Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

08:00 2 bardak ılık su 2 ceviz+5 fındık+3 kuru kayısı
kahvaltı: 1 kk b. peynir+1 yumurta+3 zeytin+2 dilim tam buğday unlu ekmek (haftada 2)
veya
2 kk b.peynir/kaşar peyniri++3 zeytn+2 dilim ekmek
domates salatalık maydanoz biber tere serbest istenildiği kadar
ara 4 bardak su 1 porsiyon meyve
öğle (yemek seçenekleri) bol salata 1 tatlı kaşığı yağ ilaveli tuz tercih edilmiyo
8 yk z.yağlı sebze+4 yk yoğurt+1 dilim ekmek
6 yk etli sebze+4 yk yoğurt+1 dilim ekmek
8 yk z.yağlı barbunya/baklagil+4 yk yoğurt+1 dilim ekmek
3 yumurta kadar et-köfte+4 yk yoğurt +1 dilim ekmek
2 etli biber/kabak dolma+4 yk yoğurt+1 dilim ekmek
8 yk bulgur pilavı / makarna + 4 yk yoğurt
1 but veyayarım göğüs + 4 yk yoğurt + 1 dilim ekmek
1 lahmacun + ayran
ara
1 tost veya 3 top dondurma (haftada 1) veya 4 yk yoğurt+2 porsiyon meyve
4 bardak su
akşam seçenekler (bol salata 1 tatlı kaşığı yağ ilaveli)

6 yk z.yağlı sebze+4 yk yoğurt+1 dilim ekmek
6 yk etli sebze+2 yk yoğurt+1 dilim ekmek
2 etli biber/kabak dolma+4 yk yoğurt
8 yk kurubaklagil +4 yk yoğurt+1 dilim ekmek
250gr balık+1 dilim ekmek
4 yk pilav+3 yumurta kadar et -tavuk-köfte (misafirlerde pilav 2 dilim ekmek değişimi olarak yenilir)
ara 22:00
2 yk yoğurt+1 kepekli galete+1 porsiyon meyve+2 bardak su

yoğurt vücut sıkılaştırma özelliği olduğundan her öğün var birde kasları güçlendirdiği için hergün 1 saat yürüyüş destekli biz yürüyüşe evde stepper desteği ile 1,5 saate çıkarıyoruz

Hoşgeldin canımmmmmmm çok özledimmmm seniiiiiii olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Ben kilo veremiyorum :gitme: mafoldumben senağlama

baharım hoşbulduuuummmm:))) ben de ösledim seni hemi de çoookkk:))) canımcım dur bakiim şimdi bu hafta mı veremedin geçen hafta vermiştin çünkü listeden hatırlıyorum daha dur bebeğim bu haftanın bitmesine çok var hem rejim yapıp almıyoruz ne güzel hiç veremeyip sonra birden verdiğimiz de olacakmış ileride kaygılanma sen spora da başlamışsın avatarı güzel arkidişim benim:))) vercez kiloları vercez vercez çıtır olcez daha kıs:)))zemuszemus

Ne güzel bir diyet listesi bu,ben de yararlanayım müsadenle sengözlerimebaksanab

Cümleten iyi geceler kızlaRR!!Ben uyuyayım artık ki sabah erken kalkayım bünyemi hızlandırayım :dance:

Seçilcim kardeşin kaç kilo..??

Bende yoğurdu arttırıcam artık..

Cümleten iyi geceler kızlaRR!!Ben uyuyayım artık ki sabah erken kalkayım bünyemi hızlandırayım :dance:

İyi geceler..

bugün
sabah
1 kk peynir
birkaç lokma fırında piişmiş sebze
domates
salatalık
1 dilim ekmek

ara
4 kayısı

öğlen
2 haşlanmış baget
2 minik kurabiye

ara
1 kase yoğurt
1 dilim börek

akşam
10 kaşık kabak yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
salata

ara
3 köfte
2 dilim karpuz

bugün 30 dakika yürüdüm, 25 dakika koştum.

hayırlı olsun canım. bence 40 dakika çok güzel bir başlangıç

Benim yediklerim...

Sabah: 2 dilim çavdar ekmek,yarım dilim peynir,3 zeytin,domates,salatalık,biber ve çay..

Ara:Kavun

Öğlenolu bir tabak patlıcan yemeği (etsiz),2 dilim çavdar ekmek,Domates,salatalık..

Ara: Magnum..

Akşam:1 Tost,çeyrek haşlanmış mısır,yeşilçay..

50 dk. leslie
60 ip atlama
60 mekik

Son düzenleme:
Bugün tartıldım,gördüğüm rakam korkunçtu..

Alıp başımı gidicem dağlara..:roflol: :roflol:

seçil uyudunmu yoksa..:)))

zeynep hoşgeldin,nasılsın..??

hoşbulduk Yenacığım.hastalıktan bahsetmek istemiyorum ama oldukça kötüyüm.hastaneye gidemedim.bankadan sevk de almıştım ama yürüyemiyorum.kalçamdaki ağrı beni yatağa yapıştırdı.annem sabah yüzüme bakıp ağladı.senin halin ne olacak diye.ben correg diyye bir yapıştırıcı var dişime onu sürüyorum.göziçin de damlalrım var.dr.önce ilaçlarını kullan olmazsa son çare cortizon iğnesi dedi.kemiklerin çok zayıf daha da etkilenmesin dedi.onunlada telefonla konuştum.
eşim zavallı beni böyle görünce sessizleşiyor.

çok güzel canım tebrik ederim.

ay çok geçmiş olsun ablacım ya:a015: Allah şifalar versin. Her şeyden önemlisi sağlık! Perşembe kandil gecesiymiş. Az önce öğrendim. Dua ediyorum inşallah iyileşirsiniz...

hoşgeldin canım. kaldığın yerden dewvam et.

geçmiş olsun canım ya. farketmemişim neden oluyordu o ağrılar? bel fıtığın mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…