ya burda sisman cook allahtankaydirigubbakcemile3 ama tr.de bir oturuyorsun kadinlar arasinda hemen kiloyu konusuyorlar zayiflar inadina der gibi ,,iki kilo vermelyiim bir kilo vermeliyim yok sismanim yok adam begenmiyor yok yerim dünya oldum,,ayip ama ya yanlarinda cok kilolu insanlar oluyor kirilcakmi diye hic umursamiyorlar..ben mesela zayifken 66 kiloyken daha dogrusu balik etliydim de caktirmayalim...,,valla yanimda kilolu oldugunda okadann dikkat ediyordumki kilodan konusmuyordum bile kirilcak diye..ama millet düsüncesiz bencilll
canım bizim benim hastalıklarımı tespit ettiğimiz yaş on üç sporu bırakmam on beş (küçük bir fil kadar olmuştum çünkü yüzme suda yapılan bi spor kimse görmüyo seni ama o göbek kalkmıyo işte maalesef:))) ) önce polikistik over bir yıl sonra tiroid altı y sonra hipofiz ondan yaklaşık sekiz on ay sonra da böbrek üstü bezleri hormonlarında sorun çıktı hala da hipofizimde kitle var(( ama on üç yaşından beri kullandığım tüö ilaçları bıraktım doktorlar kilo verirsen her şey düzelir diyorlar ama bence bu genetik faktörlü bişi bi insanda tüm hormon merkezlerinin iflası normal bişi değil yani du bakem nolcek zayıflıyoruz işte:)))
yenam tşkler iiyim şeker...iyice cozuttuğum için yüzüm yoktu gelmeye...:) neyse bugün toparlandım...sen nasılsın canım...Selam millet,
yağmurgözlü nasılsın canım,görünmüyordun bi kaçgündür..
Eveet ben de aynı şeye çok sinir olurum..Kız 36-38 beden giyiyor diyor çok şişmanım,kilo kilo almışım nasıl vereceğim bu kiloyu,benm verecek iki kilom kalsın tekk boshayallersmile
3 ayda 30 kilo olayı ne anladım??Evde kendin yürüyüş,spor vb yapamıyorsan,spor salonuna gitmen çok mantıklı bence..:smiley-cool:
yine mi tafuk? aman dikkat et bu kez. hoş yemeişsin zaten. kesinlikle yazıl canım. çok iyi edersin.
Canım ben senin yaşlarındayken 19 falandı yaşım sende o yaşlardasın galiba 3 ayda rejim ve günde 2 saat yürüyüşle 30 kilo vermiştim ondan bahsettim hatuna :jeyyar:
kullanıp kullanmamak konusunda kararsız kaldım diger başlıklarada baktım cok memnun olan olmamıs pek ama yinede tesekkür ederim:1hug:Ben bir hafta kadar halamda kalmıştım,onda bu kemerden vardı kullandım 5-6 gün falan belimi inceltmişti ve iştahımı kapatmıştı..Şahsi deneyimim böyle :1rolleyes:
bagırsakları form cayla düzeltiyoruz zaten :)o kemer sadece bağırsakları çalıştırmaya yarıyor. sadece masaj etkisi var canım. yağ yakmıyor
Merhaba canım,hoşgeldin aramıza..nickinde pek güzel..Eşimle scorpions'un en sevdiğimiz şarkılarından biri..
Zayıflama kemeri bendede var ama benimki titreşimli değil sadece ısıtıyor fişe takılı olanlardan..Büyük umutlarla almıştım kalbe zararlı olduğunu duyunca kullanmıyorum artık...Zaten korkarak kullanıyordum..
kullanıp kullanmamak konusunda kararsız kaldım diger başlıklarada baktım cok memnun olan olmamıs pek ama yinede tesekkür ederim:1hug:
ya cok olumsuz sey okudum korktum bi andaZaten sende kemer varmış;bence dene ne kaybedersin ki??
ya cok olumsuz sey okudum korktum bi anda
Sen bilirsin tabi ki;ben halamdan isteyip kullanmayı düşünüyorum::kullanırsam yorumlarımı yazarım buraya;ama dediğim gibi altı günde bile görmüştüm etkisini::
cok sevinirim belki senden cesaret alıp başlarım bende :)
iyi akşamlar kızlar...hoşcakalınnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?