çok fark var. çok güzel canım. Allah devamını nasip etsinkızlar buraya katıldığında diyet e başladığım dönem 95 kilo halim yandaki resim dün akşam ki 95 dım şimdiki kilomu bildirim yaptım zaten 85 küsür yani 10 kilo fark var 10 kilo gitmiş şükürler olsun Allah'aşimdilik hedef 1 ,. 10 kilo daha göndermek bakalım inşallah
amin inşallah canım Allah hepimizi hedeflerimize ulaştırsın inşallahçok fark var. çok güzel canım. Allah devamını nasip etsin
Süper bir sonuç. Baya fark var. Tebrikler. 10 daha versen yeterli olur zatenkızlar buraya katıldığında diyet e başladığım dönem 95 kilo halim yandaki resim dün akşam ki 95 dım şimdiki kilomu bildirim yaptım zaten 85 küsür yani 10 kilo fark var 10 kilo gitmiş şükürler olsun Allah'aşimdilik hedef 1 ,. 10 kilo daha göndermek bakalım inşallah
aynen kanka 10 daha versem inşallah biraz önce kakaolu kekle süt gömdümSüper bir sonuç. Baya fark var. Tebrikler. 10 daha versen yeterli olur zaten
İyi geceler. Bayadir gelmemişim. Bu hafta acayip yoğundu. Kizimin dogumgununu yaptım. İki gündür hastanelerde kosturuyorum. Pertim çıktı. Teşekkür ederimMerhabalar,Amine Busra ı uzun zamandır sanki görmüyorum, hep olurdu.Merak ettim,umarım her şey yolundadır.
daha iki aylık olmasına rağmen, 6-7 aylık göbeğim var
odaklanmak istemiyorum ama uyuz olıuyorum
şıpp diye hamile olduğum anlaşılıyor
ayını söylemeye utanıyorum
Geçmişe baktim ozellikle. Oncelikle o doktor patavatsizin biri. Bende ikisinde de 86 ile hamile kaldim. Herkes az kg alirsin ya da almalisin derken 28er kg aldim. Bende istemezdim ama oldu. Evet insanlarin bakislarindan bile rahatsiz oluyodum ama kimse yüzüme Cat cat soylemedi. İkinci doktorum daha da kibardi sagolsun. Kac dr gezdiysem de yine ona karar verdim. İyikide ona gitmişim.. erken doğum riskime ragmen kilomla ilgili hic bir yorumda bulunmadi. Keza dogumda da öyle. Dogum sonrasi göbek sarktigi icin pisik oldu o zaman bile cok kibar davrandi. Şimdi veriyorum işte yavaş yavaş.şehir hastanesine gittim
doktor hanım kiloluyum diye
kilona daha ne kadar dikkat etmeyeceksin dedi, yemiyorum midem bulanıyor dedim
hele bulantıların gecsin, iştah patlaması yaşarsın artık dedi
oğlumda 10 kilo almıştım dedim, bunda da öyle kal bari dedi
95 kilo ile hamile kaldım 95,7 oldum
özen gösteriyorum napim bu saatten sonra 70 kilo olamam ya
Günaydın
Bence sonuç çok güzel neden beğenmiyorsun. üstelik bu sıcakta, benimde gitsede haftada 1 kilo 900 gr gitse düzenli tabi razıyımGeçen hafta 110,9
Bugün :110
istediğimgibi değil ama buna şükür
Regl dönemindeyim benNatsume senden az gitmiş daha çok bekliyodum bişey yapıyodun ya
Canım dört dörtlük yapma dört üçlük olsun. birde öyle dene başla inan bu sıcaklar karpuz, kavun götürüyor YaniiiDün sabah tartıldım ama gelememişim gündüz hep mutfaktaydım.
111 çıktım malesef şişkinlik birazı ama kalanda çok zaten.
Neden bu kadar zorlandım devam etmekte ya
Günaydın millet
Günaydın kızlar gününüz aydın olsunGünaydın kızlarrr
Buraya gidelim
Çünkü zor gerçektenDün sabah tartıldım ama gelememişim gündüz hep mutfaktaydım.
111 çıktım malesef şişkinlik birazı ama kalanda çok zaten.
Neden bu kadar zorlandım devam etmekte ya
Ben deeGünaydın
Pikniğe gidelim diyorsun olaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?