Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Var öyle bazı salaklar, takma sen maralca..diyet ve kıyafetden başka konu bulamayan bom boş insanlar...

amanin. bu kadar hormon hücumu ne böle. biz kadınlar çok şanssızız ya. hormonlar herşeyi mafediyo. adet oluyoz, doğuruyoz, menapoza girioz. bu bünye nasıl dayansın

kizlar annem hep ah su kiz evlensin yuva kursun der hep..abiymde herseferinde giciklik yapar gibi ,yoo ilk basda zayiflamasi lazim tabii basarabilirse,,siskoyu kim ne yapsin sismani kim ister gibi cirkin yakistirmalarda bulunuyor amanin okadar sinir oluyorum ki...sanki kilolular hic koca bulamiyormus gibi...

insanin en yakini zaten basliyor kiriciliklarla malesef ,,ama günlerini göstercez allahin izniyle dimi canlarim?Şeniz

şu hayatta herkesin bir kısmeti vardır. hem hep böle kalıcak değilsin ya

ay evet ya. onlar sündürüyo valla. benim oğlan 16 aylık, memi memi diye dolanıyo gece gündüz. millet kes memeden diyor ama karar veremiyorum. sen nasıl karar verdin? ve nasıl ayırdın?

Yok denecek kadar azalmıştı sütüm,birde gece sürekli memede kalmak istiyordu,bin defa falan uyanıyordum heralde..Aslında 2 yaşına kadar emzirmekti düşüncem ama dediğim gibi bağımlı olunca beni zorladı bayağı...19 aylıkken birden bıraktım..Korktuğum kadar zorlanmadım ama kısa sürede unuttu..Ama üzücü bir durum,bi ton ağlamıştım sütten kestim diye..:)))

amanin. bu kadar hormon hücumu ne böle. biz kadınlar çok şanssızız ya. hormonlar herşeyi mafediyo. adet oluyoz, doğuruyoz, menapoza girioz. bu bünye nasıl dayansın

ööle ya sen benim şoku düşün üç yılda kırk kilo aldım ben o yaşta(( valla üç dilek hakkım olsa ikincisi erkek olmak olurdu herhalde ehehehee:)))

ayy ben de çok duygusal bakıyorum bu olaya. sütüm çok az ama bebe bağımlı. psikolojik olarak rahatlıyo emince. iştahına engel olmuyor. ama gece dediğin gibi çok uyanıyor ve ağzından memeyi çekince uyanıyyo. ağlıyo memii

Geçmiş olsun canım yaa...yok yokmuş sende..
Böbrek üstü bezlerindeki problem devam ediyormu.??

canlarim sizlere doyum olmuyor ama ben artikin cikiyorum..hepinizi öpppppp iyi geceler canlarim..sizleri seviyorum

Benim uyumam lazım...Sabahın köründe oğlum mesaiye gider gibi uyanıyor..
Babasını işe geçiriyor hergün..:))

ıyi geceler Allah rahatlık versin hepinize...

erkeklerde hormon problemleri olmuyo zaten çok fazla yani bi doğursam artık bilemiyorum otuz yılda toplarım kendimi herhalde:)))) yş şimdi 28 canım bizden geçtiiiiii profesyonel spor falan:)))))))))

ay olur mu asıl şimdi başlıyo spor hayatı. ben bugün düşündüm de. hatta babama kızdım niye beni küçükken bi spora yazdırmadın dedim. yani koşucu olmayı çok isterdim. küçükken judo yapıyordum ama bıraktım. ben hayatımda ilk kez 28 yaşımda başladım koşmaya. bence hiçbişey için geç değil

Geçmiş olsun canım yaa...yok yokmuş sende..
Böbrek üstü bezlerindeki problem devam ediyormu.??

sağol canımcım ben artık test de yaptırmıyorum rejime başlayalı beri benimki tm devrimci bir karar oldu yani:)))) ama en son böbrek üstü normaldi hipofiz yumurtalık anormal tiroid normal böyleydi yani en son ama sanırım her şey düzeliyor regl oluyorum vs. kilo vermeden önce altı ay regl olmadığım olurdu şimdi iki ay aradan sonra regl oldum:)) bakalım bi yetmiş olursam artık o zaman bakcaz hormonlara amanin sayıya bak yetmiş!!!!:)))))))))))

:)))) inşallah canım iyice zayıflayalım hareket kabiliyetimiz artsın asla bırakmıycam sporu zaten bu arada judoya dönsen süper olur harika bi spor

kızlar ben de yatar yarın bi de arkadaşlarımı ağırlayacağım:)))) erkenden pasta börek yapacam yiyemeyeceklerimden:))) herkese iyi gecelerrrrrrrrr aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…