Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne devam ediyorum diyebilirim ne etmiyorum karışık bonusum ya tek bildiğim yorgunum hep yarım kalan işler geriyor beni

akşam kahve içmiyorum ben. uyutmuyor yoksa. oolong içiyorum şimdi. kahveyi en geç akşamüzeri içerim ben.
çok şişim natsume. yedim de. yarından itibaren Allahın izniyle menü yazacağım.
Günde beş kupaya kadar içebiliyorum hiç etkilemiyor uyku konusunda beni kahve
Bu akşam üşendim ama hazırlamaya, evde ödem çayı buldum onu yaptım buzlu buzlu yarım litre içmişim sabahlar olmaz artık
Nasılsa spor yapıyorum diye diyeti biraz salmıştım ben, birkaç gün spor da yapmayınca şiştim biraz ben de .
Bu gece az da olsa bir şeyler yaptım bir tabak makarnanın verdiği vicdan sızısını hafifletmek için
Neyse ki hafta sonu bitti, okula giderken daha iyi diyet yapıyorum. İf yapacağım bu hafta inşallah.
tartımın yerini değiştirdiğim için hatalı ölçüm yapmıyorsa eğer yarınki sonuçtan memnun olacağım.

Çol geçmiş olsun dur bakalım sonuçların gelsin sıkma canını temiz çıkar inşallah
Ne zaman çıkıyomuş?

Bende senin kilonda olsam kilomu korurdum hoş bunuda koruyorum

Günaydın hanımlar
Annem birkaç gündür grip gibiydi. Genelde yoğun ve yorucu bir sürecin ardından o şekilde olur. Bayram temizliği gibi bedeni zorlayıcı durumlardan sonra. Neyse dün gitti test verdi pozitif çıktı. Ekiplerede düğün yaptık demiş doymayin şenliğe
Biz işten olduk. Tatilciler tatilden oldu. Ama en kötüsü kardeşim balayı otelinde ona daha ulaşan olmamış
Guldugume bakmayın insanlar psikolojik baskı yapıyor resmen. Sanki annem üretti hastalığı. Eşim başta benim adımı verme dedi durdu.
Sonuç bayrama kadar evdeyim. Sanırım bugün bizi ziyaret ederler.
Bu arada cuma 78 li rakamlardayken nasıl olduğunu bildiğim ama kondurmadigim durumdan dolayı 82.1 gördüm bugün. 2 günde 4 kg nasıl

Aklına kötüyü getirme . İnşallah sonuçların tertemiz çıkar çok geçmiş olsun üzme kendini lütfen
canım benimmm üzülme sakın. endişe etmekte haklısın ama sakın olumsuz düşünme. olumsuzu çekme. Allah büyük. dua et iyi çıksın.
İnşallah güzel çıkacak
hzlsel çok geçmiş olsun,inşallah güzel haber alırsınız.
hzlsel cqnım çok geçmiş olsun olumsuzu çağırma lütfen
Çol geçmiş olsun dur bakalım sonuçların gelsin sıkma canını temiz çıkar inşallah
Ne zaman çıkıyomuş?
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar elimden geldiğince her şey iyi olacak diye düşünmeye gayret ediyorum sonuçlar 2-3 hafta sonra açıklanır dediler bu sürede tabi diyet hak getire en azından kilo almasam korusam modundayım bakalım artık

AAA geçmiş olsun kolayca geçsin gitsin hastalık umarım fazla kişide çıkmaz

Korumakta çok önemli ne zorluklarla verdiğimiz kilolar hemencecik geri geliyor mağlesef

O kadar günde 4 kilo artı olmaz şişkinliktir o uykusuzluk, mağlum dönem bunlar etkiler ....

Bende senin kilonda olsam kilomu korurdum hoş bunuda koruyorum

hahaha ben de koruyorum bayramda yine 70 olurum memlekete gitmeyi düşünüyorum, anacığım aldırır bana üç günde kilo

Çok geçmiş olsun çok, inşallah hafif atlatır

Çok üzüldüm ya gecmis olsun

AAA geçmiş olsun kolayca geçsin gitsin hastalık umarım fazla kişide çıkmaz
Yok kimsede çıkmadı ama biri taşıyıcı olmuş işte bilemedim.
O kadar günde 4 kilo artı olmaz şişkinliktir o uykusuzluk, mağlum dönem bunlar etkiler ....
Bakalım bayram planı hayal oldu evde 10 gün
hahaha ben de koruyorum bayramda yine 70 olurum memlekete gitmeyi düşünüyorum, anacığım aldırır bana üç günde kilo

Çok geçmiş olsun çok, inşallah hafif atlatır
Sağol canım
Çok üzüldüm ya gecmis olsun
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…