur zaten

Süper bir sonuç. Baya fark var. Tebrikler. 10 daha versen yeterli olur zaten
aynen kanka 10 daha versem inşallah biraz önce kakaolu kekle süt gömdüm
zorlanıyorum artıkkkkk yarın telafi etmem lazım yürüyüş yapıcaktım şimdi yok ayaklar gitmiyor çok yorgunum , inşallah hep bereber hızla hedeflerimize erişelim

Merhabalar, Amine Busra ı uzun zamandır sanki görmüyorum, hep olurdu.Merak ettim,umarım her şey yolundadır.
İyi geceler. Bayadir gelmemişim. Bu hafta acayip yoğundu. Kizimin dogumgununu yaptım. İki gündür hastanelerde kosturuyorum. Pertim çıktı. Teşekkür ederim

daha iki aylık olmasına rağmen, 6-7 aylık göbeğim var
odaklanmak istemiyorum ama uyuz olıuyorum
şıpp diye hamile olduğum anlaşılıyor
ayını söylemeye utanıyorum

Geçmişe baktim ozellikle. Oncelikle o doktor patavatsizin biri. Bende ikisinde de 86 ile hamile kaldim. Herkes az kg alirsin ya da almalisin derken 28er kg aldim. Bende istemezdim ama oldu. Evet insanlarin bakislarindan bile rahatsiz oluyodum ama kimse yüzüme Cat cat soylemedi. İkinci doktorum daha da kibardi sagolsun. Kac dr gezdiysem de yine ona karar verdim. İyikide ona gitmişim.. erken doğum riskime ragmen kilomla ilgili hic bir yorumda bulunmadi. Keza dogumda da öyle. Dogum sonrasi göbek sarktigi icin pisik oldu o zaman bile cok kibar davrandi. Şimdi veriyorum işte yavaş yavaş.
Sen 10 kg alsan bile doğumda zaten çoğunu vereceksin. Lutfen hamileligi kendine zehir etme. 9 ay sonra hamilelik bitecek ah keşke guzel gecirseydim diceksin

Natsume senden az gitmiş daha çok bekliyodum bişey yapıyodun ya
Regl dönemindeyim ben
Geçen sene salona giderken de aynı oldu bir de, spor yaparken kas kütlem artıyor aynı zamanda. Bir yandan verirken bir yandan kazanıyorum gibi bir şey. Tartıda az görünse de beden olarak inceldim, eski kıyafetlerim oluyor.
4 gün kaldı programın bitmesine, daha sonrası için kardiyo egzersizleri buldum.

Dün sabah tartıldım ama gelememişim gündüz hep mutfaktaydım.

111 çıktım malesef şişkinlik birazı ama kalanda çok zaten.
Neden bu kadar zorlandım devam etmekte ya
Canım dört dörtlük yapma dört üçlük olsun. birde öyle dene başla inan bu sıcaklar karpuz, kavun götürüyor Yaniii

Çok düzen olsun istediğin için olmuyor. bunun adı mükemelliyetçilik başka bişey değil. birde kendi canımızı sevmemek bak dün mutfakta o kadar uğraşmışsın kendin için bişey yaptın mı? Diyet biraz çeşitlilik lezzet de istiyor kendin içinde özel menüler yap

Birde her sabahki görselli günaydının içimi açıyor iyiki varsın

Günaydın ❤
Mutlu haftasonları

Eki Görüntüle 2886061
Buraya gidelim
Dün sabah tartıldım ama gelememişim gündüz hep mutfaktaydım.

111 çıktım malesef şişkinlik birazı ama kalanda çok zaten.
Neden bu kadar zorlandım devam etmekte ya
Çünkü zor gerçekten
Nefisle mücadele bir de hayat mücadelesi var zaten
Ama elimizden geleni yapmaya çalışacağız yine de biz güçlüyüz ❤
Günaydın

Pikniğe gidelim diyorsun olaaaaaar
Ben dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…