Carnivale, valla çok farketmiş.seni ve azmini kutlarım.hergün biraz daha hedfine yaklaşıyorsun.
darısı hepimizin başına
maralca sağol canım çok şükür zaten bir de göstersem iyicene bu boyla artık millet parmakla gösterirdi ben herhalde(
pregant canım valla ben de anlamadım ilk önce göbüşlerim ve yüzüm inceldi:)))
kızlar bir de ben bu göbüşlerime isim verdiydim büyük ağrı küçük ağrı diye:))) soona baktım rejimle küçüldüler şimdi daha çıkık olanına göbekcan diğerine de göbeksu diyorum, küçüldüler iyicene ya, insan oldular:))) biraz daha küçülsünler hayvan isimleri vericem şööle küçüklerinden, kedi falan:))))))
kizlar bir kac güne kadar yatili misafirlemimiz gelicek bir ayligina ,,ben ozmaan ne yapicam asil,iki üc cesit yemek piscek ,aburu zuburu olucak,,ne yapicamm simdiden bunu düsünüyorum..
börekler pastalar kekler tatlilar kisirlar offff
sevgili Yena,hiçbir şey için geç değil.yapılması gerekeni yapmışsın.en iyi yatırım insana olan yatırımdır.sen çocuklarının yanında olarak en iyisini yapmışsın.bundan sonra onlar büyüyünce yapacak şeyler bulursun.
kıs zaten bunlar bizim bir numaralı düşmanımıs
allah iyliini versin :)) vala göbeeme isim vermek hiç aklıma gelmemişti :) ama göbek en son kaybolan bişeydir. helal olsun. mekik mi çektin?
yandiiim ben yandiimm bakalim nasil sabredicem..eskiden sekiz sene evvel cok iradeliydim ya,misaffirlige giderdik bir tatli kasigi kisir al bari derlerdi de ASLA HAYIRR DERDIM VE YEMEZDIM..nasil yapiyormusun hayranim ozamanki halime....kizlar bir iki gündür mütis istahim var ya canim hep birseyler istiyor suanda pizza istiyrum ,firina atilcaklardan var evde valla utanmasam yerim..ayy cildircam ya ..benim bir yengem var gece kalkip helva,cikolata bitiriyor ama kadin 57 kilo....gelde cildirma..
yandiiim ben yandiimm bakalim nasil sabredicem..eskiden sekiz sene evvel cok iradeliydim ya,misaffirlige giderdik bir tatli kasigi kisir al bari derlerdi de ASLA HAYIRR DERDIM VE YEMEZDIM..nasil yapiyormusun hayranim ozamanki halime....kizlar bir iki gündür mütis istahim var ya canim hep birseyler istiyor suanda pizza istiyrum ,firina atilcaklardan var evde valla utanmasam yerim..ayy cildircam ya ..benim bir yengem var gece kalkip helva,cikolata bitiriyor ama kadin 57 kilo....gelde cildirma..
canım daha dur gelin etcez damat etcez yuvadan uçup gitcekler inşallah:)))) canım mekik çektim yürüdüm yüzdüm kardiyo yaptım salonda bir de ısınma hareketleri için bende bir cd var bir saat falan sürüyor adamın çalışmadık kasını bırakmıyor onu yaptım tabi bunların hepsini aynı gün yapmadım:))) canım o gün neyi isterse ama her gün spor yapıyorum istisnasız ve neyi yaparsam yapayım minimum bir saat maksimumu iki buçuk saate çıktım bugüne kadar eskiden sporcu olduğum için kiloya rağmen iyi spor yapabiliyorum neyse ki... salondaki hocanın ilk günümden sonraki şokunu anlatamam adam bana habire siz şööle yapın aman yorulursanız oturun vs. vs. konuşup durdu ben başlayınca da şoka girdi tabi ben de aynadaki zıplayan hipopotam görüntüme bakıp şoka girdim o ayrı(
canım daha dur gelin etcez damat etcez yuvadan uçup gitcekler inşallah:)))) canım mekik çektim yürüdüm yüzdüm kardiyo yaptım salonda bir de ısınma hareketleri için bende bir cd var bir saat falan sürüyor adamın çalışmadık kasını bırakmıyor onu yaptım tabi bunların hepsini aynı gün yapmadım:))) canım o gün neyi isterse ama her gün spor yapıyorum istisnasız ve neyi yaparsam yapayım minimum bir saat maksimumu iki buçuk saate çıktım bugüne kadar eskiden sporcu olduğum için kiloya rağmen iyi spor yapabiliyorum neyse ki... salondaki hocanın ilk günümden sonraki şokunu anlatamam adam bana habire siz şööle yapın aman yorulursanız oturun vs. vs. konuşup durdu ben başlayınca da şoka girdi tabi ben de aynadaki zıplayan hipopotam görüntüme bakıp şoka girdim o ayrı(
aslında var ya en doğrusu böle şeyleri hiç ağzına sürmemek. insan tadına bakınca yemek istiyo hepsini. valla benim canım da dondurma istiyo. hem de buzlukta var. geeel beni yeeeee diyo ama mutfağa girmiyorum inadına. kararlıyım bu ğperşembe sabahı en az 1100 gram vericem. veremezsem tüü bana :tomato:
kendimden örnek vereyim.12 sene çok büyük bir bankanın genel müdürlüğünnde bilgi işlem operatörü olarak izmir de dahil bir çok şehirde şubelere gidip bilgisayar öğrettim.ikinci müdür olarqak atanacakken oğlumun yuvadan yalnız eve gelmesi beni çok önemli bir yol ayırımına getirdi.ya oğlum ya kariyer.ben oğlumu seçim keskin bir u dönüşü yapıp santral elemanı olarak devam ettim.yarım gün çalıştım.aynı bankada .herkes bana aptal gözüyle baktı.ama bugün kendimle gurur duyuyorum.oğlum eve geldiğinde onu karşılayan bir anne buluyordu.
kendimden örnek vereyim.12 sene çok büyük bir bankanın genel müdürlüğünnde bilgi işlem operatörü olarak izmir de dahil bir çok şehirde şubelere gidip bilgisayar öğrettim.ikinci müdür olarqak atanacakken oğlumun yuvadan yalnız eve gelmesi beni çok önemli bir yol ayırımına getirdi.ya oğlum ya kariyer.ben oğlumu seçim keskin bir u dönüşü yapıp santral elemanı olarak devam ettim.yarım gün çalıştım.aynı bankada .herkes bana aptal gözüyle baktı.ama bugün kendimle gurur duyuyorum.oğlum eve geldiğinde onu karşılayan bir anne buluyordu.
:roflol: :roflol: canım gelişme dönemindedirler onlar boy atcak demekki gıdayı kes:))))
Eskiden sporcu olman büyük avantaj,bizden çok daha şanslısın..Çünkü eritmediysen eğer kas yapın bizden daha fazla ve daha hızlı zayıflarsın..
Haksızlık bu olmaz..Demek salondaki hoca şoka girdi..tabii korkmuştur bişey olucak diye sana..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?