kızlar bu matrixe hükmedin denilen kitabı okuyun.iki nokta tekniği diye bir şey var.hem sağlık hem de günlük hayatınıza uyguluyorsunuz.mesela geçmişte zayıf olduğunuz an var.önce şu anki kilolu halınızı ilk nokta diye tespit edin.zayıf halinizi ikinci nokta diye belirleyin.aradaki alan kuantum alanı,morfolojil alan yada sıfır noktası.ben buna dileklerin gerçekleştiği alan diyorum.şimdi zihin gözünüzde iki noktayı birleştirin.ama tıpkı mıknatıs gibi çekimi hissedin.ve olduğunu düşünün.serbest bırakın.
ben kendimi hazrılıyorum.iki noktayı buluyorum.tam birleştireceğim, annem hala bu saçma sapan şeylere mi kafayı takıyorsun diyor...benim bütün enerji sıfır
bu arada bu enm yeni görüntüm ay üç gram versem 136lık halimle yeni halimin resmini koyuyorum ya yan yana, geleneği bozmayayım dedim
http://img715.imageshack.us/img715/5610/bs101742523191628.jpg
http://img707.imageshack.us/img707/3690/bs101402020235035.jpg
bu arada yirmi kiloyu tamamlayayım bi değişklik yapıp ara ara değişimi gösteren üç beş taneyi birarada sunacağım sizlere ehehee :)))olumunekankayizsmile
pregant alemsin.gizemli değil.safir yayınlarından çıkan richard barletin bir kitabı.adam bu konuda seminer veren bir doktor.videoları da var.hastalarda nasıl uyguladığını gösteriyor.araştır nette bu konuda bayağı bilgi var.yalnız kitap çok zor bulunuor.
benim de yüksek lisans, doktora hayallerim vardı. ama bebişkom gelince buharlaşıp uçtular. evin işine zor yetişiom valla
merhaba canlarim..bugün rejimi bozdum ben ,,yedim valla misafirler vardi kacirdim da kacirdim..dolayisliyla demin tartildim 97.5 sim..yarim allah nasip ederse devam diyete ve yürüyüsüme...valla chipste yedim cikolata da,,ama yarin yeni bir gün....
canim kesinlikle kilonu göstermiyorsun ,cok daha zayif gözükyorsun kilondan masallahhbu arada bu enm yeni görüntüm ay üç gram versem 136lık halimle yeni halimin resmini koyuyorum ya yan yana, geleneği bozmayayım dedim
http://img715.imageshack.us/img715/5610/bs101742523191628.jpg
http://img707.imageshack.us/img707/3690/bs101402020235035.jpg
bu arada yirmi kiloyu tamamlayayım bi değişklik yapıp ara ara değişimi gösteren üç beş taneyi birarada sunacağım sizlere ehehee :)))olumunekankayizsmile
Regl döneminden dolayımı ödem oluşuyor sende..??yanılmıyorsam daha öncede yazmıştın çünkü..
Ben 10 küsur yıl, özel bir şirkette idari işlerde çalıştım..Malum çocukardan dolayı sorunlar yaşayınca mecburen ev hanımlığında kariyer yapıyorum..:))
Şu an bulunduğum durum hiiç bana göre değil aslında,üretememek,tek düze yaşam beni fazlasıyla üzüyor..
Ama hayat herzaman istediğimiz vermiyor bize..İyi yanı çocuklarımla birebir iligilenmem..herşeylerine şahit olmam..vs.vs.
Diyeceğim odurki, aşırı hassas oluşum,hem kariyer hemde çocuk olayını beceremedim..:))
Bebiş büyüyünce yaparsın..:)) Hastaydı bi ara oğlun iyileştimi canım.??
kıs naptın? daha dün normal yemek yemeye korkuyodun.klava:
kıs naptın? daha dün normal yemek yemeye korkuyodun.klava:
Haşlama etli bulgur bozdu maralcayı..:))
canım üzme kendini,sen çok kararlısın benim gibi değilsin...Kesin zayıflıycaksın...
Haşlama etli bulgur bozdu maralcayı..:))
canım üzme kendini,sen çok kararlısın benim gibi değilsin...Kesin zayıflıycaksın...
misafir vardi nefsime yenildim,,birde kilo veremeyince böyle sinirlendim sanirim yedim...ama yookk yarin basliycam yine insallah ...yedikten sonra insan pisman oluyor ya ama laf aramizda cikolatayi özlemisimkaydirigubbakcemile3
maralca sağol canım çok şükür zaten bir de göstersem iyicene bu boyla artık millet parmakla gösterirdi ben herhalde(
pregant canım valla ben de anlamadım ilk önce göbüşlerim ve yüzüm inceldi:)))
kızlar bir de ben bu göbüşlerime isim verdiydim büyük ağrı küçük ağrı diye:))) soona baktım rejimle küçüldüler şimdi daha çıkık olanına göbekcan diğerine de göbeksu diyorum, küçüldüler iyicene ya, insan oldular:))) biraz daha küçülsünler hayvan isimleri vericem şööle küçüklerinden, kedi falan:))))))
valla canımcım regller e düzensiz zaten biliyosun ama o dönemde artsa da bende biraz fazla ayakta urunca ödem başlıyo işin garibi gerçekten spor yapıp tepinince ödem olmuyo bende:))) du bakiiim yarın spora devam ediciim bi gün yapmadım davula döndüm gene:))
canımcım çalışmak, üretmek sadece iş hayatında olan bişi değil sen de ne güzel çocuklarını yetiştiriyosun hayallerini yaşatıyosun yaşatacaksın onlarda... ama etrafımda senin gibi ailesi için kariyerini bırakan ne kadar anne gördüysem hepsi aşırı hassas, fedakar, duygusal insanlar bir de asla ama asla önce kendilerini düşünmüyorlar daima başkalarının derdindeler. nacizane olarak demem o ki canımcım, çocuklarını yetiştirmek harika bir iş ama sakın deyim kendinden vazgeçme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?