Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler canım. ben de gidiim oğlumun yanına yatiim :ecrin_bebek:

Günaydın Kızzzllllaaarrrr

Bu ne yaaa yine sabaha kadar kaynatmışsınız ben dün 11 de sızdım resmen mirmirmirmir Çok sıcaktı dün umarım bugün daha normal bir hava olur :Saruboceq:

Az önce aklıma geldi ben kursa neden yürüyerek gitmiyorum ki 1 saate yakın sürer ohhh ne güzel sabah yürüyüşü olur ama o terle o sınıfta nasıl otururum onu bilmiyorum sempatiksalakcinni

Bugün gidip spor salonuyla da konuşacağım bakalım kaç para istiyecekler ohaoldumsmile dün aşkım epey bi azarladı beni düzenli yapmadığın sürece kilo veremezsin sonra da oturur ağlarsın diyo :sinifsinif: yemeğini anladıkta sporun düzenli değil disiplinli değilsin dedi lmaz: benim aşkım da milli judocu ayrıca antrenör ondan bana sanki onun sporcusuymuşum bir güzel azarladı mafoldumben ama haklı adam yapmam lazım yemeği düzenledik şimdi sıra sporda :hulya: yapmam lazımmmmm

Yanıma yedek tşört aldım taktım şapkamı gözlüğümü 10 da başlıyor ders yetişirim herhalde yürüyelimmmm arkadaşlar laylalaylaylaylaaayyy =)

günaydın kızlarrr bugün dışarı cıkıp yürüyüş yapmak içimden gelmedi sizde o kadar çok methettiniz ki leslieyle yüricem bugun biraz da mekik çektim mi tamamdır.

merhaba kızlar...amannn gece gece ne güzel kaynatmışınız..
bir sürü alıntı yapmıştım.. hepsi gitti...aklımda kalanlar...

zeynep ablam çok geçmiş olsun...eklem romatizması bendede var göze vurduğunu bilmiyordum çok şaşırdım...bir zamanlar bende çok kortizonlu iğneler kullandım..ve doktor tuz kısıtlaması yapmam gerektiğini söylemedi...pompayla şişirilmiş gibiydim...

Allah güç kuvvet versin sana birde hasta bakıyorsun...opuyorumnanaktan

carnivale kıs göbek uçmuş...:)) valla süper olmuş benim göbek sorunum yokta şu bacaklara napsam bilemiyorum...haa bide kollar...:))

ödem benide canımdan bezdirdi...ayak bileklerimden utanır oldum..(

yenam sen çok yaşa emi...gülmekten öldürdün beni...:roflol::roflol::roflol:

unuttuklarım varsa özür geçmişten hatırladıklarım bunlar...

ama en azından sevgilin dürüst davranıyor. başkaları gibi ben seni her halinle seviyorum filan demiyor. bence onun disiplininden faydalan.

sabah tartıldım. kaynar odada yatmaktan şişmişim. beklediğim kiloyu göremedim. sonra oğlumu tarttım 800 gram fazla çıktı. 11 e kadar güneşin altında uyumaktan şişmişiz valla. onun kilosunu görünce ödem topladığımı anladım. zaten ellerim şişmiş.

bugun hiiiiç acıkmadım cok mutluyum :teytey: kızlar leslie'nin super fat diye bi videosunu buldum.2 mil yurudum normal yuruyuste attigim terin herhalde 2 katini atmisimdir allah sizden razı olsun valla siz olmasanız hayatta bulamazdım ben leslie'yi.şimdi soguk bi duş aliyim diorum bide evde yengemin zayıflama kemerini buldum titresimli ısıtmalı ögle yemeginden sonra onu taksam mı acaba?kullananınız varmı??:uhm:

Selam millet,

yağmurgözlü nasılsın canım,görünmüyordun bi kaçgündür..

kızlar mesajları okudum alıntı yapacaktım ama hangi birine yapıyım kaynatmışsınız bensiz:=)
azimlilere benden mesaj durmak yok yola devammm
yürüyüş yapanların hep arkasındayım ama bu gün yüzcem yürümekden sıkıldım biraz:) senin gibiyim galiba bahar
veeee bu sabah tartıda 102.3 ü gördüm cumaya kadar 102 olur inşşş
bugünkü menümü paylaşayım dedim
sabah= 1/3 simit 1 tane haşlanmış yumurta 4 zeytin domates 1 kk peynir
ara öğün 1 tane diyet bisküvi
öğle= 4 kaşık mantarlı tavuk sote
sonra yüzücem 1-1.5 saat kadar akşam yemeğinide salata meyva falan yicem yüzmem işe yarasın

Merhaba canım,hoşgeldin aramıza..nickinde pek güzel..Eşimle scorpions'un en sevdiğimiz şarkılarından biri..

Zayıflama kemeri bendede var ama benimki titreşimli değil sadece ısıtıyor fişe takılı olanlardan..Büyük umutlarla almıştım kalbe zararlı olduğunu duyunca kullanmıyorum artık...Zaten korkarak kullanıyordum..

Saat 1de saç böreği yedim ceviz kadar hamurdan,bol sebzeli azıcık yağlı yanında bir bardak ayran;ama kendimi o kadar hâlsiz hissediyordum ki kan şekerimi ölçtüm şimdi 70 çıktı akannehir Leslie'yle yürümem lazım;ama saat 3 olsun karpuz kavun falan yiyeyim bakalım kaç çıkacak..

Canım 70 normal değilmi.? ben öyle biliyorum..

Ben geldddiiimmmm
Kurs yine çok sıcak ve sıkıcıydı boshayallersmile
Yazdığım gibi sabah yürüyerek gittim 35 dakika sürdü tempolu hızlı bir yürüyüştü gelirkende caddede 20 dakika kadar tempolu yürüdüm.

sabah 1 kase k-flex ara için geç kaldım ama 11:30 gibi 4 tane yulaflı bisküvi yedim kursta 3 şişe su içtim 1.5 lt gitti. Daha önceden haşladığım tavuktan vardı dolapta baharatla harmanlayıp yağsız tavada pişirdim ama kokusundan şüphelendim yemedim kavun peynir ve kepek ekmeği yiyorum bu öğlen :sinifsinif: akşama ızgara köfte yiycem 5-6 gibi aklinialirimsmile

Hımmm unutuyordum spor salonuna gittim aylık 80 TL dediler haftanın 3 günü fıtness aerobik hocaları var guclubacismile gittiğimde doluydu bütün aletler tombulları gördüm moralim düzeldi 3 ayda 17 kilo vermiş biriisi ben kadına 3 ayda 30 kilo vermiştim deyince gözleri açıldı kadının şoka girdi kaydirigubbakcemile3 oraya yazılmayı düşünüyorum şimdilik yerimseniben

o kemer sadece bağırsakları çalıştırmaya yarıyor. sadece masaj etkisi var canım. yağ yakmıyor

3 ayda 30 kilo olayı ne anladım??Evde kendin yürüyüş,spor vb yapamıyorsan,spor salonuna gitmen çok mantıklı bence..:smiley-cool:

:1no2:

yine mi tafuk? aman dikkat et bu kez. hoş yemeişsin zaten. kesinlikle yazıl canım. çok iyi edersin.

Ben bir hafta kadar halamda kalmıştım,onda bu kemerden vardı kullandım 5-6 gün falan belimi inceltmişti ve iştahımı kapatmıştı..Şahsi deneyimim böyle :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…