Geçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun İnşaAllahÇok sağ olunRutin bir smear testinde kansere dönüşebilecek bazı olgular çıktı geçen gün parça aldılar patoloji sonuçlarını bekliyorum her gece olumsuz düşünceler beynimin içini doldursa da güne daha pozitif başlıyorum sonuç gelene kadar beynimi kemirip duracak keşke daha çabuk çıksa şu sonuçlar
Güzel sonuçlar gelsin canımGeçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin olumlu düşün lütfen dualarım seninlebabaminda 3hafta olacak sali gelirse dr telefonunuza msj gelince randevu alıp gelirsiniz demişti Allah'ım bütün hasta kullarina şifa versin
Geçmiş olsunGünaydın hanımlar
Annem birkaç gündür grip gibiydi. Genelde yoğun ve yorucu bir sürecin ardından o şekilde olur. Bayram temizliği gibi bedeni zorlayıcı durumlardan sonra. Neyse dün gitti test verdi pozitif çıktı. Ekiplerede düğün yaptık demiş doymayin şenliğe
Biz işten olduk. Tatilciler tatilden oldu. Ama en kötüsü kardeşim balayı otelinde ona daha ulaşan olmamış
Guldugume bakmayın insanlar psikolojik baskı yapıyor resmen. Sanki annem üretti hastalığı. Eşim başta benim adımı verme dedi durdu.
Sonuç bayrama kadar evdeyim. Sanırım bugün bizi ziyaret ederler.
Bu arada cuma 78 li rakamlardayken nasıl olduğunu bildiğim ama kondurmadigim durumdan dolayı 82.1 gördüm bugün. 2 günde 4 kg nasıl
valla bayram gezmelerine gitme canım. biz karar aldık pandemi bitene kadar kimseye gitmiyoruz. herkes de biliyor.Bende ilk dozumu oldum. Bayramda bizimde cok cemiyet olcak. Gitsen bir dert gitmesen bir dert
En güzeli en doğrusu ama işte uygulamak mümkün olmuyor bazenvalla bayram gezmelerine gitme canım. biz karar aldık pandemi bitene kadar kimseye gitmiyoruz. herkes de biliyor.
Günaydın hanımlar
Annem birkaç gündür grip gibiydi. Genelde yoğun ve yorucu bir sürecin ardından o şekilde olur. Bayram temizliği gibi bedeni zorlayıcı durumlardan sonra. Neyse dün gitti test verdi pozitif çıktı. Ekiplerede düğün yaptık demiş doymayin şenliğe
Biz işten olduk. Tatilciler tatilden oldu. Ama en kötüsü kardeşim balayı otelinde ona daha ulaşan olmamış
Guldugume bakmayın insanlar psikolojik baskı yapıyor resmen. Sanki annem üretti hastalığı. Eşim başta benim adımı verme dedi durdu.
Sonuç bayrama kadar evdeyim. Sanırım bugün bizi ziyaret ederler.
Bu arada cuma 78 li rakamlardayken nasıl olduğunu bildiğim ama kondurmadigim durumdan dolayı 82.1 gördüm bugün. 2 günde 4 kg nasıl
buraya gelirsen hem moral olur hem de diyete devam edersin canım. kafan boşalır. evde kurmazsın.Hepinize çok teşekkür ederim kızlar elimden geldiğince her şey iyi olacak diye düşünmeye gayret ediyorum sonuçlar 2-3 hafta sonra açıklanır dediler bu sürede tabi diyet hak getire en azından kilo almasam korusam modundayım bakalım artık
aynı yerde oturuyorsan mesafeli olarak anne baba kardeşle görüşülür. tabi sık sık olmamak üzere. ama komşu, arkadaş yok valla. işyerinde insan görüyorum zaten. ya da açık havada dışarıda biraz. tamam. varyantlar çoğaldı.En güzeli en doğrusu ama işte uygulamak mümkün olmuyor bazen
Şu an bizim yaptığımız da bu zaten sık degil ama görüşüyoruzaynı yerde oturuyorsan mesafeli olarak anne baba kardeşle görüşülür. tabi sık sık olmamak üzere. ama komşu, arkadaş yok valla. işyerinde insan görüyorum zaten. ya da açık havada dışarıda biraz. tamam. varyantlar çoğaldı.
hangisi canım?Bende perşembe akşamı 2. Aşımı olacağım
Ay ne güzel enerjiden bana da yollahiç tarzım değil ama sabah bir programda video da gelin ibrahim tatlısesin tamam aşkım şarkısında oynuyordu. valla coştum. youtube tan bulup açıp açıp oynuyorumhareket oldu bana.
hadi siz de oynayın
kırıklık mı yaptı canım?Ay ne güzel enerjiden bana da yolla
Aşi etkiledi uykum var
Evet biraz uyudum bende. Hâla oyle halsizlik falan var. İnsallah yarına geçerkırıklık mı yaptı canım?
bilmiyorum ki varmıyım yokmuyumBayrama kadar en az 1.5 kg vermeye var misiniz? Haydi menulerinizi bekliyorum
Mthn83
Bonus
lolaxx
Fit mutlu anne
bengisu022
60kiloyum
Arzuluu
12 temmuz menüsü
10.30
Omlet, 4 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim kaşar, çay, domates salata
13.30
Dondurma
18.30
1 kepce tarhana
1 dlim ekmek
Ispanaklı yumurta
Salata
Yoğurt
sabah 3 dlm tbe. az tereyağı da 2 yumurta sahanda ,. kaymak tereyağ bal reçel 1 er TK ,. az tahin pekmez , çay
öğlen kayısı bitki.
ara 1 kase meyve ,tiürk kahve ,
akşam ,3yk kıymalı Karnaıbahar
1 tabak kıymalı makarna
su 1lt yeşilçaylı su 1lt su yatana kadar daha içerim
offfff spor yokkkkkkk
Yarin daha guzel menu olur. Cumaya kadar bile artilar gidersabah 3 dlm tbe. az tereyağı da 2 yumurta sahanda ,. kaymak tereyağ bal reçel 1 er TK ,. az tahin pekmez , çay
öğlen kayısı bitki.
ara 1 kase meyve ,tiürk kahve ,
akşam ,3yk kıymalı Karnaıbahar
1 tabak kıymalı makarna
su 1lt yeşilçaylı su 1lt su yatana kadar daha içerim
offfff spor yokkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?