Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hahaha annene güldüm,ergen azarlar gibi..sorumun cevabını aldım gibi..:))

Şu an iki kitap okuyorum bitirince almayı düşünüyorum...

merhaba canlarim..bugün rejimi bozdum ben ,,yedim valla misafirler vardi kacirdim da kacirdim..dolayisliyla demin tartildim 97.5 sim..yarim allah nasip ederse devam diyete ve yürüyüsüme...valla chipste yedim cikolata da,,ama yarin yeni bir gün....

phööö kıs o göbek nere gitti öle? annah. maşşalah

haa gayet bilimsel bişiy yani? olsun. onu da okurum. ben severim okumayı

benim de yüksek lisans, doktora hayallerim vardı. ama bebişkom gelince buharlaşıp uçtular. evin işine zor yetişiom valla

Bebiş büyüyünce yaparsın..:)) Hastaydı bi ara oğlun iyileştimi canım.??

kıs naptın? daha dün normal yemek yemeye korkuyodun. klava:

canim kesinlikle kilonu göstermiyorsun ,cok daha zayif gözükyorsun kilondan masallahh

valla canımcım regller e düzensiz zaten biliyosun ama o dönemde artsa da bende biraz fazla ayakta urunca ödem başlıyo işin garibi gerçekten spor yapıp tepinince ödem olmuyo bende:))) du bakiiim yarın spora devam ediciim bi gün yapmadım davula döndüm gene:))

canımcım çalışmak, üretmek sadece iş hayatında olan bişi değil sen de ne güzel çocuklarını yetiştiriyosun hayallerini yaşatıyosun yaşatacaksın onlarda... ama etrafımda senin gibi ailesi için kariyerini bırakan ne kadar anne gördüysem hepsi aşırı hassas, fedakar, duygusal insanlar bir de asla ama asla önce kendilerini düşünmüyorlar daima başkalarının derdindeler. nacizane olarak demem o ki canımcım, çocuklarını yetiştirmek harika bir iş ama sakın deyim kendinden vazgeçme...

Bebiş büyüyünce yaparsın..:)) Hastaydı bi ara oğlun iyileştimi canım.??

ay çok şükür iyileşti canım. antibiyotik veriyom hala. ya oğlum büyüyünce ikinci bebek gelir bence :) ben galiba annellikte ilerleyecem bu hayatta :hulya: :CüvCüv:

Haşlama etli bulgur bozdu maralcayı..:))

canım üzme kendini,sen çok kararlısın benim gibi değilsin...Kesin zayıflıycaksın...

misafir vardi nefsime yenildim,,birde kilo veremeyince böyle sinirlendim sanirim yedim...ama yookk yarin basliycam yine insallah ...yedikten sonra insan pisman oluyor ya ama laf aramizda cikolatayi özlemisimkaydirigubbakcemile3

carnivale sana kocaman alkış...

Azmin hiç bitmesin..

Carnivale, valla çok farketmiş.seni ve azmini kutlarım.hergün biraz daha hedfine yaklaşıyorsun.
darısı hepimizin başına

Haşlama etli bulgur bozdu maralcayı..:))

canım üzme kendini,sen çok kararlısın benim gibi değilsin...Kesin zayıflıycaksın...

kiz dogru diyorsun haa,,haslamadan sonrami koyuverdim kendimi nesempatiksalakcinni,,niye bak sende masallah iyi kilo verdin burada hep beraber vericez bu kilolari insallah...

misafir vardi nefsime yenildim,,birde kilo veremeyince böyle sinirlendim sanirim yedim...ama yookk yarin basliycam yine insallah ...yedikten sonra insan pisman oluyor ya ama laf aramizda cikolatayi özlemisimkaydirigubbakcemile3

ye gülüm afiyet olsun.

maralca sağol canım çok şükür zaten bir de göstersem iyicene bu boyla artık millet parmakla gösterirdi ben herhalde(

pregant canım valla ben de anlamadım ilk önce göbüşlerim ve yüzüm inceldi:)))

kızlar bir de ben bu göbüşlerime isim verdiydim büyük ağrı küçük ağrı diye:))) soona baktım rejimle küçüldüler şimdi daha çıkık olanına göbekcan diğerine de göbeksu diyorum, küçüldüler iyicene ya, insan oldular:))) biraz daha küçülsünler hayvan isimleri vericem şööle küçüklerinden, kedi falan:))))))

allah iyliini versin :)) vala göbeeme isim vermek hiç aklıma gelmemişti :) ama göbek en son kaybolan bişeydir. helal olsun. mekik mi çektin?

Çok haklısın,kendimden çok ödün veririm..12 yaşında kızım var o bile farkında bu gibi şeylerin..
Oğlum 3 yaşını doldursun,iş ulabilirsem tekrar çalışmak planım..

sevgili Yena,hiçbir şey için geç değil.yapılması gerekeni yapmışsın.en iyi yatırım insana olan yatırımdır.sen çocuklarının yanında olarak en iyisini yapmışsın.bundan sonra onlar büyüyünce yapacak şeyler bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…