Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bir kac güne kadar yatili misafirlemimiz gelicek bir ayligina ,,ben ozmaan ne yapicam asil,iki üc cesit yemek piscek ,aburu zuburu olucak,,ne yapicamm simdiden bunu düsünüyorum..

Carnivale, valla çok farketmiş.seni ve azmini kutlarım.hergün biraz daha hedfine yaklaşıyorsun.
darısı hepimizin başına

ablacım sağolasın:))))) hepimizin şööle incecik olabilmesini o kadar çok istiyorum ki... senin kemik problemlerin için de kilo vermen çok önemli ama işte hem kortizol hem hareketsizlik zor olcak ama imkansız değil... tekrar ediyorum buzdolabımın üstündeki atasözünü : özgürlük onu her gün yeniden hak edenindir( çabalamak düşüyor insanın payına bu dünyada işte kimi sağlık kimi para kimi aile şu bu dert bitmiyor ki Allah daha kötülerinden, zorlarından korusun hepimizi... bazen hayat adamı yere seriyor kalkacak derman olmuyor insanda ama her gecenin ardından sabah oluyor işte... inşallah nice sabahlar görürüz gecesi olmayan(

Ne güzel küçülüyor demek,benimki uzadıkça uzuyor..:roflol: :roflol:

kizlar bir kac güne kadar yatili misafirlemimiz gelicek bir ayligina ,,ben ozmaan ne yapicam asil,iki üc cesit yemek piscek ,aburu zuburu olucak,,ne yapicamm simdiden bunu düsünüyorum..

işte o çok zor. karşında millet tıkınırken diyet yapmak işkence gibi.

zeynepçim ne güzel söyledin,haklısın valla...

kıs zaten bunlar bizim bir numaralı düşmanımıs

yandiiim ben yandiimm bakalim nasil sabredicem..eskiden sekiz sene evvel cok iradeliydim ya,misaffirlige giderdik bir tatli kasigi kisir al bari derlerdi de ASLA HAYIRR DERDIM VE YEMEZDIM..nasil yapiyormusun hayranim ozamanki halime....kizlar bir iki gündür mütis istahim var ya canim hep birseyler istiyor suanda pizza istiyrum ,firina atilcaklardan var evde valla utanmasam yerim..ayy cildircam ya ..benim bir yengem var gece kalkip helva,cikolata bitiriyor ama kadin 57 kilo....gelde cildirma..

allah iyliini versin :)) vala göbeeme isim vermek hiç aklıma gelmemişti :) ama göbek en son kaybolan bişeydir. helal olsun. mekik mi çektin?

canım daha dur gelin etcez damat etcez yuvadan uçup gitcekler inşallah:)))) canım mekik çektim yürüdüm yüzdüm kardiyo yaptım salonda bir de ısınma hareketleri için bende bir cd var bir saat falan sürüyor adamın çalışmadık kasını bırakmıyor onu yaptım tabi bunların hepsini aynı gün yapmadım:))) canım o gün neyi isterse ama her gün spor yapıyorum istisnasız ve neyi yaparsam yapayım minimum bir saat maksimumu iki buçuk saate çıktım bugüne kadar eskiden sporcu olduğum için kiloya rağmen iyi spor yapabiliyorum neyse ki... salondaki hocanın ilk günümden sonraki şokunu anlatamam adam bana habire siz şööle yapın aman yorulursanız oturun vs. vs. konuşup durdu ben başlayınca da şoka girdi tabi ben de aynadaki zıplayan hipopotam görüntüme bakıp şoka girdim o ayrı(

kendimden örnek vereyim.12 sene çok büyük bir bankanın genel müdürlüğünnde bilgi işlem operatörü olarak izmir de dahil bir çok şehirde şubelere gidip bilgisayar öğrettim.ikinci müdür olarqak atanacakken oğlumun yuvadan yalnız eve gelmesi beni çok önemli bir yol ayırımına getirdi.ya oğlum ya kariyer.ben oğlumu seçim keskin bir u dönüşü yapıp santral elemanı olarak devam ettim.yarım gün çalıştım.aynı bankada .herkes bana aptal gözüyle baktı.ama bugün kendimle gurur duyuyorum.oğlum eve geldiğinde onu karşılayan bir anne buluyordu.

aslında var ya en doğrusu böle şeyleri hiç ağzına sürmemek. insan tadına bakınca yemek istiyo hepsini. valla benim canım da dondurma istiyo. hem de buzlukta var. geeel beni yeeeee diyo ama mutfağa girmiyorum inadına. kararlıyım bu ğperşembe sabahı en az 1100 gram vericem. veremezsem tüü bana :tomato:

canım kilo vereceksindir bünyenin oyunu o sakın yeme leblebi falan bulundur yanında şimdi tutarsan acaip verirsin bu arada yeyip de almayanlardan bahsetme lütfen gece gece ay üç dilek hakkım olsa biri bu olurdu herhalde:)):roflol:

Eskiden sporcu olman büyük avantaj,bizden çok daha şanslısın..Çünkü eritmediysen eğer kas yapın bizden daha fazla ve daha hızlı zayıflarsın..
Haksızlık bu olmaz..Demek salondaki hoca şoka girdi..tabii korkmuştur bişey olucak diye sana..:)))

kız gece gece güldürdün beni :))) benim mide yok ama doğum göbeğim var hala. şööle bi avuç kadar var. benimkini gelin etmeye hazırım da. damat yok ortada. mekik de çekiom ama beni bırakmıo. eskiden ne sporu yapıyodun?

işte buuu işte buuu işte buuuuu:))))olumunekankayizsmile

bu çok çok büyük bir fedakarlık canım. helal olsun. işte ''anne'' bu!! umarım oğlundan ömür boyu vefa görürsün.

Canımsın yaaa..Zaten önemli olan senin ne hissetmen..opuyorumnanaktan.

canım o kadar olsun be yeaa 136yı gördüm ben tartımda ay şaka gibi avantajım olmasa bir yüzyılda falan verirdim herhalde:)))) hoca korkmamı bacım ben korktum bi önce, emin olamadım malum her şey olması gerkenin iki katı organlar da ona göre çalışıyo( kaslar erimedi bu arada 136 kiloyu taşıyan kaldıran hoplatan bacak kol sırt yan döş vs..:))) yok olmaz güçlenir biz daha güçlüyüz zayıflara göre valla bak denedim ordan biliyorum:))))):roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…