Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatilimin son demlerindeyim yarın son günümüz on gün ne ara geçti kiloları almış boğazı açılmış bir halde geri dönüyorum hemen acil diyete başlamam lazım

Şöyle de bir resim bırakayım buraya

Eklentiler

• AFD03B87-EE47-4241-AB85-A81C95A3F803.webp
    100,6 KB · Görüntüleme: 34
Köydeyim bende yusufcuk var onu izliyorum. Hayattan hic bir beklentim kalmamis. Cocuklari neden dogurdum diye kendimi sorguluyorum
İkisi peş peşe diye öyle geliyor canım biraz büyüdüklerinde rahat bir nefes alacaksın bende de şu an düşük yapmasaydım tam bu haftalarda bebeğimi kucağıma alacaktım düşüncesi var sürekliama tatile çıktık yine bir başımıza küçük çocuklara bakıp iç geçiriyoruz bizim de olur mu diye herkesin farklı sıkıntısı oluyor ama zaman her şeyin ilacı kendini yıpratma

Bende boğulurcasına yiyorum bazen bazen de hemen tıkanıyorum ruh hali desen düzelmiyor beden ayrı sıkıntıda allah kolaylık versin hepimize.
ayıptır söylemesi akşam yemeğinde köfte, patates, biber kızartma vardı domates sos ile. 4 köfte, 1 servis kaşığı patates, 1,5 yk biber, domates sos, 3-4 yk yoğurt, bol salata ve 1 parça çiçek ekmek yedim. bari ekmeği yemeseydim dur durak bilmiyoruz stres altındayken

Sıcaktan olur tabi bepanten tarzı bişey denedin mi?

Çam sakura var ya orda randevusuz gidiliyo ama çok bekliyosun yani biz beklemiştik cildiye için

İyi olmaya çalışıyoruz halimize şükür
Sen nasılsın ne yapıyorsun

Napim abla koşturuyoruz

Sıcaktan olur tabi bepanten tarzı bişey denedin mi?

Çam sakura var ya orda randevusuz gidiliyo ama çok bekliyosun yani biz beklemiştik cildiye için

Napim abla koşturuyoruz
Denedim fayda etmedi
Eczaciya danıştım kaşıntı yapmadigini soyledim antibiyotik tarzi bi merhem verdi 5gun kullan birak dedi ins fayda eder etmezse giderim artık

Kızlar kismetse persembe tüp bebek tedavim basliyacak regl oldum sabah arayip randevu saatimi alacagim inş hakkimda hayırlısı olur
inşallah Rabb'im nasip etsin sağlıkla bir evlat versin rabbim inşallah hayırlı sevinçli haberlerle buraya gelirsin

Aslinda şuan onlari boyle pislik dolu bir dunyaya getirdigim icin sorgulamadayim. İnşallah rabbim sizlere de nasip etsin. Olmasi yara, varlığıda hep bir telaş. Dunya oyle bir yer oldu ki nasil yasayacagiz cidden düşünüyorum. Pandemi, terörizm, ulkeler arasi savaslar, tacizler, tecavuzler.
Nefes alamiyorum dusununce

O konuda çok haklısın bazen bende düşünüyorum çocuk istiyoruz ama geleceği dünyaya bak dediğin gibi tam bir pislik hele kız çocukları içi yanıyor insanın haberleri duydukça her gün başka bir musibet içimizde umut kalmadı Allah çocuklarımızın hepsine güzel kaderler yazsın kötülüklerden kötülerden korusun

Amin inşallah. Daha önce hiç bu kadar anksiyetemin arttığını görmemiştim. Her an diken uzerindeyim. Suan uyumam lazim uyuyamiyorum. Gunduz sürekli kendime iş buluyorum. Yoksa beynim boşta kalinca dusunmekten kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…