Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok cnm uyumadım ama uyukluyorum:)) yediğin magnumda gözümden kaçmadı biz ne zaman yiyoruz beraber:) :icecream:

:)) Çok güzel bişey şu magnum yaw..Kızım ısrar etti yoksa ağzıma sürmem biliyorsun hehe...

Ahh canım yaa..Keşke bişeyler yapabilsek..hem hasta bakıyorsun hem sen hastasın..Annenin dediği gibi işin çok zor..allah sana güç ve şifa versin...:Saruboceq:

sağol carnivlale inşallah hepimiz sağlıkla zayıflarız.maralca ve seda1986 teşekkürler.
kızlar benim laptop sahibi gibi kafayı yedi.Yena senden alıntı yapıp yazmak istiyorum tombulkelebeğin alıntısı çıkıyor.birde ikide bir microsoft sorun bildiriyor.onun için pek alıntı yazamıyorumç.
yeni bir arkadaş daha gelmiş windof change hayırlı olsun.
Beyzus hala tatildemi?
Tursari bir selam ver..
Egedeniz16?
daha bir yığın tatil kaçağı var.Yasafatım da izine çıktı.,nşallah ankarada görüşeceğiz.

Zeynepçim aramıza yeni geldiğinde daha neşeliydin artık seni keyfisiz görüyorum...
Bir an önce iyileşirsin inşallah,eski haline dönersin..

Bir ara bir kitaptan bahsediyordun,buldunmu..??

BEYZUS eve çamaşır yıkamaya geldiğimde size yazarım diyordu ama heralde daha çamaşır kirletmediler..:roflol: :roflol:

Şaka bi yana özledik walla..opuyorumnanaktan

sağol pregant.yine aynı şey oldu.alıntı neden yapamıyorum.
canım daha evvel yazmıştım.bende eklenm romatizması var.bu gözüme aksedince perde iniyor.vücudum sürekli iltihap üretiyor.havalar çok yağışlı ve nemli olduğunda bana hayat yok.dişimdeki iltihap gözüme de etki ediyor.her sene aynı şey.perde açılmazsa cortizon iğnesi kullanıyorum.cortizon sürekli kullanıldığında kemiklerin yoğunluğu azalıyor.bu yüzden kalçamı ve bacağımı kaldıramıyorum.iki sene evvel 9 ay cortizon yüklendi.emeklilikte ve yatalak bir kocayla zor bir hayat.
şu lesliyle yürüyenlere çok imreniyorum.

evet Yena buldum okudum.tekrar okumam lazım.Matrixe hükmedin diye bir kitap.biraz Secret gibi.daha çok kuantum alanı çalışmalarıyla ilgili.yani tam bana göre.
haklısın eski neşem kalmadı.bazen sevdiklerin de olsa öyle negatif enerji üretiyorlar ki sana yaşayacak alan kalmıyor.

carnivale nasıl geçti tatilin..??
Tatil sonrası normal yaşam hele hele işbaşı çok zor olur diimi,ben nefret ederdim çünkü..

carnivale nasıl geçti tatilin..??
Tatil sonrası normal yaşam hele hele işbaşı çok zor olur diimi,ben nefret ederdim çünkü..

canım ayın 12sinde on beş günlük izin sürem doluyor o zamana kadar iş düşüncesine alışmam lazım ben de hiç sevmiyorum ara verip geri dönmeyi şimdi ortama adapte olmak gerekecek yeniden ( tatilim harikaydı canım bol bol yüzdüm rejim bozdum toparladım falan ama bugün tartıya çıkınca çok mutlu oldum yalnız o kadar otobüs artı evde de temizlik yapınca gene bilekler şişmeye başladı :))) ödemler dönmesin de geri amaniiiinnnn:))) bu arada sen ne işte çalışıyordun önceden canım?

Haklısın canım..seni anlıyorum..hele hele büyük bir sorumluluğunda varsa..
Kendine dikkat et lütfen..Hayata bir kez geliyoruz..

Okuduğun kitaplar ilginç olmalı,sana artısı nedir,bakış açına ne gibi farklılığı oluyor öğrenebilirmiyim..
Belki bende okumak isterim..:)

kızlar bu matrixe hükmedin denilen kitabı okuyun.iki nokta tekniği diye bir şey var.hem sağlık hem de günlük hayatınıza uyguluyorsunuz.mesela geçmişte zayıf olduğunuz an var.önce şu anki kilolu halınızı ilk nokta diye tespit edin.zayıf halinizi ikinci nokta diye belirleyin.aradaki alan kuantum alanı,morfolojil alan yada sıfır noktası.ben buna dileklerin gerçekleştiği alan diyorum.şimdi zihin gözünüzde iki noktayı birleştirin.ama tıpkı mıknatıs gibi çekimi hissedin.ve olduğunu düşünün.serbest bırakın.
ben kendimi hazrılıyorum.iki noktayı buluyorum.tam birleştireceğim, annem hala bu saçma sapan şeylere mi kafayı takıyorsun diyor...benim bütün enerji sıfır

çok geçmiş olsun canım ya. ya annemde aylardır bacağındaki ağrılardan şikayet ediyor. ona bel fıtığı demişler. senin dediklerine benzer şeyler yaşıyor. çok acı çekiyor. seni anlıyorum canım. ne ilginç bişiymiş. ya var ya herkes dertli. kime dokunsak içimiz acıyor. çok üzüldüm canım inanki. :teselli:

neeeeeey? olsun canım afiyet olsun. bidaa yemezsinhihoyyyt

ay canım sorma krizlere girdim hayır fzla sevmem de... sabahın köründe kalktım hamile kadınlar gibi iki dilim vienetta yedim. kendi kenimi şaşırtabiliyorum halen ben:)))) ama yola evam naapalım iki vienettaya satmam bu diyeti!!!:)))))))))))

alala. o nasıl şeymiş öle şaşı bak şaşır gibi :) kötü bi bbenzetme oldu ama benim çok ilgimi çeker böle gizemli şeyler. sıkıcı bir kitap değilse ben okumak isterim valla.

sabah yediysen bişey olmas şekerccim üzülme. sen telafi edersin a.s

Regl döneminden dolayımı ödem oluşuyor sende..??yanılmıyorsam daha öncede yazmıştın çünkü..

Ben 10 küsur yıl, özel bir şirkette idari işlerde çalıştım..Malum çocukardan dolayı sorunlar yaşayınca mecburen ev hanımlığında kariyer yapıyorum..:))

Şu an bulunduğum durum hiiç bana göre değil aslında,üretememek,tek düze yaşam beni fazlasıyla üzüyor..
Ama hayat herzaman istediğimiz vermiyor bize..İyi yanı çocuklarımla birebir iligilenmem..herşeylerine şahit olmam..vs.vs.

Diyeceğim odurki, aşırı hassas oluşum,hem kariyer hemde çocuk olayını beceremedim..:))

benim de yüksek lisans, doktora hayallerim vardı. ama bebişkom gelince buharlaşıp uçtular. evin işine zor yetişiom valla

pregant alemsin.gizemli değil.safir yayınlarından çıkan richard barletin bir kitabı.adam bu konuda seminer veren bir doktor.videoları da var.hastalarda nasıl uyguladığını gösteriyor.araştır nette bu konuda bayağı bilgi var.yalnız kitap çok zor bulunuor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…