:)))) inşallah canım iyice zayıflayalım hareket kabiliyetimiz artsın asla bırakmıycam sporu zaten
kızlar ben de yatar yarın bi de arkadaşlarımı ağırlayacağım:)))) erkenden pasta börek yapacam yiyemeyeceklerimden:))) herkese iyi gecelerrrrrrrrr aklinialirimsmile
Günaydın Kızzzllllaaarrrr
Bu ne yaaa yine sabaha kadar kaynatmışsınız ben dün 11 de sızdım resmen mirmirmirmir Çok sıcaktı dün umarım bugün daha normal bir hava olur :Saruboceq:
Az önce aklıma geldi ben kursa neden yürüyerek gitmiyorum ki 1 saate yakın sürer ohhh ne güzel sabah yürüyüşü olur ama o terle o sınıfta nasıl otururum onu bilmiyorum sempatiksalakcinni
Bugün gidip spor salonuyla da konuşacağım bakalım kaç para istiyecekler ohaoldumsmile dün aşkım epey bi azarladı beni düzenli yapmadığın sürece kilo veremezsin sonra da oturur ağlarsın diyo :sinifsinif: yemeğini anladıkta sporun düzenli değil disiplinli değilsin dedilmaz: benim aşkım da milli judocu ayrıca antrenör ondan bana sanki onun sporcusuymuşum bir güzel azarladı mafoldumben ama haklı adam yapmam lazım yemeği düzenledik şimdi sıra sporda :hulya: yapmam lazımmmmm
bugun hiiiiç acıkmadım cok mutluyum :teytey: kızlar leslie'nin super fat diye bi videosunu buldum.2 mil yurudum normal yuruyuste attigim terin herhalde 2 katini atmisimdir allah sizden razı olsun valla siz olmasanız hayatta bulamazdım ben leslie'yi.şimdi soguk bi duş aliyim diorum bide evde yengemin zayıflama kemerini buldum titresimli ısıtmalı ögle yemeginden sonra onu taksam mı acaba?kullananınız varmı??:uhm:
Saat 1de saç böreği yedim ceviz kadar hamurdan,bol sebzeli azıcık yağlı yanında bir bardak ayran;ama kendimi o kadar hâlsiz hissediyordum ki kan şekerimi ölçtüm şimdi 70 çıktı akannehir Leslie'yle yürümem lazım;ama saat 3 olsun karpuz kavun falan yiyeyim bakalım kaç çıkacak..
bugun hiiiiç acıkmadım cok mutluyum :teytey: kızlar leslie'nin super fat diye bi videosunu buldum.2 mil yurudum normal yuruyuste attigim terin herhalde 2 katini atmisimdir allah sizden razı olsun valla siz olmasanız hayatta bulamazdım ben leslie'yi.şimdi soguk bi duş aliyim diorum bide evde yengemin zayıflama kemerini buldum titresimli ısıtmalı ögle yemeginden sonra onu taksam mı acaba?kullananınız varmı??:uhm:
Ben geldddiiimmmm
Kurs yine çok sıcak ve sıkıcıydı boshayallersmile
Yazdığım gibi sabah yürüyerek gittim 35 dakika sürdü tempolu hızlı bir yürüyüştü gelirkende caddede 20 dakika kadar tempolu yürüdüm.
sabah 1 kase k-flex ara için geç kaldım ama 11:30 gibi 4 tane yulaflı bisküvi yedim kursta 3 şişe su içtim 1.5 lt gitti. Daha önceden haşladığım tavuktan vardı dolapta baharatla harmanlayıp yağsız tavada pişirdim ama kokusundan şüphelendim yemedim kavun peynir ve kepek ekmeği yiyorum bu öğlen :sinifsinif: akşama ızgara köfte yiycem 5-6 gibi aklinialirimsmile
Hımmm unutuyordum spor salonuna gittim aylık 80 TL dediler haftanın 3 günü fıtness aerobik hocaları var guclubacismile gittiğimde doluydu bütün aletler tombulları gördüm moralim düzeldi 3 ayda 17 kilo vermiş biriisi ben kadına 3 ayda 30 kilo vermiştim deyince gözleri açıldı kadının şoka girdi kaydirigubbakcemile3 oraya yazılmayı düşünüyorum şimdilik yerimseniben
kızlar mesajları okudum alıntı yapacaktım ama hangi birine yapıyım kaynatmışsınız bensiz:=)
azimlilere benden mesaj durmak yok yola devammm
yürüyüş yapanların hep arkasındayım ama bu gün yüzcem yürümekden sıkıldım biraz:) senin gibiyim galiba bahar
veeee bu sabah tartıda 102.3 ü gördüm cumaya kadar 102 olur inşşş
bugünkü menümü paylaşayım dedim
sabah= 1/3 simit 1 tane haşlanmış yumurta 4 zeytin domates 1 kk peynir
ara öğün 1 tane diyet bisküvi
öğle= 4 kaşık mantarlı tavuk sote
sonra yüzücem 1-1.5 saat kadar akşam yemeğinide salata meyva falan yicem yüzmem işe yarasın
Ben geldddiiimmmm
Kurs yine çok sıcak ve sıkıcıydı boshayallersmile
Yazdığım gibi sabah yürüyerek gittim 35 dakika sürdü tempolu hızlı bir yürüyüştü gelirkende caddede 20 dakika kadar tempolu yürüdüm.
sabah 1 kase k-flex ara için geç kaldım ama 11:30 gibi 4 tane yulaflı bisküvi yedim kursta 3 şişe su içtim 1.5 lt gitti. Daha önceden haşladığım tavuktan vardı dolapta baharatla harmanlayıp yağsız tavada pişirdim ama kokusundan şüphelendim yemedim kavun peynir ve kepek ekmeği yiyorum bu öğlen :sinifsinif: akşama ızgara köfte yiycem 5-6 gibi aklinialirimsmile
Hımmm unutuyordum spor salonuna gittim aylık 80 TL dediler haftanın 3 günü fıtness aerobik hocaları var guclubacismile gittiğimde doluydu bütün aletler tombulları gördüm moralim düzeldi 3 ayda 17 kilo vermiş biriisi ben kadına 3 ayda 30 kilo vermiştim deyince gözleri açıldı kadının şoka girdi kaydirigubbakcemile3 oraya yazılmayı düşünüyorum şimdilik yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?