Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eveet ben de aynı şeye çok sinir olurum..Kız 36-38 beden giyiyor diyor çok şişmanım,kilo kilo almışım nasıl vereceğim bu kiloyu,benm verecek iki kilom kalsın tekk boshayallersmile

Geçmiş olsun carnivale,nasıl hormonmuş seninkiler de,hepsi anormal..Allah şifa versin..

selam kızlar dip köşe temizliğe giriştim bugün acayip yoruldum :2:
bugünki menüm
sabah çeyrek simit 2 zeytin 1 yumurta

ara yok..

öğle yarım kase çorba 5 kaşık taze fasulye 1 brdk ayran

akşamada ızgara köfte yapıcam hihoyyyt

Selam millet,

yağmurgözlü nasılsın canım,görünmüyordun bi kaçgündür..
yenam tşkler iiyim şeker...iyice cozuttuğum için yüzüm yoktu gelmeye...:) neyse bugün toparlandım...sen nasılsın canım...
Eveet ben de aynı şeye çok sinir olurum..Kız 36-38 beden giyiyor diyor çok şişmanım,kilo kilo almışım nasıl vereceğim bu kiloyu,benm verecek iki kilom kalsın tekk boshayallersmile

bencede çok sinir bozucu..alsanaalsanasmile

3 ayda 30 kilo olayı ne anladım??Evde kendin yürüyüş,spor vb yapamıyorsan,spor salonuna gitmen çok mantıklı bence..:smiley-cool:

Canım ben senin yaşlarındayken 19 falandı yaşım sende o yaşlardasın galiba 3 ayda rejim ve günde 2 saat yürüyüşle 30 kilo vermiştim ondan bahsettim hatuna :jeyyar:

yine mi tafuk? aman dikkat et bu kez. hoş yemeişsin zaten. kesinlikle yazıl canım. çok iyi edersin.

Evet ya takıldım ben tavuk balık ızgara köfte protein almaya çalışıyorum birde B12 eksikliğim olduğu için kırmızı eti haftada birde olsa yemem lazım. Kimse yok yalnızım kursta başladı artık eve gelip sebze yemeğimin pişmesini de bekleyemem ama cumadan salıya kadar kurs yok o arada türlü,taze fasulye,biber dolması falan yapmayı düşünüyorum :1rolleyes: kavunla doymadım galiba açım :sinifsinif: neyse akşama ablam yemek ısmarlayacakmış gidip güzel bir akçabat köfte yiyim sositososito bedava sirke baldan tatlıdır kaydirigubbakcemile3

Canım ben senin yaşlarındayken 19 falandı yaşım sende o yaşlardasın galiba 3 ayda rejim ve günde 2 saat yürüyüşle 30 kilo vermiştim ondan bahsettim hatuna :jeyyar:

21 yaşındayım canım ben,ben de günde 2 saat kadar yürüyorum 3 ayda versem senin gibi oh oh oh!!:dance:

Ben bir hafta kadar halamda kalmıştım,onda bu kemerden vardı kullandım 5-6 gün falan belimi inceltmişti ve iştahımı kapatmıştı..Şahsi deneyimim böyle :1rolleyes:
kullanıp kullanmamak konusunda kararsız kaldım diger başlıklarada baktım cok memnun olan olmamıs pek ama yinede tesekkür ederim:1hug:

hosbulduk canım benimde cok sevdigim şarkıdır hem zayıflarken değişim rüzgarları uyumlu geldi bana.ya evet çok kişide çarpıntı yapmış korktum bende şimdilik leslie-mekik-sabah yürüyüşleri arasında gidip gelmeye devam ediim

Bugün ham yaptıklarım..:))

Sabah:
2 dilim çavdar ekmek, 5 zeytin,bir yumurta ve yarım kk peynirle hazırladığım enfes omlet.:)) domates,biber,salatalık..

Ara: 10 tane badem,bir bardak cola zero..

Öğlen: 3 adet etli dolma,bir kase yoğurt.

Ara: Çay ve iki gofret

Akşam: 3 dolma,

Ara: Karpuz yiyeceğim..

1 saat yürüyüş
70 mekik..

Son düzenleme:
Ben iki haftada ancak çizelgemdeki kiloya gelirim heralde..:çok üzgünüm:
Ahh kafam hep bunu yapıyorum..

eveeeet aksam yemegimi de yiyerek gunu sonlandirdim.
sabah:
yine 1 kase yağsız sütlü nesfit
öğle:
4 salatalık 1 kayısı 1 kibrit kutusu peynir
ara:
2 galeta 1 ücgen peynir
aksam:
kucuk parca gogus tavuk et yagsiz tavada kizarttim,1 yemek kasigi da yagsiz pismis domatesli kabak yemegi ve light yogurt

100 mekik-leslieyle 2 mil yuruyus
allahim insallah sonuc alirim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…