Tatilimin son demlerindeyim yarın son günümüz on gün ne ara geçtiGünaydın ❤
Nasılsınız hatunlar? Neler yapıyosunuz?
@eboe
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
malipina
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
@Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@musluk suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
@basbelasiyim
60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
@Natsume
@Davina
İkisi peş peşe diye öyle geliyor canım biraz büyüdüklerinde rahat bir nefes alacaksın bende de şu an düşük yapmasaydım tam bu haftalarda bebeğimi kucağıma alacaktım düşüncesi var sürekliKöydeyim bende yusufcuk var onu izliyorum. Hayattan hic bir beklentim kalmamis. Cocuklari neden dogurdum diye kendimi sorguluyorum
Yemek yiyorumGünaydın ❤
Nasılsınız hatunlar? Neler yapıyosunuz?
@eboe
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
malipina
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
@Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@musluk suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
@basbelasiyim
60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
@Natsume
@Davina
ayıptır söylemesi akşam yemeğinde köfte, patates, biber kızartma vardı domates sos ile. 4 köfte, 1 servis kaşığı patates, 1,5 yk biber, domates sos, 3-4 yk yoğurt, bol salata ve 1 parça çiçek ekmek yedim. bari ekmeği yemeseydimBende boğulurcasına yiyorum bazen bazen de hemen tıkanıyorum ruh hali desen düzelmiyor beden ayrı sıkıntıda allah kolaylık versin hepimize.
Yorgunluk yıpranmışlık o yüzden bu sorgulamalarKöydeyim bende yusufcuk var onu izliyorum. Hayattan hic bir beklentim kalmamis. Cocuklari neden dogurdum diye kendimi sorguluyorum
Bonusum dün tartıldım 88 ciktimtüm yaşam enerjim çekilmiş gibiyim motive olamıyorum
Bide yüz ile boyun göğüs kismimda sivilce gibi küçük kizariklar çıktı memleketten gelince oldu sicaktan galiba terliyorum haliyle yaniyo sonra
Eczaneye soracağım ne iyi gelir diye
Randevu yok
İyi olmaya çalışıyoruz halimize şükür
Sen nasılsın ne yapıyorsun
Her zaman yerin var burda biliyosuniyi akşamlar kızlar. ben bu aralar çok yoğunum ve çok yoruluyorum. yangınlar da malum çok moral bozuyor. bu bir iki hafta gelemeyebilirim bilginiz olsun. çok vakit ayıramıyorum. birkaç hafta kilo bildiremeyebilirim.
Denedim fayda etmediSıcaktan olur tabi bepanten tarzı bişey denedin mi?
Çam sakura var ya orda randevusuz gidiliyo ama çok bekliyosun yani biz beklemiştik cildiye için
Napim abla koşturuyoruz
İnşallah canım hayırlısı olsun güzel haberlerini de duyacağızKızlar kismetse persembe tüp bebek tedavim basliyacak regl oldum sabah arayip randevu saatimi alacagim inş hakkimda hayırlısı olur
Hakkınızda hayırlısı olsun Allah emeklerinizi boşa çıkarmasınKızlar kismetse persembe tüp bebek tedavim basliyacak regl oldum sabah arayip randevu saatimi alacagim inş hakkimda hayırlısı olur
inşallahKızlar kismetse persembe tüp bebek tedavim basliyacak regl oldum sabah arayip randevu saatimi alacagim inş hakkimda hayırlısı olur
Cok sevindim hayırlısı ile kavus inşallahKızlar kismetse persembe tüp bebek tedavim basliyacak regl oldum sabah arayip randevu saatimi alacagim inş hakkimda hayırlısı olur
Aslinda şuan onlari boyle pislik dolu bir dunyaya getirdigim icin sorgulamadayim. İnşallah rabbim sizlere de nasip etsin. Olmasi yara, varlığıda hep bir telaş. Dunya oyle bir yer oldu ki nasil yasayacagiz cidden düşünüyorum. Pandemi, terörizm, ulkeler arasi savaslar, tacizler, tecavuzler.İkisi peş peşe diye öyle geliyor canım biraz büyüdüklerinde rahat bir nefes alacaksın bende de şu an düşük yapmasaydım tam bu haftalarda bebeğimi kucağıma alacaktım düşüncesi var sürekliama tatile çıktık yine bir başımıza küçük çocuklara bakıp iç geçiriyoruz bizim de olur mu diye herkesin farklı sıkıntısı oluyor ama zaman her şeyin ilacı kendini yıpratma
O konuda çok haklısın bazen bende düşünüyorum çocuk istiyoruz ama geleceği dünyaya bak dediğin gibi tam bir pislik hele kız çocukları içi yanıyor insanın haberleri duydukça her gün başka bir musibet içimizde umut kalmadı Allah çocuklarımızın hepsine güzel kaderler yazsın kötülüklerden kötülerden korusunAslinda şuan onlari boyle pislik dolu bir dunyaya getirdigim icin sorgulamadayim. İnşallah rabbim sizlere de nasip etsin. Olmasi yara, varlığıda hep bir telaş. Dunya oyle bir yer oldu ki nasil yasayacagiz cidden düşünüyorum. Pandemi, terörizm, ulkeler arasi savaslar, tacizler, tecavuzler.
Nefes alamiyorum dusununce
O konuda çok haklısın bazen bende düşünüyorum çocuk istiyoruz ama geleceği dünyaya bak dediğin gibi tam bir pislik hele kız çocukları içi yanıyor insanın haberleri duydukça her gün başka bir musibet içimizde umut kalmadı Allah çocuklarımızın hepsine güzel kaderler yazsın kötülüklerden kötülerden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?