Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menüm
Sabah
İki kaşık menemen
6 7 zeytin
İki dilim lor peyniri
Salatalık domates
Bi tarlı kaşığı tahin pekmez

Öğlen
2 servis kaşığı tavuklu bulgur pilavı
2 kaşık salata
Ayran
İşten geldim bi dondurma yedim
Akşam
Bi biber dolması
Bi tabaktan az kıymalı patlıcan yoğurtlama
Su 3
7200 küsür adım atmışım bi de kayıt dışı olanlar var onlar da 3 4 bin eder
Bu kadar

Bonus videoyu anca şimdi izleyebildim.izleyince iyice yattı kafama.en son 8den sonra yemeyin diyo.ben de iki üç gündür 8de bitiyo yemek faslı mecburen.önğmğzdeki hafta 5 buçuk gibi yemek molamız o yüzden daha iyi olur benim için.
Kilo verdirir mi bilmem ama 3 4 gündür kendimde gözlemlediğim sabah yorgun dayak yemiş gibi uyanmıyorum,baya dinç kalkıyorum .midem boş ama gayet enerjiğim.ilginç

Sabah ne zaman yiycen peki

Sabah ne zaman yiycen peki
Sen sabaha niye taktın bu kadar geç yerim büyük ihtimal 10 11 gibi.sabah çalışırken pek uyamıyorum, kahvaltı saati belli çünkü 8 buçuğa kadar kahvaltı faslının bitmesi lazım.akşam eve gelince de yemek yetişmiyo mecbur geç yiyorum.yani sabahçıyken 12 12buçuk saat oruç oluyo.ama akşamcı çalıştığımda 14 15 saat rahat rahat tamamlayabiliyorum orucu

malipina mali bende çok kötü kalkıyorum sabahları işlere bile hemen başlayamıyorum beslenmeyle çok ilgisi var tabi
Öyleymiş sanırım.ben de normalde uyanmakta zorlanırım sanki biri omuzlarıma yükleniyomış gibi yataktan kalkamam kalksam da heryerim ağrır.yani geç vakitte sürekli bişeyler yiyip içince vücut uykudayken bile sindirimle uğraştığı için sabah da yorgun kalkıyo bi yerde okumuştum bunu.bi rahat vermiyoruz yani vücudumuza anladığım kadarıyla ,biz uyuyoruz ama organlar mesaiye devam ediyo dinlenemiyo

Yaptığından güzel sonuç al istiyorum ondan merak ettim kuzum. 12 saat bile çok çok iyi zaten kötü beslenmekten

Yaptığından güzel sonuç al istiyorum ondan merak ettim kuzum. 12 saat bile çok çok iyi zaten kötü beslenmekten
İnşallah kuzum.bi bu kaldı denemediğimiz bunu da deniyek ne kaybederiz.benim amacım akşam tıkınmalarını bırakmak.yoksa gündüz canım çikilat dondurma falan çekerse yiyorum.beni biliyon ne kadar sıkarsam o kadar zincirimden boşanırcasına yiyorum.mahrum kalırsam aklım da aburcuburda kalıyo amaan diyip saldırıyorum

Gündüz marketten mi yiyon ulan tabi herşey elinin altında

Gündüz marketten mi yiyon ulan tabi herşey elinin altında
Yok kız evde var dondurma piskevit falan .ama markette çalışmanın avantajları da yok değil hani ona bakarsan tepsi tepsi baklava kadayıf var yanımdaki dolaplarda ama kaç zaman var yemiyom Allah şahit

Bende boğulurcasına yiyorum bazen bazen de hemen tıkanıyorum ruh hali desen düzelmiyor beden ayrı sıkıntıda allah kolaylık versin hepimize.
Amin, yeme bağımlılığı çok zor gerçekten.yani bunun sigara alkol bağımlılığından hiç bi farkı yok

halâ da devam ediyor
Bugün bodruma geldim yalıçiftlik tarafına gitmiştik meğer bugün yangın o tarafa da sıçramış biz dönüş yolundayken yangını söndürmüşlerdi o yanmış ormanları görmek insanın içini parçalıyor insanlar uğraşıyorlar didiniyorlar ne bileyim çok acı ya daha da sürüyor ne kadar daha sürecek belli değil

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun Allah sizlere sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…