- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Ne devam ediyorum diyebilirim ne etmiyorum karışık bonusum yaNabıyonuz hatunlar iyimisiniz?
Burda olup ölü taklidi yapan kaç kişi var
Fit, lolax, bonus?
Devam etmiyomusunuz?
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
Natsume
Günde beş kupaya kadar içebiliyorum hiç etkilemiyor uyku konusunda beni kahveakşam kahve içmiyorum ben. uyutmuyor yoksa. oolong içiyorum şimdi. kahveyi en geç akşamüzeri içerim ben.
çok şişim natsume. yedim de. yarından itibaren Allahın izniyle menü yazacağım.
Çok sağ olunRutin bir smear testinde kansere dönüşebilecek bazı olgular çıktı geçen gün parça aldılar patoloji sonuçlarını bekliyorum her gece olumsuz düşünceler beynimin içini doldursa da güne daha pozitif başlıyorum sonuç gelene kadar beynimi kemirip duracak keşke daha çabuk çıksa şu sonuçlar
Günde beş kupaya kadar içebiliyorum hiç etkilemiyor uyku konusunda beni kahve
Bu akşam üşendim ama hazırlamaya, evde ödem çayı buldum onu yaptım buzlu buzlu yarım litre içmişimsabahlar olmaz artık
Nasılsa spor yapıyorum diye diyeti biraz salmıştım ben, birkaç gün spor da yapmayınca şiştim biraz ben de .
Bu gece az da olsa bir şeyler yaptım bir tabak makarnanın verdiği vicdan sızısını hafifletmek için
Neyse ki hafta sonu bitti, okula giderken daha iyi diyet yapıyorum. İf yapacağım bu hafta inşallah.
tartımın yerini değiştirdiğim için hatalı ölçüm yapmıyorsa eğer yarınki sonuçtan memnun olacağım.
Aklına kötüyü getirme . İnşallah sonuçların tertemiz çıkarçok geçmiş olsun üzme kendini lütfen
canım benimmm üzülme sakın. endişe etmekte haklısın ama sakın olumsuz düşünme. olumsuzu çekme. Allah büyük. dua et iyi çıksın.
canım stres yapma hayatta herzaman deneme yanılma var inşallah tahlil sonuçların Allah'ın izniyle sevindirici gelsindualarım seninle arkadaşım üzme kendini herşeyin çaresi var benimde boynumda kitle vardı tükürük bezi üstü birden çok büyüdü yüz felçi olma riskim çok yüksekti + kötü huylu olabilirdi çok şükür temiz oldu ameliytımda sonuçlarında sadece. boynumda sol tarafta uzun bir kesi izi var oda estetik dikiş olduğu için hafif bir tırnak izi gibi duruyor bunada razıyım şükürler olsun Allah'a yani bunun gibi daha neler var inşallah sende sevinirsin sonuçlarından canım dua edicem
Geçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin olumlu düşün lütfen dualarım seninlebabaminda 3hafta olacak sali gelirse dr telefonunuza msj gelince randevu alıp gelirsiniz demişti Allah'ım bütün hasta kullarina şifa versin
İnşallah güzel çıkacak
hzlsel çok geçmiş olsun,inşallah güzel haber alırsınız.
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar elimden geldiğince her şey iyi olacak diye düşünmeye gayret ediyorum sonuçlar 2-3 hafta sonra açıklanır dediler bu sürede tabi diyet hak getire en azından kilo almasam korusam modundayım bakalım artıkÇol geçmiş olsun dur bakalım sonuçların gelsin sıkma canını temiz çıkar inşallah
Ne zaman çıkıyomuş?
AAA geçmiş olsun kolayca geçsin gitsin hastalık umarım fazla kişide çıkmazGünaydın hanımlar
Annem birkaç gündür grip gibiydi. Genelde yoğun ve yorucu bir sürecin ardından o şekilde olur. Bayram temizliği gibi bedeni zorlayıcı durumlardan sonra. Neyse dün gitti test verdi pozitif çıktı. Ekiplerede düğün yaptık demiş doymayin şenliğe
Biz işten olduk. Tatilciler tatilden oldu. Ama en kötüsü kardeşim balayı otelinde ona daha ulaşan olmamış
Guldugume bakmayın insanlar psikolojik baskı yapıyor resmen. Sanki annem üretti hastalığı. Eşim başta benim adımı verme dedi durdu.
Sonuç bayrama kadar evdeyim. Sanırım bugün bizi ziyaret ederler.
Bu arada cuma 78 li rakamlardayken nasıl olduğunu bildiğim ama kondurmadigim durumdan dolayı 82.1 gördüm bugün. 2 günde 4 kg nasıl
Korumakta çok önemli ne zorluklarla verdiğimiz kilolar hemencecik geri geliyor mağlesefHepinize çok teşekkür ederim kızlar elimden geldiğince her şey iyi olacak diye düşünmeye gayret ediyorum sonuçlar 2-3 hafta sonra açıklanır dediler bu sürede tabi diyet hak getire en azından kilo almasam korusam modundayım bakalım artık
O kadar günde 4 kilo artı olmaz şişkinliktir o uykusuzluk, mağlum dönem bunlar etkiler ....Günaydın hanımlar
Annem birkaç gündür grip gibiydi. Genelde yoğun ve yorucu bir sürecin ardından o şekilde olur. Bayram temizliği gibi bedeni zorlayıcı durumlardan sonra. Neyse dün gitti test verdi pozitif çıktı. Ekiplerede düğün yaptık demiş doymayin şenliğe
Biz işten olduk. Tatilciler tatilden oldu. Ama en kötüsü kardeşim balayı otelinde ona daha ulaşan olmamış
Guldugume bakmayın insanlar psikolojik baskı yapıyor resmen. Sanki annem üretti hastalığı. Eşim başta benim adımı verme dedi durdu.
Bu arada cuma 78 li rakamlardayken nasıl olduğunu bildiğim ama kondurmadigim durumdan dolayı 82.1 gördüm bugün. 2 günde 4 kg nasıl
Bende senin kilonda olsam kilomu korurdumhoş bunuda koruyorum
Çok geçmiş olsun çok, inşallah hafif atlatırAnnem birkaç gündür grip gibiydi. Genelde yoğun ve yorucu bir sürecin ardından o şekilde olur. Bayram temizliği gibi bedeni zorlayıcı durumlardan sonra. Neyse dün gitti test verdi pozitif çıktı. Ekiplerede düğün yaptık demiş doymayin şenliğe
Bı biz birlestiremedik bonus
Bonusum hızlı ve kilolu döneceğim bekle beni sözGünaydın mesajına etiket yabıştırmayı unutmuşum üsttedir
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
Natsume
Çok üzüldüm ya gecmis olsunGünaydın hanımlar
Yok kimsede çıkmadı ama biri taşıyıcı olmuş işte bilemedim.AAA geçmiş olsun kolayca geçsin gitsin hastalık umarım fazla kişide çıkmaz
Bakalım bayram planı hayal oldu evde 10 günO kadar günde 4 kilo artı olmaz şişkinliktir o uykusuzluk, mağlum dönem bunlar etkiler ....
Sağol canımhahaha ben de koruyorum bayramda yine 70 olurummemlekete gitmeyi düşünüyorum, anacığım aldırır bana üç günde kilo
Çok geçmiş olsun çok, inşallah hafif atlatır
Teşekkür ederimÇok üzüldüm ya gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?