Bayrama kadar en az 1.5 kg vermeye var misiniz? Haydi menulerinizi bekliyorum
Mthn83
Bonus
@lolaxx
@Fit mutlu anne
bengisu022
60kiloyum
Arzuluu
12 temmuz menüsü
10.30
Omlet, 4 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim kaşar, çay, domates salata
13.30
Dondurma
18.30
1 kepce tarhana
1 dlim ekmek
Ispanaklı yumurta
Salata
Yoğurt
Bende çok şişim. Birde yollarda gececek bir bayram var önümde. İyice davul gibi olmadan biraz birşeyler yapmak lazimİnşallah ya şişkinliğimiz inse yeter
hadi inşallah ağzın bal yesin diyece. ama demiyimGece tostla kilo verdiydin sen arzu
Bende çok şişim. Birde yollarda gececek bir bayram var önümde. İyice davul gibi olmadan biraz birşeyler yapmak lazim
inşallah canımYarin daha guzel menu olur. Cumaya kadar bile artilar gider
Çok şükür bulaş yokoyyyy kuzummmmmmmm kusura bakma ben de ilk okuyunca çok güldüm
ama tabi çok geçmiş olsun. Rabbim tez elden şifa versin. inşallah Allahın izniyle hafif geçirsin. sizlerde de birşey çıkmasın.
karantina zor yaaa geçen yıl eylülde ben de 14 gün karantinada kalmıştım. evden hiç çıkmadım çok zordu. negatif de olsan evde oturmak zor. çok şükür tabi halimize.
buraya gelirsen hem moral olur hem de diyete devam edersin canım. kafan boşalır. evde kurmazsın.
Sağol canım
Sabah 11 de başladım ona değmiş buna değmemiş boş durmadı ağzım. Kendime yaptığım tek iyi şey Dukan birası. Su yok spor yok. Tatlılara gomulmedim sadece dondurma yedimBayrama kadar en az 1.5 kg vermeye var misiniz? Haydi menulerinizi bekliyorum
Mthn83
Bonus
@lolaxx
@Fit mutlu anne
bengisu022
60kiloyum
Arzuluu
12 temmuz menüsü
10.30
13.30
Dondurma
18.30
1 kepce tarhana
1 dlim ekmek
Ispanaklı yumurta
Salata
Yoğurt
Evdesin bunu firsata cevir. Kendine gore şeyler hazirlasanÇok şükür bulaş yok
Evde 2 çocuk hem onlar hem biz catladik valla. Daha ilk 24 saat 14 gün nasıl geçer bilmiyorum
Sağol canım
Sabah 11 de başladım ona değmiş buna değmemiş boş durmadı ağzım. Kendime yaptığım tek iyi şey Dukan birası. Su yok spor yok. Tatlılara gomulmedim sadece dondurma yedim
Aynısını düşünüyorum aslında da o azmi bulamadım. Kahvaltıyi birlikte yapalım diyorum sonra ohoooooEvdesin bunu firsata cevir. Kendine gore şeyler hazirlasan
Bizde gelen giden olmaz zaten canım çalışan insanlar olunca. Yarın umudum o yönde ama 3_4 salatalık dışında doğru düzgün yiyecek yok diyebilirim. Evde torba torba bayat ekmek var. ıslak kek vardı ben yemeyince o da yalan oldu. Epeydir çarşı pazar yapmadım. Bakalım bakalimMthn83 Geçmiş olsun,bence de durumu fırsata çevirin.Evde uygun yemekler hazırlayın.Gelen giden olmayınca abur cuburlar da olmuyor.
Getir trendyoldan falan alisveris yapabilirsin. Cevredeki marketlerdende getiriyorlar artikBizde gelen giden olmaz zaten canım çalışan insanlar olunca. Yarın umudum o yönde ama 3_4 salatalık dışında doğru düzgün yiyecek yok diyebilirim. Evde torba torba bayat ekmek var. ıslak kek vardı ben yemeyince o da yalan oldu. Epeydir çarşı pazar yapmadım. Bakalım bakalim
yapalım birşeyler yaa valla çok şişim ve dengesiz yiyorum.Bayrama kadar en az 1.5 kg vermeye var misiniz? Haydi menulerinizi bekliyorum
Mthn83
Bonus
@lolaxx
@Fit mutlu anne
bengisu022
60kiloyum
Arzuluu
12 temmuz menüsü
10.30
13.30
Dondurma
18.30
1 kepce tarhana
1 dlim ekmek
Ispanaklı yumurta
Salata
Yoğurt
1 dilimden birşey olmaz.İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi:1 elma,1 sade soda,4-5 çubuk kraker
Akşam: 1 dilim ekmek,1 tabak patlıcanlı güveç,1 kase yoğurtlu semizotu salatası,acı biber,yeşil soğan
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Akşam ekmek olmasa iyiydi ama güveçle de yeniyor maalesef.
Ben varım her 1 kg bile o kadar rahatlatıyor ki.Bayrama kadar en az 1.5 kg vermeye var misiniz? Haydi menulerinizi bekliyorum
Mthn83
Bonus
@lolaxx
@Fit mutlu anne
bengisu022
60kiloyum
Arzuluu
12 temmuz menüsü
10.30
13.30
Dondurma
18.30
1 kepce tarhana
1 dlim ekmek
Ispanaklı yumurta
Salata
Yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?